nisan 2013 de askere nişanlısını gönderecekler buraya:(

Allah sabır versin canım siz de bizim alt tertipsiniz demek ki belli mi acemiliği nereye çıktı?
Zorlu bir sürece gireceksiniz sizde.. Başlamak bitirmenin yarısıdır. Zor olacak ama elinde sonunda alışacaksınız yani ''nasıl alıştın mı?'' diyenleri ''alıştım'' diyerek kendinizide karşınızdakini de kandıracaksınız. Askerine destek ol her zaman köstek değil. Ama zor da olsa geçiyor..

yok malesef henüz belli değil 10 nisan da belli olacakmış.kütüğü sivas olduğu için batıya cıkma ihtimali war bende izmirde oturuyorum inşallah yakın bir yer olur.:)gerçi temennim uzak olsa bile rahat edecegi bir olmasından yana ama

Benimde askerim İzmir/Narlıdere de acemilikte batı tarafı oluyor genelde canım doğu yok. Hakkınızda hayırlısı olsun. Şu acemi yerleri kolayda usta yerleri çok zor biz onu atlatacağız sıra size geliyor sonra canım

sevgilinle hemseriymisiz canim benim nisanlimin acemi birligi burdur/merkez usta birligi kibris/girne cikti kütügü sivas

ya üstelik biz ıkımız de kıbrısda universite okuduk ne kadar guzel olur kıbrıs cıksabende kısa dönmlerde doğu yok die bgiliyrdum fakat bnm canımın butun akrabaları doğuda yapmış kısa dönm olmalarına ragmen

kısa dönemlerde doğu yok devri eskidenmiş herkes eskisi gibi sanıyor ama doğuya daha fazla gidiyolar..benim nişamlımda kısa dönem batman daa..kütahya dan batman a gittii..ALALH m hayırlı yerler nasipp etsiinn herkeslere iyilerle karşılaştırsıınn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…