Doğuma Hazırlık Nisa Pinar´in Odasina Hosgeldiniz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Resmen bayıldım bittim odasına
Çok güzel yapmışsın herşeyini
Ellerine sağlıkalkisalkisalkis
İnşallah kızın iyi günlerde kullanıropuyorumnanaktan
Hastaneye götüreceklerini ne güzel özene bezene yapmışsın,kurdele takmışsın
Çok güzel olmuş:lepi:

Her şey çok güzel süper olağanüstü inşallah sağ salim kucağına alırsın.
tesekkür ederimmopuyorumnanaktan

sagol canimopuyorumnanaktan daha iyiyleri senin olsun
herseyi icin cok özendim güzel olsun herseyi istedim
insallah saglikla kullanmakta nasip olur

maşallahh diyelim.... şu an odaya bakıp çok güze diyoruz ama bu oadadan daha güzel olan kızınız dünyaya gelince kimse faretmeyecek odanın güzelliğini ...güle güle büyüsün inşallahhh

selammm herşeyi okadar güzelkii maşaallah hep iyi günlerde kullansın kuzucuğun...

maşallahh diyelim.... şu an odaya bakıp çok güze diyoruz ama bu oadadan daha güzel olan kızınız dünyaya gelince kimse faretmeyecek odanın güzelliğini ...güle güle büyüsün inşallahhh
sagolun insallah iyi günlerde kullanirizopuyorumnanaktan

canım benim sağlıkla kullansın kızımız odasını
sagol beryalimmm opuyorumnanaktan

çok güzel olmuş gerçekten özellikle şekerlere bayıldım bende inşallah kendim yapacağım şekerlerini... Sağlıkla gelsin ve kullansın ciiclerini bebiş...

çok güzel olmuş gerçekten özellikle şekerlere bayıldım bende inşallah kendim yapacağım şekerlerini... Sağlıkla gelsin ve kullansın ciiclerini bebiş...

cok tesekkürler..
sekerleri yapmak cok eglenceli gercekten hemde kendi emeginle yapinca daha bir güzel oluyo

odası çokk güzel olmuş canım
rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırlı bir şekilde yetiştirmeni nasip etsin
mevlam bizede en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallahü teala

odası çokk güzel olmuş canım
rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırlı bir şekilde yetiştirmeni nasip etsin
mevlam bizede en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallahü teala

amin insallah:Saruboceq:
rabbim sanada nasip etsin hayirlisiyla

bende bayıldııım çook güzelll...:1hug:inşallah ömür boyu hayatıda böyle güzellikler içinde,huzur dolu sağlıklı geçerrr...

Çok gÜzel sadece ve Şık bır oda olmuŞ... Allah ıyı gÜnlerde kullanmayı nasıp etsın. Çorapları falan Çok cıcı.. Ve mobılya takımı kalıtelı duruyor. Ellerıne saĞlık.
Bızım odamızda ay sonunda gelecek. Çok zevklı dımı hazırlamak, bende sabırsızlanıyorum. Dılerım sancılarım olmaz kendımı ıyı hıssederım ve erken doĞum olmaz da rahatlıkla hazırlarım odamızı..
Benımde kız olacak oyÜzden pembeler ıÇınde bır oda hazırlaması daha zevklı, kokoŞ kokoŞ..

cok tesekkürler darisi basina
hazirlamasi gercekten cok zevkli ama bir okadarda yorucu oluyo..minik minik seyler neyi nereye dizsem hangisini daha cok kullanirim acaba diye düsünmek bile yoruyo insani
ben cok fazla agirlasmadan hazirlamak istedim eger simdiye kalsaydi cok daha yorucu olurdu..

insallah kizin erkenden gelmek istemezde sende gönlüne göre hazirligini bitirirsin

elifcim çok beğendim çooook güsel olmuş
ellerine sağlık maşallah çok beceriklisin zaten
kap süsüne bebek şekerlerinede bayıldım
Allahım sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah
güle güle kullanın

sagol cersumm canim
daha güzelleri senin kizinin olsun
benmiyim kiz becerikli burda bisey bulamyiorum ki ben türkiyede olsam varya zeytini bile gecerdim kokoslukta kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…