Doğuma Hazırlık Nisa Pinar´in Odasina Hosgeldiniz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tatlım güle güle kullanın odanızı saglıklıca inş. cok cok guzel herseyiniz masallah
bende cabucak olsun istiyom nannnn
cok özendim valla

çok güzeller canım allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin...maşallah deyim nazar değmesin...

canım rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bebğne.....kız bayıldım odasına bee maşallah o ne öylee doğmadan cicler alınmış bi sürü misürü:):)zilli kısmetiyle geliyo:))

çok güzel canım ellerine sağlık harika olmuş bebişinin odası. Allah mutlu huzurlu günler geçirtsin o güzel odanızda bebene ve sana.
maşşallah nazar değmesin

Nisa Pinar cok sansli bir bebek allah annali babali büyütür insallah nazarlardan korusun onu mevlam, hersey cok güzel bende ayakkabilara patiklere ve coraplara cok begendim hersey cok güzel

maşallah 41 kere maşallah ne kadar güzel bir oda bu böyle alah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin prenses kızını bu odada annesi

ya canım çok güzel olmuş heveslendim valla allah herkese yasatsın bu duyguları. yalnız bu kadar çok kıyafeti hep siz mi aldınız? :)

canım hayırla gelsin hayırlısıyla sağlıkla büyüsün ...şahane bir odası var canım kapı süsü olsun beşiği olsun helede o çok tatlı kıyafetleri ve çorapları çok çok güzel..insanın bebek olası geliyor vallahi.. güle güle kullan canım..umarım kızın sağlıcakla bir gelir....

sogal zeytinciiimmopuyorumnanaktan
aahh nasil unuttun hemen git bi ayna kestir kenarlarina tüy yap kizlar kalkip aynaya bakicaklar yakaydirigubbakcemile3 cok gereklikaydirigubbakcemile3
sizinde odaniz bitti demek resimleri ekle eminimki senin odan cok daha gzel olmusturzemuszemus

eliffffffffff en başta oyuncaklara bittiimmmmmmmm cibinlik çok datluu halın da çok gusell bunnar favorilerimmm :) güzel odasında kızçen güzel güzel buyusun işallahh canımmm

ayyy hakkatenn o ayna ne ölee ne kaa datluuuuuu kız nerden aldın onuuuu dicem ama aynı ulkede bile diilizz nann ayyyyyyyy onun kırmızısından istioooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
inegi begendin demiiiii:teytey:
canim ben kaynanadan azcik sansli bi kari oldugumdan ötürü ne eksik desem almis getirdi sagolsun
ayna, cibinlik oyuncaklarda ondan..sadece köpegi ben almistim...cibinligi diktirrebilirsin cok biseysi yok bi tül üstünde kisa bi tül daha boncuklari var yuvarlak yerinde de pelüs tüyler var..tülcülere söyle hemen yaparlar sanazemuszemus

tatlım güle güle kullanın odanızı saglıklıca inş. cok cok guzel herseyiniz masallah
bende cabucak olsun istiyom nannnn
cok özendim valla

çok güzeller canım allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin...maşallah deyim nazar değmesin...

canım rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bebğne.....kız bayıldım odasına bee maşallah o ne öylee doğmadan cicler alınmış bi sürü misürü:):)zilli kısmetiyle geliyo:))

çok güzel canım ellerine sağlık harika olmuş bebişinin odası. Allah mutlu huzurlu günler geçirtsin o güzel odanızda bebene ve sana.
maşşallah nazar değmesin

hepinizee cok cok tesekkür ettimmm
öpüyoruz hepiniz kocamanopuyorumnanaktan

valla süper olmuş.. bayıldım gerçekten ve kendi bebeğin olacağı zaman odasını hayal ettim bu şekilde. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine herşeyi çok şeker...

Harikaaaaaa.Cok begendim.Prenses muhtesem bir odaya gelcek.
Saglikla kucagina alman dilegiyle...

Nisa Pinar cok sansli bir bebek allah annali babali büyütür insallah nazarlardan korusun onu mevlam, hersey cok güzel bende ayakkabilara patiklere ve coraplara cok begendim hersey cok güzel

çok güzelmiş canım.iyigünlerde.sağlıkla,huzurla.mutlulukla büyüsün odasında .
cok tesekkür ederim opuyorumnanaktan
daha güzelleri sizin olsun insallah

maşallah 41 kere maşallah ne kadar güzel bir oda bu böyle alah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin prenses kızını bu odada annesi

sagol canimŞeniz
daha güzelleri duru nun olsun insallah..allah sanada nasip etsin

ya canım çok güzel olmuş heveslendim valla allah herkese yasatsın bu duyguları. yalnız bu kadar çok kıyafeti hep siz mi aldınız? :)
opuyorumnanaktan
bu dolabin icinde sadece ilk 3 ay kullanilcak seyleri yerlestirdim elimin altinda kalabalik etmesin diye digerleri benim dolabimda duruyo...bundan cok daha fazlasi var yani:kedi:
bazilarini ben aldim..babannemiz ve ananemiz sagolsunlar torun hevesine cok seyler aldilar...onlarinda cok destegi var:lepi:

maşAllah ne ciic herşey..Rabbim ömrünü de güzel eylesin inşAllah..

amin
cok tesekkür ederimopuyorumnanaktan
rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah

ayy çok beğendim canım allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin..ayakkabı ve çorapları çok şeker yaa...

elifcim minik kızımızın odası çok tatlı olmuş maş.
odasında güsel günlerde mışıl mışıl uyusun inş.

cok güzel cookk tatli..insanin odaya dalip yiyesi geliyorcanim bende almanyadayimda iyi bi bebek mobilyasi görmedim ama seninkiler cok tatli hangi magazadan aldin??gerci ben bitek besik alcam ama duruma göre alt degistirme dolabida olabilir

valla süper olmuş.. bayıldım gerçekten ve kendi bebeğin olacağı zaman odasını hayal ettim bu şekilde. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine herşeyi çok şeker...
cok tesekkürleropuyorumnanaktan
allah sanada en kisa zamanda nasip etsin insallah bu tatli heyecani yasamayi

şeker gibi bir oda... çok güzel maaşallah... huzurla büyütün bebeğinizi...

ayy çok beğendim canım allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin..ayakkabı ve çorapları çok şeker yaa...

çok şeker cok tatlı maşallah dıyelım allah nazarlardan saklasın

elifcim minik kızımızın odası çok tatlı olmuş maş.
odasında güsel günlerde mışıl mışıl uyusun inş.

cok sagolun canlarim daha güzelleri sizin olsunopuyorumnanaktan

cok güzel cookk tatli..insanin odaya dalip yiyesi geliyorcanim bende almanyadayimda iyi bi bebek mobilyasi görmedim ama seninkiler cok tatli hangi magazadan aldin??gerci ben bitek besik alcam ama duruma göre alt degistirme dolabida olabilir

tesekkür ederimopuyorumnanaktan

mobilyalarimizi segmüller den aldik..cok bebeksi olsun istemedim sonucta akli ermeye baslayinca cocuklar cicili bicili odalar istemiyolarmis...
segmüller de tek besiklerde vardi hatta alt degistirme kismi üstünde monte olan sadece bezini degiscegin zaman takabilcegin modellerde var..

yakinlarinizda segmüller varsa bir bak derim fikir edinmis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…