Doğuma Hazırlık Nisa Pinar´in Odasina Hosgeldiniz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sagol cersumm canim
daha güzelleri senin kizinin olsun
benmiyim kiz becerikli burda bisey bulamyiorum ki ben türkiyede olsam varya zeytini bile gecerdim kokoslukta kaydirigubbakcemile3

elindeki imkanlarla bu kadar süper şeyler yaptıysan full malzemeyle
neler yaparsın kimbilir düşünemiyorum bileeeeeee delikafadulden

çok güzel sağlıkla güle güle kullansın prensesiniz inş. imrendim valla görünce insanın kız doğurası geliyor :asigim:

elindeki imkanlarla bu kadar süper şeyler yaptıysan full malzemeyle
neler yaparsın kimbilir düşünemiyorum bileeeeeee delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yakin olsaydik keske senin cimcimenede yapardim biseyler

Nisa Pınar'ın herşeyii çok güzel, çok cici güzel günlerde kullanın inşaAllah annesi opuyorumnanaktan
cok tesekkürler allah size daha güzellerini nasip etsinopuyorumnanaktan

çok güzel sağlıkla güle güle kullansın prensesiniz inş. imrendim valla görünce insanın kız doğurası geliyor :asigim:

cok sagolunopuyorumnanaktan..sizinki erkek mi.....
Ay cnm maşşallah bebeğimizin herşeyi hazır cok güzel ....

cok sagolun.opuyorumnanaktan.allah herkese önce bir evlat nasip etsin sonrada gönlüne göre hazirlik yapmayi nasip etsin

Son düzenleme:
doguma tam 14 gün kaldi babamiz bugün dayanamadi ve kizimiza yeni ciciler aldi
2 hafta sonra bu cicileri giyicek minik kizim insallah:asigim:

ay ay bunlar cok sirin allhin izniyle alirsinz kucaginiza bende 8 e girdim yavas yavas basladik hazirlanmaya ARTI su eklediginz son elbiseden(hello kitty li olan) bende kizima aldim ins saglikli sihhatli giymek nasip olur :)

ay ay bunlar cok sirin allhin izniyle alirsinz kucaginiza bende 8 e girdim yavas yavas basladik hazirlanmaya ARTI su eklediginz son elbiseden(hello kitty li olan) bende kizima aldim ins saglikli sihhatli giymek nasip olur :)
cok tesekkürler sende saglikla al kucagina insallah...
hazirlik kismi olayin en eglenceli tarafi...ama hersey bittikten sonra beklemek cok zor gercekten..sende saaglikli günlerde giydir aldigin herseyia.s.

Ay allahim cok seker masallah inan canim simdi carsiya gidip bebek kiyafeti almak istedi bir bebis olsada gitsemm alisverise

acaba tülü nereden aldınız bende hastanede bebeğin kıyfaetlerini öle vermek istiyorum cok güzel bi fikir

birde odası cok güzel harika yani o derece da önce yazdım galba ama olsun

canım hepside çok güzel güle güle kullansın inşallah....
sagol canim daha güzelleri senin meleklerinin olsun insallah

acaba tülü nereden aldınız bende hastanede bebeğin kıyfaetlerini öle vermek istiyorum cok güzel bi fikir

birde odası cok güzel harika yani o derece da önce yazdım galba ama olsun

cok sagolopuyorumnanaktan
tülü herhangi biyerden almadim evde vardi nerden geldi bilmiyorum bilekaydirigubbakcemile3
kestim kenarlarinada kurdele taktim cok schick duruyodu gercekten hastande herkes bakmisti zemuszemus

Çok şık bir minik bayan olacak.Sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah'ım İnşallah..

amin insallah:Saruboceq:

CANIIIIIIIIIIIIIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÖNCELİKLEEE..çok sevindim herşey çok güzel zevkine hayran kaldım..
güle güle kullansın maşallaaah öpüorum ikinizidee
(BENİM ARNAVUTGÜZELİ) İNŞALLAH HATIRLAMIŞSINDIR..

ayy hatirlamam mi gecen gün daha senin nickini aradim sitede ama bisey cikmadi neden degistin nickini
hamileymissin sende cok sevindim hemde ikizzz ne güzel allah tamamina erdirsin saglikla kavus yavrularina cok sevindim cokopuyorumnanaktan

ayy hatirlamam mi gecen gün daha senin nickini aradim sitede ama bisey cikmadi neden degistin nickini
hamileymissin sende cok sevindim hemde ikizzz ne güzel allah tamamina erdirsin saglikla kavus yavrularina cok sevindim cokopuyorumnanaktan

:1hug: :asigim:çok sağol çok mutlu oldum hatırladığınaaopuyorumnanaktan
Uzun zamandır yoktum biliyosun nicimi iptal ettirdim öyle gerekti..ama sonra arkadaşlarım beni rahat bırakmayıp tekrar aralarına döndüm.iyiki dönmüşümolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
Çok sağol çok teşekürederim güzel dileklerin için.rabbim sana ve yavruna uzun ömürler versin şansı bol olsun inşallaaaaah:Saruboceq:
çok tatlı maşallaaaaaaah..
biz seninle aynı yolculukta yürüdük sayılırolumunekankayizsmile
rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..öpüyorum canım sizi sağlıcakla kal..a.s.:1hug:

Allah analı babalı buyutsun canım
saglıkla mutlulukla insallah
hersey cok guzel olmus
masallahh ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…