Doğuma Hazırlık Nisa Pinar´in Odasina Hosgeldiniz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

nisa pınar bebişimise tam prenses odası olmuş,bayıldım canım çok zevkli şeyler almışsın gerçekten..güzel günlerde kullansın inşallah..

cok sagolun canlarimopuyorumnanaktan
insallah yakinda hazirladigimiz odalardan aglama sesleri gelicek ve bu bizi cok mutlu edicek...hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi bugünkü mutlulugumuz dahada katlansin:Saruboceq:

çok güzel en içten dileğim nice mutlu seneler geçirirsin inşallah yavrunlu o odada......

ah içim yandı evlat hasretliği çok kötü içim gitti keşke bende hamile kalabilsemde bende böyle süsleyip püslesem odasını evladımın......

Canım gördüğüm heryere yazmak istedim allah ağzınızın tadını bozmadan sağlıkla ve minik prensesinizle mutlu mesut yaşamanız dileğiyle çok güzel olmuş

cok tesekkür ederima.s.
bende cok zor hamile kaldim 3,5 senelik bekleyisin ardindan geldi minigim insallah rabbim bu duygulari bu tatli heyecani sanada yasatsin

Hayırlısı olsun canım .Rabbim sağlıkla kullanmanızı nasip etsin..Sağlıkla büyüsün güzel prensesin içinde. a.s. a.s. a.s. a.s.

Canım gördüğüm heryere yazmak istedim allah ağzınızın tadını bozmadan sağlıkla ve minik prensesinizle mutlu mesut yaşamanız dileğiyle çok güzel olmuş

canim cok sagol
eminim ki cemre nin odasida cok güzel olucak
sira sende sendende resimleri bekliyoruzyerimseniben

maşallah çok şeker bir oda olmuş...opuyorumnanaktan
ve ayrıcada cicilerine bayıldım özelliklede ayakkabılarına...

saglicakla gelsin bebegin canim
ama o hali bebek icin cok agir olmamis yafuuuu
geri kalan hersey cok guzel

maşallah ne kadar güzel dizayn edilmiş bi oda olmuş

allah bagışlasın yavrunu..

bu arada konverside var cadının....:)))))))

cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan

tesekkürleropuyorumnanaktan

:kedi::kedi::kedi:
babamizin meraki ayakkabi koleksiyonumuzkaydirigubbakcemile3
begenmenize cok sevindimopuyorumnanaktan

kızının cicişleri çok güzelmiş ay çok beğendim allah inşallah bizede nasip eder......

Elifim maşallah herşeyiniz çok güzeellll süper bi oda olmuş çok şık herşeyiylee
allahım nisa pınarı içinde görmeyi nasip etsinn :Saruboceq:

ah aman allahım hepsi minicik minicik ne kadar güzel ,düzenli miss gibi ,mobilya bir harika ,çok zevklisin canım ,nisa pınar kızımız güle güle kullansın herbirini maşşallah..

elifatihefucum seninkilerde çok güzel olmuş canımyaa rabbim meleklerimizle kullanmayı nasip eder inşallahopuyorumnanaktan

elifim canım hayırlı olsun nisa pınarım çok güzel günler geçirsin bu odada inşallah
odanız tek kelimeyle süper olmuş bi eksiği kalmış prenses nisa pınar
onun gelmesinede az kaldı hayırlısıyla oda gelir inş.

Hayırlısı olsun canım .Rabbim sağlıkla kullanmanızı nasip etsin..Sağlıkla büyüsün güzel prensesin içinde. a.s. a.s. a.s. a.s.

maşallah çok şeker bir oda olmuş...opuyorumnanaktan
ve ayrıcada cicilerine bayıldım özelliklede ayakkabılarına...

zemuszemus
cok sagolun canlarim
saglicakla gelsin bebegin canim
ama o hali bebek icin cok agir olmamis yafuuuu
geri kalan hersey cok guzel

opuyorumnanaktan
bebek halilari cok hosuma gitmiyo benim hem odaya ara bir renk katsin istedim yoksa tamamen toz pembeye bogulucakti güzel olmazdi öylede

güle güle giysin cadın :)
saglıcakla al kucagına a.s.

maşallah ne kadar güzel dizayn edilmiş bi oda olmuş

allah bagışlasın yavrunu..
bu arada konverside var cadının....:)))))))

kızının cicişleri çok güzelmiş ay çok beğendim allah inşallah bizede nasip eder......

Elifim maşallah herşeyiniz çok güzeellll süper bi oda olmuş çok şık herşeyiylee
allahım nisa pınarı içinde görmeyi nasip etsinn :Saruboceq:

ah aman allahım hepsi minicik minicik ne kadar güzel ,düzenli miss gibi ,mobilya bir harika ,çok zevklisin canım ,nisa pınar kızımız güle güle kullansın herbirini maşşallah..

elifatihefucum seninkilerde çok güzel olmuş canımyaa rabbim meleklerimizle kullanmayı nasip eder inşallahopuyorumnanaktan

ay ne guzeller ne cok kıyafetı var canımmm .....gule gule gıysın

hepinize cok cok tesekkür ediyorum yorumlariniz icinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
,,kiziminda cok hosuna gitti dans ediyo karnimda:teytey:

ne güsel yarabbim nisa pınarımın odası hazırlanmışhihoyyyt
çok çok çok süper olmuş canım
herşey uyum içerinde kızımız huzur içinde vakit geçirecek bu şirin odasında
çok da kullanışlı görünüyor elifcim .geniş olması da çok iyi olmuş senin içinde
ay ben kızım için ayna yapmayı unutmuşum yawwsırnaşık şey
aynası da pek hoş olmuş canım
gerçi kızımın kocaman aynası var
bende bugün yatak odamaı ayarladım kızım için
yarın kısmetse fotolarını çekip koyarım
emeğinize sağlık canım herşey çok şirin olmuş
herbişeyi var görünüyor .eksiğin bir tek pınarım kalmış.
ama önce ipek kızım gelsin sonra pınarımıza hoşgeldin derüknaniknanik

eliffffffffff en başta oyuncaklara bittiimmmmmmmm cibinlik çok datluu halın da çok gusell bunnar favorilerimmm :) güzel odasında kızçen güzel güzel buyusun işallahh canımmm

ayyy hakkatenn o ayna ne ölee ne kaa datluuuuuu kız nerden aldın onuuuu dicem ama aynı ulkede bile diilizz nann ayyyyyyyy onun kırmızısından istioooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…