- Konu Sahibi EliFatihEFU
-
tesekkür ederimmopuyorumnanaktanHer şey çok güzel süper olağanüstü inşallah sağ salim kucağına alırsın.
Resmen bayıldım bittim odasına
Çok güzel yapmışsın herşeyini
Ellerine sağlıkalkisalkisalkis
İnşallah kızın iyi günlerde kullanıropuyorumnanaktan
Hastaneye götüreceklerini ne güzel özene bezene yapmışsın,kurdele takmışsın
Çok güzel olmuş:lepi:
selammm herşeyi okadar güzelkii maşaallah hep iyi günlerde kullansın kuzucuğun...
sagolun insallah iyi günlerde kullanirizopuyorumnanaktanmaşallahh diyelim.... şu an odaya bakıp çok güze diyoruz ama bu oadadan daha güzel olan kızınız dünyaya gelince kimse faretmeyecek odanın güzelliğini ...güle güle büyüsün inşallahhh
sagol beryalimmm opuyorumnanaktancanım benim sağlıkla kullansın kızımız odasını
çok güzel olmuş gerçekten özellikle şekerlere bayıldım bende inşallah kendim yapacağım şekerlerini... Sağlıkla gelsin ve kullansın ciiclerini bebiş...
canım odası harika olmuş Allahı sağlıkla kavuşturup mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
herşey çok güzel canım ellerine sağlık..
odası çokk güzel olmuş canım
rabbim sağlıkla kucağına alıp hayırlı bir şekilde yetiştirmeni nasip etsin
mevlam bizede en kısa zamanda yaşatsın bu duyguyu inşallahü teala
bende bayıldııım çook güzelll...:1hug:inşallah ömür boyu hayatıda böyle güzellikler içinde,huzur dolu sağlıklı geçerrr...
cok tesekkürler darisi basinaÇok gÜzel sadece ve Şık bİr oda olmuŞ... Allah İyİ gÜnlerde kullanmayı nasİp etsİn. Çorapları falan Çok cİcİ.. Ve mobİlya takımı kalİtelİ duruyor. Ellerİne saĞlık.
Bİzİm odamızda ay sonunda gelecek. Çok zevklİ dİmİ hazırlamak, bende sabırsızlanıyorum. Dİlerİm sancılarım olmaz kendİmİ İyİ hİssederİm ve erken doĞum olmaz da rahatlıkla hazırlarım odamızı..
Benİmde kız olacak oyÜzden pembeler İÇİnde bİr oda hazırlaması daha zevklİ, kokoŞ kokoŞ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?