bi ustteki yazdigim yaziyi sabah yazdm ama habrri alinca aglamaktan girip yazamadim..malesef herzamanki gibi negatif..ben heralde bugune kadar elde etigim hicbiseyi cabalamadan elde edemedim armut pis agzima dus olmadi cocuklugum genckizligim ve evlenirken yasadiklarim.. Suan sevdigim adamla ewliyim ama bosanmis anne babanin cocugu olmak cok zordu.. Simdide tam rahatim ailemden herkesten uzagim mutluyum derken bebek sahibi olamiyorum..herkes ruyamda gordum die aramaya basladi ailem surekli hadi ne bekliosun modundalar hic kolay diilmis bu yasadiklarim.cevremdeki herkes hamile sorcaklar die ortamlara girmiyorum, ewime gelicekler yorulcam diye misafirden kaciyorum.. Artik cok yoruldum kendimi cok kotu hiisediyorum. Esim de uzgun ama ikimizde ewde tek kelime konusmuyoruz uzagiz bana canin saolsun bile demedi agladigimi gorunce sonucu sormadi bile butun gun ewde bos bos oturduk ayni odada saatlerce konusmadan.. Ne zormus kime naptim bilmiyorum bu biceza mi. Esim ve ben disinda hicbir dost arkadasim silem kimse bilmio bu durumumu kendikendime aglayip uzuluorum simdide yanlizim esim gayet gitti yatti. .o kadar umut baglamistimki. Cok kotuyumm birileriyle dertlesmeye ihtiyacim varr
Canım merhaba ,
Çocuk olayının eşinle sana zarar vermesine izin verme . Önemli olman senin mutluluğun. Çok üzüldüm satırlarını okurken. Dünyada milyonlarca insan bununla uğraşıyor. Ben çocuk yapmaya kara verdiğimde tüm arkadaşlarımı gaza getirdim ve hepsi doğum yaptı. Bir ben kaldım :) Hasta olmayınca üzülmüyorum 'hayırlısı 'diyorum. Eşim de çok istiyor ama ...
Her hasta olduğumda karnımı gösterip 'boş yine bebiş ' diyorum. O da 'dolar dolar' diyor. Ve biz hep mutluyuz. Hiç çocuk olmasa da olur. Evet çok istiyorum ama benim için de eşim için de önemli olan biziz.Rahat ol. Artık herşey daha zor evet ama tıp da daha gelişiyor. Ne hikayeler var. Mutlaka çocuğun olur. Eşimin annesi de sorup duruyordu. Ben de olmuyor dedim söyledim sonunda ve rahatladım. Hatta soran herkese söylüyorum artık. En azından sormuyorlar artık. Ve en azından dua ediyorlar onlar da. Paylaş ve rahatla. Ruhunu , düşüncelerini ve sırrını özgür bırak. Ayıp birşey değil. Sen çabalıyorsun sonuçta.Herşey güzel olacaktır. Negatif düşünme hiç. Bu insanı geriyor iyice.Tahammülsüz biri haline getiriyor. Rahat ol. Ve hep mutlu...
Sevgiler,