- Konu Sahibi EliFatihEFU
-
sagol cersumm canim
daha güzelleri senin kizinin olsun
benmiyim kiz becerikli burda bisey bulamyiorum ki ben türkiyede olsam varya zeytini bile gecerdim kokoslukta kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3elindeki imkanlarla bu kadar süper şeyler yaptıysan full malzemeyle
neler yaparsın kimbilir düşünemiyorum bileeeeeee delikafadulden
cok tesekkürler allah size daha güzellerini nasip etsinopuyorumnanaktanNisa Pınar'ın herşeyii çok güzel, çok cici güzel günlerde kullanın inşaAllah annesi opuyorumnanaktan
çok güzel sağlıkla güle güle kullansın prensesiniz inş.imrendim valla görünce insanın kız doğurası geliyor :asigim:
Ay cnm maşşallah bebeğimizin herşeyi hazır cok güzel ....
cok tesekkürler sende saglikla al kucagina insallah...ay ay bunlar cok sirin allhin izniyle alirsinz kucaginiza bende 8 e girdim yavas yavas basladik hazirlanmaya ARTI su eklediginz son elbiseden(hello kitty li olan) bende kizima aldim ins saglikli sihhatli giymek nasip olur :)
Ay allahim cok seker masallah inan canim simdi carsiya gidip bebek kiyafeti almak istedi bir bebis olsada gitsemm alisverise
maşallh canm cok cici olmuş
ayyy cok guzelll
sagol canim daha güzelleri senin meleklerinin olsun insallahcanım hepside çok güzel güle güle kullansın inşallah....
acaba tülü nereden aldınız bende hastanede bebeğin kıyfaetlerini öle vermek istiyorum cok güzel bi fikir
birde odası cok güzel harika yani o derece da önce yazdım galba ama olsun
Çok şık bir minik bayan olacak.Sağlıkla kullanmayı nasip etsin Allah'ım İnşallah..
CANIIIIIIIIIIIIIM HAYIRLI UĞURLU OLSUN ÖNCELİKLEEE..çok sevindim herşey çok güzel zevkine hayran kaldım..
güle güle kullansın maşallaaah öpüorum ikinizidee
(BENİM ARNAVUTGÜZELİ) İNŞALLAH HATIRLAMIŞSINDIR..
ayy hatirlamam mi gecen gün daha senin nickini aradim sitede ama bisey cikmadi neden degistin nickini
hamileymissin sende cok sevindim hemde ikizzz ne güzel allah tamamina erdirsin saglikla kavus yavrularina cok sevindim cokopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?