- Konu Sahibi pinaripekci
-
Canim foto göremiyorum ben.
aaaa çok güzel olmuş şimdi o lotus gerçek mi yani
Cok hos.Iyi fikir oldu benim icin de.Bende bir bakayim,belki bende yaparim.
Güle güle kullan.
çok güzel bir süsleme olmuş
hoş bir hava katmıştır
Aaaaa çok şaşırdım...Benim ruhumdansın demekki.kaydirigubbakcemile5 hihoyyytBen bunu geçen yıl yapmıştım,hala orta sehbamda duruyor.Ama benim cam kasem çok büyük,sanki minik bir havuz gibi.3 tane nilüferim var.Ben sizlere bir fikir daha vereyim arkadaşlar.Ben ayrıca yüzen mumlar da koyuyorum.Loş ortamda müthiş görünüyorlar yakınca.(yüzen mum bulamazsanız metal içindeki minik mumlar da yüzüyorlar ben denedim)
çok hoş olmuş yaaa.. eee şimdi bu yüzen nilüfer gerçek çiçek mi yapma mı cnm? yapma gibi duruyo sanki ama CADIARZU
canım bende çok beğendim emeğine sağlık.
mumlar daha önce aklıma gelmişti ama böyle nilüferli olarak ilk gördüm
Canım,bir de şu aklıma geldi.Bazı züccaciyelerde oluyor: nasıl anlatsam bilmiyorum...mercimek kadar yuvarlak,renkli şeyler,boncuk gibi..Bunları suya koyduğunda şişip büyüyorlar ve çocukların oynadığı misketler gibi büyüyorlar.Dekorasyon için..belli bir adı yok.Ben de çok şaşırmıştım dükkanda görünce ve aldım birkaç paket,fiyatı da çok uygun.3 lira falan.
Bu kurbaga dedigin canli minyatür kurbagami Pinarcim,yoksa süs esyasi falanmi :kedi:
Yapmis oldugun cok güzel eline emegine saglik,gecenlerdede bir avize yapmistin onuda biryerde gördüm ama hatirlamiyorum nerdeydi...oda cok güzel Tasarlanmisti eline emegine saglik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?