- 28 Nisan 2025
- 9
- 0
- 1
- Konu Sahibi gamze guzel
-
Çok teşekkürler, inşallahMerhaba, 13,18 ve cinsiyette yanlış çıkma durumu daha fazla oluyormuş, yüksek güvenirliliği olsa da bir tarama testi, tanı testiniz güzel çıkar inşallah
Benim trizomi 21 yüksek risk çıktı, doktorum onda bile plesantal çalışma olduğu için hatalı pozitif verme durumu olabilir amniyosentez yaptır dedi. Nipt testlerinde sonuç temiz çıktı mı yanılma payı yok ama pozitif çıktı mı kesin tanı için amniyosenteze yönlendiriyorlar. Amniyosentez de öyle korkulacak bir şey değil işin ehli biri yaptı mı. İçiniz rahat olsun.12 haftalık gebeyim, fetal DNA testi yaptırdık ve sonucumuz klinefelter(xxy) yüksek riskli çıktı, doktorumuz amniyosenteze yönlendirdi. Yaptığımız araştırmalarla cinsiyet kromozom bozukluklarında test bazen hatalı sonuç verebiliyormuş, bu durum başına gelen var mı?
Çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur bakalım amniyosentezi bekliyoruz hala. Sizin sonucunuz belli oldu mu, inşallah temiz çıkmıştır.Benim trizomi 21 yüksek risk çıktı, doktorum onda bile plesantal çalışma olduğu için hatalı pozitif verme durumu olabilir amniyosentez yaptır dedi. Nipt testlerinde sonuç temiz çıktı mı yanılma payı yok ama pozitif çıktı mı kesin tanı için amniyosenteze yönlendiriyorlar. Amniyosentez de öyle korkulacak bir şey değil işin ehli biri yaptı mı. İçiniz rahat olsun.
Belli oldu maalesef amniyosentez sonucunda da trizomi 21 saptandı. Yarın ölü doğum yapacağım.Çok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur bakalım amniyosentezi bekliyoruz hala. Sizin sonucunuz belli oldu mu, inşallah temiz çıkmıştır.
Çok üzüldüm, hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahBelli oldu maalesef amniyosentez sonucunda da trizomi 21 saptandı. Yarın ölü doğum yapacağım.
Merhaba sonucunuz nasıl geldi acaba 46xxy kesinleşti miÇok üzüldüm, hakkınızda en hayırlısı olsun inşallahsonraki gebeliğiniz çok güzel geçer umarım sağlıklıca kucağınıza alırsınız
Merhabalar Ben de aynı süreçten geçiyorum çarşamba günü Amniyosentez işlemim olacak İkili tarama testi kötü gelmişti Fetal dna'da da trizomi 10 yüksek riskli çıkınca Amniyosentez karar verildi sonucunuz geldi mi acaba size de çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederim, inşallah dediğiniz gibi olur bakalım amniyosentezi bekliyoruz hala. Sizin sonucunuz belli oldu mu, inşallah temiz çıkmıştır.
Merhaba sonucunuz çıktı mi12 haftalık gebeyim, fetal DNA testi yaptırdık ve sonucumuz klinefelter(xxy) yüksek riskli çıktı, doktorumuz amniyosenteze yönlendirdi. Yaptığımız araştırmalarla cinsiyet kromozom bozukluklarında test bazen hatalı sonuç verebiliyormuş, bu durum başına gelen var mı?
Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba? Umarım her şey yolundadır12 haftalık gebeyim, fetal DNA testi yaptırdık ve sonucumuz klinefelter(xxy) yüksek riskli çıktı, doktorumuz amniyosenteze yönlendirdi. Yaptığımız araştırmalarla cinsiyet kromozom bozukluklarında test bazen hatalı sonuç verebiliyormuş, bu durum başına gelen var mı?
Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba? Umarım her şey yolund
Amniyosentezle de sonuc doğrulandı.Merhaba, süreciniz nasıl ilerledi acaba? Umarım her şey yolundadır
Yok benim de ayni surec başımdan gecti kendim icin yazdımGamze hanım için mi cevapladınız acaba?
Anladım, geçmiş olsun. Ne yapıldı peki? Bebek için sıkıntılı bir durum değildir umarım.Yok benim de ayni surec başımdan gecti kendim icin yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?