Nil'in Çeyizleri =]

canımm ne zamandır çeyiz topiği görmemiştim .. geçen yıl ekim sonu nişanlanmıştım ben de.. hatta benim de bir çeyiz topiğim vardı..sonra düğün ev hazırlıklarına girişeceksin bir bakmışsın düğün gelmiş.. sonra da mayıs anneleri topiğine taşınılıyor iştee:)))) çok beğendim aldıklarını güle güle kullan.. rabbim tamamına erdirsin..

Çooook teşekkür ederin canım.. konularına baktım dedim ki bu evi hatırlıyorum:) beğendiğim evlerden biri...Allah bana da nasip eder inşallah.. Beğenmene çok sevindim tekrar çok teşekkür ederim:16:

Çeyizlerine bayıldım.. Hepsini mutlu, güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Darısı başımaa:)

Çeyizlerine bayıldım.. Hepsini mutlu, güzel günlerde kullanman dileğiyle.. Darısı başımaa:)

Teşekkürler canım :D İnşallah daha güzelleri olur senin :) Hepsi böle kalıyor aslında Allah hepimize geçim versin huzur versin mutluluk versin :):) :16:

Çok güzeller:)

Yemek takımını çok beğendim, spor bir model seçmişsin. Ayrıca çatal-kaşık-bıçak takımın da çok hoşuma gitti daha önce hiç görmediğim bir model:17:

Gayet güzeller, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım:16:

Çok güzeller:)

Yemek takımını çok beğendim, spor bir model seçmişsin. Ayrıca çatal-kaşık-bıçak takımın da çok hoşuma gitti daha önce hiç görmediğim bir model:17:

Gayet güzeller, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım:16:

Çok teşekkür ederim arkadaşım:) Aslında bir tek çkb takımımı beğenmiyorum, günlük yapsam mı diye düşünüyorum :):) Amin inşallah görürüm o günleri:16:

$1.webp Cotton box 4 mevsim nevresim takımım
$1 (1).webp Viola nevresim takımım
$3603286007767128_1_org_zoom.webp days in colors 4 mevsim nevresim takımım
$CANSASTURKUAZCCR_1.webp days in colors nevresim takımım
$MILANOKAHVECCR_1.webp days in colors nevresim takımım

$PaşabahçeWarnerBross98795(1).webp paşabahçe bardağım
$b-493341-cam_Çay_Kaşığı.webp cam kaşıklarım benimkisi mavi
$images.webp görümcemin aldığı bahartlığım
$big_KREMMICROCIFT_1.webp sarar yorganım
$big_BEYAZRF_1.webp sarar yorganım
$adsız.webp bosch fırınım
$adsız01.webp bosch bulaşık makinem
$adsız02.webp bosch davlumbazım :16: aldıkça ekliyorum kızlar...

Back
X