- 30 Aralık 2010
- 1.155
- 1.415
- 133
Kızlar bugun tarama testi için dr.a gittim sonuç bı hafta sonra çıkacak.Cinsiyet tahmınınde bulundu dr.um yuksek ihtimal kızım olacakmıs:)
tarama testi 1 hafta sonra mı belli oluyor :oyy nasıl geçer o 1 hafta kaçıncı haftadasın cnm sen ? ben 17 ekimde ikili tarama yaptırıcam 12+5 olacak cinsiyet tahmini yapılabilir mi ozaman
peki bişey merak edyorum ikili tarama ve ense kalınlığı aynı zamandamı yapılıyor doktorum bana ense kalınlığına bakalım gel dedı 17 sinde randevum ama tarama testınden bahsetmedı hıc :26:
Bir hafta sonra sonuçlar çıkacak denildi suan ben 12 hafta 2 gunlugum.Dr um kesin sonucu 16.haftada soyleyecegini ama tahminen kız oldugunu söyledi.Tabii sanada yapılabilir tahmin.
Canım ense kalınlığı olculdu ve daha sonra kan alındı kanda da kromozomlara bakılıyor alınır senden de.
benimkide ayin 15 inde yapilacak .hepimiz sagliklisiyla aliriz kucagimiza insallah...kiz bebeklerinde tatliligi bi baska oluyo:)bende isterim bendeKızlar bugun tarama testi için dr.a gittim sonuç bı hafta sonra çıkacak.Cinsiyet tahmınınde bulundu dr.um yuksek ihtimal kızım olacakmıs:)
HERKESE GÜNOŞŞ GÜNOŞŞ GÜNOŞŞŞŞ
bende aranıza katıldım fındıklar.. doğumum muhtemelen 26.04.2013 diyor bilgisayarlar dr.lar.
10.haftamdayım
millet kilo alırken ısrarla kilo verip midemin genişlemesine bir anlam veremiyorum
sanırım bir eşşek sıpam olucak :)
o kadar turşu ve limon tükettiğimizde söylenen sözü:
ye ekşiyi doğur memoşuu olarak değiştirmeme izin verin.
hiçbirşey belli olmasada daha işte bir hissiyat
kızlar grip olmuştum doktora gittik bugun ve gıtmısken bebege bakalım dedi ve tesadüfen bebegımın suyunun azaldıgını gordu cok azmıs serum taktılar ve dahada takacaklar pazartesi düzelmezse hastaneye yatacagımlütfen dua edin bize
kızlar grip olmuştum doktora gittik bugun ve gıtmısken bebege bakalım dedi ve tesadüfen bebegımın suyunun azaldıgını gordu cok azmıs serum taktılar ve dahada takacaklar pazartesi düzelmezse hastaneye yatacagımlütfen dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?