Aşılama nisan 2013 yılında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bi ustteki yazdigim yaziyi sabah yazdm ama habrri alinca aglamaktan girip yazamadim..malesef herzamanki gibi negatif..ben heralde bugune kadar elde etigim hicbiseyi cabalamadan elde edemedim armut pis agzima dus olmadi cocuklugum genckizligim ve evlenirken yasadiklarim.. Suan sevdigim adamla ewliyim ama bosanmis anne babanin cocugu olmak cok zordu.. Simdide tam rahatim ailemden herkesten uzagim mutluyum derken bebek sahibi olamiyorum..herkes ruyamda gordum die aramaya basladi ailem surekli hadi ne bekliosun modundalar hic kolay diilmis bu yasadiklarim.cevremdeki herkes hamile sorcaklar die ortamlara girmiyorum, ewime gelicekler yorulcam diye misafirden kaciyorum.. Artik cok yoruldum kendimi cok kotu hiisediyorum. Esim de uzgun ama ikimizde ewde tek kelime konusmuyoruz uzagiz bana canin saolsun bile demedi agladigimi gorunce sonucu sormadi bile butun gun ewde bos bos oturduk ayni odada saatlerce konusmadan.. Ne zormus kime naptim bilmiyorum bu biceza mi. Esim ve ben disinda hicbir dost arkadasim silem kimse bilmio bu durumumu kendikendime aglayip uzuluorum simdide yanlizim esim gayet gitti yatti. .o kadar umut baglamistimki. Cok kotuyumm birileriyle dertlesmeye ihtiyacim varr

Canım merhaba ,
Çocuk olayının eşinle sana zarar vermesine izin verme . Önemli olman senin mutluluğun. Çok üzüldüm satırlarını okurken. Dünyada milyonlarca insan bununla uğraşıyor. Ben çocuk yapmaya kara verdiğimde tüm arkadaşlarımı gaza getirdim ve hepsi doğum yaptı. Bir ben kaldım :) Hasta olmayınca üzülmüyorum 'hayırlısı 'diyorum. Eşim de çok istiyor ama ...
Her hasta olduğumda karnımı gösterip 'boş yine bebiş ' diyorum. O da 'dolar dolar' diyor. Ve biz hep mutluyuz. Hiç çocuk olmasa da olur. Evet çok istiyorum ama benim için de eşim için de önemli olan biziz.Rahat ol. Artık herşey daha zor evet ama tıp da daha gelişiyor. Ne hikayeler var. Mutlaka çocuğun olur. Eşimin annesi de sorup duruyordu. Ben de olmuyor dedim söyledim sonunda ve rahatladım. Hatta soran herkese söylüyorum artık. En azından sormuyorlar artık. Ve en azından dua ediyorlar onlar da. Paylaş ve rahatla. Ruhunu , düşüncelerini ve sırrını özgür bırak. Ayıp birşey değil. Sen çabalıyorsun sonuçta.Herşey güzel olacaktır. Negatif düşünme hiç. Bu insanı geriyor iyice.Tahammülsüz biri haline getiriyor. Rahat ol. Ve hep mutlu...
Sevgiler,

tamam canim..ya ben dayanamadim idrardan gebelik testi yaptirdim negatif cikti canim sikildi asilamadan sonra 12.gundu insallah yanlıştır ama baya kötü oldum.cuma kan testim var

umarım yanlış çıkmıştır, pozitiftir inşallah. ben de 7 mayısı bekliyorum. inşallah adet olmam. önceki aşılamamda o kadar umutluydum ki, kendimi kesin hamileyim sanıyordum. negatif sonucunu duyunca yıkılmıştım :( bir de insan alıştıra alıştıra söyler yaa.. direk negatif dediler, pat diye:( ama bu ay aşılamanın yapıldığı günden beri kasık ağrım vardı, daha yeni yeni geçti, korkuyorum...

slm bende 3 ay klomen kullandım ilk ay 1 tane kis oldu bi ay ara verdik hiçbişey kullanmadım adetle atarsın demişti doktor öle oldu ikinci ay tekra kis oldu budefa 3 tane ve daha büyük oldu yine ara verdik doğum kontrol hapı falan vermedi bende araştırdım soğan suyu içtim kisler gitsin diye ama o zamanda nerdeyse 15 gün erken geldi adetim çok şaşırdım doktora söledim içtiğimi içme bidaha dedi soğanın bi ayarı yokki östrojeni artrıyo sana 2 soğan iç ötekine 3 tane kaynet iç diyemeyiz dedi velhasıl içtğim ay kisin 2si gitmiş 1i kalmıştı sonraki ay o da gitti bi dahaki aya ilacı günde 2 değil tek içtim o zaman oluşmadı kis yani geçer inşallah üzülme benim başımdan geçen kis olayı belki yardımcı olur diye yzdım inşallah faydalı olmuştur.bu arada önceden bendede kis yoktu
teşekkür ederim canım cevap yazdığın için hakkımızda hayırlıs olsun canım rabbim fazla bekletmesin hiçbirimizi inşallah:16:
Bizim aciklanamayan infertilte hic bi sorun yok yani canm.ama ynede esime keciboynuzukaynatip fln icircem saglam olsun dahada yukselsin die

canım daha önceki yazında ağlattın beni aynı şeyleri yaşıyoruz kelimesi kelimesine yazdıkların aynı benim ağzımdan çıkmış gibi birde üstüne gurbet eklenince çekilmez oluyor canım:50:bizde de sebepsiz infertilite canım rabbim kucaklarımızı daha fazla boş bırakmasın inşallah dualarımdasın:16:

