Nisan 2013 de doğum yapacak anneler

Kızlar bugun tarama testi için dr.a gittim sonuç bı hafta sonra çıkacak.Cinsiyet tahmınınde bulundu dr.um yuksek ihtimal kızım olacakmıs:)

Kızlar bugun tarama testi için dr.a gittim sonuç bı hafta sonra çıkacak.Cinsiyet tahmınınde bulundu dr.um yuksek ihtimal kızım olacakmıs:)

tarama testi 1 hafta sonra mı belli oluyor : oyy nasıl geçer o 1 hafta kaçıncı haftadasın cnm sen ? ben 17 ekimde ikili tarama yaptırıcam 12+5 olacak cinsiyet tahmini yapılabilir mi ozaman

peki bişey merak edyorum ikili tarama ve ense kalınlığı aynı zamandamı yapılıyor doktorum bana ense kalınlığına bakalım gel dedı 17 sinde randevum ama tarama testınden bahsetmedı hıc :26:

tarama testi 1 hafta sonra mı belli oluyor : oyy nasıl geçer o 1 hafta kaçıncı haftadasın cnm sen ? ben 17 ekimde ikili tarama yaptırıcam 12+5 olacak cinsiyet tahmini yapılabilir mi ozaman

Bir hafta sonra sonuçlar çıkacak denildi suan ben 12 hafta 2 gunlugum.Dr um kesin sonucu 16.haftada soyleyecegini ama tahminen kız oldugunu söyledi.Tabii sanada yapılabilir tahmin.

peki bişey merak edyorum ikili tarama ve ense kalınlığı aynı zamandamı yapılıyor doktorum bana ense kalınlığına bakalım gel dedı 17 sinde randevum ama tarama testınden bahsetmedı hıc :26:

Canım ense kalınlığı olculdu ve daha sonra kan alındı kanda da kromozomlara bakılıyor alınır senden de.

Bir hafta sonra sonuçlar çıkacak denildi suan ben 12 hafta 2 gunlugum.Dr um kesin sonucu 16.haftada soyleyecegini ama tahminen kız oldugunu söyledi.Tabii sanada yapılabilir tahmin.

benimde gittiğim de 12+4 günlük olacak 17sinde. inşallah herkesin sonucu temiz iyi çıksın. bebeğin ense kalınlığı ile annenin kanındaki bir değerin ortalamasına göre belirleniyor bildiğim kadarıyla .

benimkide ayin 15 inde yapilacak .hepimiz sagliklisiyla aliriz kucagimiza insallah...kiz bebeklerinde tatliligi bi baska oluyo:)bende isterim bende

HERKESE GÜNOŞŞ GÜNOŞŞ GÜNOŞŞŞŞ

bende aranıza katıldım fındıklar.. doğumum muhtemelen 26.04.2013 diyor bilgisayarlar dr.lar.
10.haftamdayım
millet kilo alırken ısrarla kilo verip midemin genişlemesine bir anlam veremiyorum
sanırım bir eşşek sıpam olucak :)
o kadar turşu ve limon tükettiğimizde söylenen sözü:
ye ekşiyi doğur memoşuu olarak değiştirmeme izin verin.
hiçbirşey belli olmasada daha işte bir hissiyat

hoş geldin o zaman :) benim de doğum tarihi 27 nisan :)10+5 ..17 sinde ikili tarama yapılacak inşallah cinsiyeti de belli olur içime doğan erkek ama önce sağlık

ben yeni katılıyorum aranıza inş..bende 12 haftalık hamileyim hamdolsun..
benimde Allah nasip ederse 17 nisan gibi gözüküyor doğum tarihim :):)

Hosgeldın aramıza ılk haftalarda kılo vermen çok normal, ben altı kılo aldım. Benım hamılelıgım yatarak gecıyor ve dokuz ay boyunca hergün kullanacağım ıgne var bu yüzden olsa gerek kılo nedenım. Bende sureklı eksı yıyorum ama kızım yolda:))

Meraba arkadaşlar bende geldim aranıza Benimde tahmini doğum tarihim Allahın izniyle 11-04-2013 bakalım hayırlısı :)

kızlar grip olmuştum doktora gittik bugun ve gıtmısken bebege bakalım dedi ve tesadüfen bebegımın suyunun azaldıgını gordu cok azmıs serum taktılar ve dahada takacaklar pazartesi düzelmezse hastaneye yatacagım lütfen dua edin bize

allah korusun canım düzelir inşallah korkma bişey olmaz allahın izniyle.. allah herkesin yavrusunu korusun sağ salim doğurup büyütmeyi nasip etsin. çok geçmiş olsun

MERHABA NİSAN ANNELERİ BENDE BEBEĞİMİ ALLAH NASİP EDERSE 1 NİSANDA KUCAĞIMA ALACAĞIM.BENİM İKİNCİ HAMİLELİĞİM.14 AYLIK Bİ KIZIM VAR.MİNİK ABLA OLACAK....GEÇEN HAFTA SERKLAJ YAPILDI ŞUAN DİNLENİYORUM.CİNSİYETİNİ ÇOK MERAK EDİYORUM.ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLA BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAK NASİP ETSİN.

hiç canını sıkma canım düzelir inşallah.arkadaşımında başına gelmişti.bol bol su içti.birde serumla düzeldi.bebeğini kucağına aldı bile.inşallah seninkide düzelir.ama hep moralini yüksek tut.bebişinde senden etkileniyor çünkü..

canim duzelirsin insallah moralini bozma ..hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…