- Konu Sahibi EliFatihEFU
-
ne güsel yarabbim nisa pınarımın odası hazırlanmışhihoyyyt
çok çok çok süper olmuş canım
herşey uyum içerinde kızımız huzur içinde vakit geçirecek bu şirin odasında
çok da kullanışlı görünüyor elifcim .geniş olması da çok iyi olmuş senin içinde
ay ben kızım için ayna yapmayı unutmuşum yawwsırnaşık şey
aynası da pek hoş olmuş canım
gerçi kızımın kocaman aynası var
bende bugün yatak odamaı ayarladım kızım için
yarın kısmetse fotolarını çekip koyarım
emeğinize sağlık canım herşey çok şirin olmuş
herbişeyi var görünüyor .eksiğin bir tek pınarım kalmış.
ama önce ipek kızım gelsin sonra pınarımıza hoşgeldin derüknaniknanik
eliffffffffff en başta oyuncaklara bittiimmmmmmmm cibinlik çok datluu halın da çok gusell bunnar favorilerimmm :) güzel odasında kızçen güzel güzel buyusun işallahh canımmm
inegi begendin demiiiii:teytey:ayyy hakkatenn o ayna ne ölee ne kaa datluuuuuu kız nerden aldın onuuuu dicem ama aynı ulkede bile diilizz nann ayyyyyyyy onun kırmızısından istioooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tatlım güle güle kullanın odanızı saglıklıca inş. cok cok guzel herseyiniz masallah
bende cabucak olsun istiyom nannnn
cok özendim valla
çok güzeller canım allahım sağlıkla kullanmak nasip etsin...maşallah deyim nazar değmesin...
canım rabbim sağ salim kavuştursun inşallah bebğne.....kız bayıldım odasına bee maşallah o ne öylee doğmadan cicler alınmış bi sürü misürü:):)zilli kısmetiyle geliyo:))
çok güzel canım ellerine sağlık harika olmuş bebişinin odası. Allah mutlu huzurlu günler geçirtsin o güzel odanızda bebene ve sana.
maşşallah nazar değmesin
Harikaaaaaa.Cok begendim.Prenses muhtesem bir odaya gelcek.
Saglikla kucagina alman dilegiyle...
Nisa Pinar cok sansli bir bebek allah annali babali büyütür insallah nazarlardan korusun onu mevlam, hersey cok güzel bende ayakkabilara patiklere ve coraplara cok begendim hersey cok güzel
cok tesekkür ederim opuyorumnanaktançok güzelmiş canım.iyigünlerde.sağlıkla,huzurla.mutlulukla büyüsün odasında .
maşallah 41 kere maşallah ne kadar güzel bir oda bu böyle alah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin prenses kızını bu odada annesi
opuyorumnanaktanya canım çok güzel olmuş heveslendim valla allah herkese yasatsın bu duyguları. yalnız bu kadar çok kıyafeti hep siz mi aldınız? :)
maşAllah ne ciic herşey..Rabbim ömrünü de güzel eylesin inşAllah..
canım hayırla gelsin hayırlısıyla sağlıkla büyüsün ...şahane bir odası var canım kapı süsü olsun beşiği olsun helede o çok tatlı kıyafetleri ve çorapları çok çok güzel..insanın bebek olası geliyor vallahi.. güle güle kullan canım..umarım kızın sağlıcakla bir gelir....
cok tesekkürleropuyorumnanaktanvalla süper olmuş.. bayıldım gerçekten ve kendi bebeğin olacağı zaman odasını hayal ettim bu şekilde. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin bebişine herşeyi çok şeker...
şeker gibi bir oda... çok güzel maaşallah... huzurla büyütün bebeğinizi...
ayy çok beğendim canım allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin..ayakkabı ve çorapları çok şeker yaa...
çok şeker cok tatlı maşallah dıyelım allah nazarlardan saklasın
elifcim minik kızımızın odası çok tatlı olmuş maş.
odasında güsel günlerde mışıl mışıl uyusun inş.
cok güzel cookk tatli..insanin odaya dalip yiyesi geliyorcanim bende almanyadayimda iyi bi bebek mobilyasi görmedim ama seninkiler cok tatli hangi magazadan aldin??gerci ben bitek besik alcam ama duruma göre alt degistirme dolabida olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?