umarım yanlış çıkmıştır, pozitiftir inşallah. ben de 7 mayısı bekliyorum. inşallah adet olmam. önceki aşılamamda o kadar umutluydum ki, kendimi kesin hamileyim sanıyordum. negatif sonucunu duyunca yıkılmıştım :( bir de insan alıştıra alıştıra söyler yaa.. direk negatif dediler, pat diye:( ama bu ay aşılamanın yapıldığı günden beri kasık ağrım vardı, daha yeni yeni geçti, korkuyorum...
:(bende cok hazirlamistim ama umudm kirildi hayırlısı artik..haber veririm cuma gunu..hepimize nasip etsin inşallah allah

canım inşallah yanlış çıkmıştır ben de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.acayip stresliyim adet ağrılarım da devam ediyor:ssz: cuma günü güzel haberler getirirsin inşallah
canim arkadaslarim erken bakmissin adet gectikten nerdeyse 10gun sonra cikiyo idrarda dediler yinede cok umutlanmak istemiyorum ama cevremden surekli belli oldumu negun test yaptircan deyip duruyolar pisman oldum kimseye haber vermeseydim keske; (olumsuz cikarsa uzulcem yaa ama hayirlisi demekten baska carede yok..allah hepimize nasip etsin inşallah

canim arkadaslarim erken bakmissin adet gectikten nerdeyse 10gun sonra cikiyo idrarda dediler yinede cok umutlanmak istemiyorum ama cevremden surekli belli oldumu negun test yaptircan deyip duruyolar pisman oldum kimseye haber vermeseydim keske; (olumsuz cikarsa uzulcem yaa ama hayirlisi demekten baska carede yok..allah hepimize nasip etsin inşallah

aynen ya ben de pişman oldum söylediğime. sadece 1 arkadaşıma söyledim, ikide bir soruyor. 2 hafta sonra belli olacak dediğim halde sorup duruyor:( ne anlayışsız insanlar var yaa

aynen ya ben de pişman oldum söylediğime. sadece 1 arkadaşıma söyledim, ikide bir soruyor. 2 hafta sonra belli olacak dediğim halde sorup duruyor:( ne anlayışsız insanlar var yaa

o tiplerden çok var..
üzülme sen başına gelmeyen anlamıyor.
İnsan paylaşmakta istiyor ama güvenilmiyor kimseye..
Bende o yüzden burda yazıyorum .

Bugün aşılamam yapıldı.
Dr sölemedi ama ben progestan kullanmak istediğimi söyledim.
200 lük kullan dedi ama kaç tane dedi bilmiyorum çok safım ya kızıyorum kendime..
bir tane akşam yatmadan içeyim diyorum.

Progestanı kullananlar günde kaç tane kullandınız ?

Bugün aşılamam yapıldı.
Dr sölemedi ama ben progestan kullanmak istediğimi söyledim.
200 lük kullan dedi ama kaç tane dedi bilmiyorum çok safım ya kızıyorum kendime..
bir tane akşam yatmadan içeyim diyorum.

Progestanı kullananlar günde kaç tane kullandınız ?

canım benim dr her hastasina yaziyo progestan sabah 1 aksam 1aliyorum

Mrb hanımlar bende haftaya aşılama oluyorum bu progestan agizdan alinanla vajinadan alınan aynı mi

Bir sorum daha var dr um progestan vermezse ben yinede kullanayim mi

kizlar ben yarini bekleyemedim kan verdim biraz once yani asilamanin 13.gunu kac ciksa yeter gebelik icin acaba??? beklemekte zor ya insallah hayirli haberler verebilirim size kimseye haber vermedim bi size soyluyorum;)

Mrb hanımlar bende haftaya aşılama oluyorum bu progestan agizdan alinanla vajinadan alınan aynı mi

Bir sorum daha var dr um progestan vermezse ben yinede kullanayim mi

ben agizdan aliyorm canim burda gordum vaginal olarak kullanildigini sanirim ayni ilac..dr una muhakkak sor alayimi diye

malesef negatif. .ilk asilamamdi ve tutmadi

tüh ya ne kadar çok olumsuz sonuç var. aşılamadan sonra dinlenmemiş miydin neden tutmadı acaba bende bugün 2. aşılamayı oldum . kalkınca akıp gitti bilmiyorum inşallah olmuştur bu ay.

tüh ya ne kadar çok olumsuz sonuç var. aşılamadan sonra dinlenmemiş miydin neden tutmadı acaba bende bugün 2. aşılamayı oldum . kalkınca akıp gitti bilmiyorum inşallah olmuştur bu ay.
2saate yakin hastaneden yattım sonra eve geldim uzandim ayaklarimi kaldırıp sonra normal hayatima devam ettim. ne kadar yatmaliydim eksik mi yattim bilmiom

2saate yakin hastaneden yattım sonra eve geldim uzandim ayaklarimi kaldırıp sonra normal hayatima devam ettim. ne kadar yatmaliydim eksik mi yattim bilmiom

yeterince yatmışsın, bende 20 dk uzanmıştım sonrada çalışmaya devam ettim.

Negatif çıkan arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza, umarım bir dahaki aşılamada yada belkide aşılamaya bile gerek kalmadan hamile kalırsınız,bende 24 nisanda aşılama yaptırmıştım, dün göğsümde elime gelen bir sertlik yüzünden hastaneye gittim, ultrasona girdim birşey çıkmadı ama elle doktorda hissetti, sonra kan tahlilleri istedi bende doktora anlattım durumu hormon ilaçları aldım ve aşılama yapıldı dedim oda hcg'yede bakılsın dedi ve sonuç :1.11 yani negatif görünüyor şimdilik, doktor henüz 8. günün bellide olmayabilir dedi ama sonuç ortada :((

Back
X