Nisan 2013 de doğum yapacak anneler

Hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasıp etsın.Bende 11 haftalık hamıleyım ve nısan 13 de olacak nasıp olursa.

çok sağol allah isteyen herkese de nasip eder inşallah. 10 gün arayla hemen hemen bebişlerimiz olucak .. şimdiden çok heyecanlıyım.. bu arada nasıl gidiyor sizin hamilelik?

Benım üçüncü hamılelıgım maalesef ıkısı dusukle sonuçlanmıştı. Suan bı problem yok sadece lavaboya gıtmek şartıyla ayağa kalkıyorum, günlük ıgne ve progestan kullanıyorum. Inşaallah buna bısey olmaz ınsan çok korkuyor..

allah korusun canım bu defa inşallah bişey olmaz . dualarım seninle... iyi düşünelim iyi olsun herşey demii.demekki çok nazlı annesi sen de kalkma yat bakalım paşalar gibi şöylee bebişin doğunca uzanmayı özleyeceksin hiç uyutmayacak senii

Sizin ilk hamılelıgınız mı? Çok teşekkürler güzel dıleklerınız ıcın.. Bu arada bızden başka nısanda dogum yapacak yok anlaşılan:)

Sizin ilk hamılelıgınız mı? Çok teşekkürler güzel dıleklerınız ıcın.. Bu arada bızden başka nısanda dogum yapacak yok anlaşılan:)

benim ilk hamileliğim.. daha önce düşük kürtaj vs yok ama benimde sorunum çift rahimli olmam. erken doğum ve düşük riski var. geçen kanamam oldu dr a gittim diğer rahimden adet görmüşüm bebekde sorun yok çok şükür. herhangi bir ilaç vs kullanmıyorum. 20 gün sonra 3.ayım dolacak. nisan da doğum yapacak çok var da başka sayfalarda daha önce açılmış konu ben de bilmeden bir daha açtım bu yeni ya kimse rağbet etmedi henüz

kızlar merhaba bende 12 haftalık hamilleyim..
Allah nasip ederse nisan ayı başında dünyaya gelecek bebeğim.. müthiş bir duygu gerçekten de. inşallah hepimiz sorunsuz bir hamilelik geçirir ve bebeklerimizi kucağımıza alırız.

Hakkında hayırlısı canım. Benım kuzenımde de cıft rahîm vardı ve amelıyat oldu suan dokuz haftalık hamıle, Allah yüzümüze baksın aratmasın.. Tarama testın yapıldı mı?

Hayırlı olsun canım sanada.

Hakkında hayırlısı canım. Benım kuzenımde de cıft rahîm vardı ve amelıyat oldu suan dokuz haftalık hamıle, Allah yüzümüze baksın aratmasın.. Tarama testın yapıldı mı?

17 EKİMDE randevum o zaman yapılacak allah büyüktür. her şeyin doğrusunu o bilir.. İnşallah isteyen herkse sağ salim nasip etsin

Selam kızlar,

Ben nisan annesimiyim yoksa mart annesimi karar veremedim. Rabbim nasip ederse inşalah 13 Nisan muhtemel doğum tarihimiz.

Bugün 3 ayımızı doldurduk bebişimle. Allah hepimizin bebişlerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Bu duyguyu yaşamak isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu arada benim bebişim tüp bebek. İlk gebeliğim. İkinci denemede gelen mucizem benim. Çok şükür hamileliğim güzel geçiyor, mide bulantısı, ağrı sızı hiç bir şeyim yok. Amaan Allah nazarlardan korusun inşallah.

MAŞALLAH .. rahat geçiyor diye kendini yine de çok yorma emi. herkese de deme nazar değmesin ...Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin ..

MAŞALLAH .. rahat geçiyor diye kendini yine de çok yorma emi. herkese de deme nazar değmesin ...Allah hepimize sağlıklı kolay doğumlar sağlıklı bebişler nasip etsin ..

Doğru söylüyorsun canım nazara dikkat.. Allah korusun... güzel dileklerin için teşekkür ederim cümlemize inşallah.

ben 10+2 günlüğüm şimdi sadece göbek altı sert gibi gelio bana . gerçi zaten balık etli ve göbekli hamile kaldığım için göbek mi bebek mi belli değil:) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…