Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktor sitesinde okudum aşılama kabızlık gaz yapabiliyomuş ama tabi bu tuttuğu anlamına gelmezmiş.erken belirtileri de yazan arkadaşlar var işte göğüslerde hassasiyet yorgunluk hali vs ama şöyle bişey de var bu belirtilerin çoğu zaten pek çok kadında adet öncesi belirtilerle aynı.uzun lafın kısası en iyisi zor olsa da beklemek...

dün bende ilk asilamami yaptirdim.doktorum cok basarili gectigini söyledi.insallah hayirlisi olur.hala kasiklarim agriyor.bursali arkadaslar nerde yaptirdiniz asilamayi?

Selam kizlar.dun aksam 22 de catlatma ignemi vurdum.kismetse yarin sabah 10da ilk asilamami olcam.sagda tek yumurtam var.insallah tutar.benim sizlere bir sorum olcak.Catlatma ignesinden itibaren mi yoksa asilamadan itibaren mi 10 gun sayicaz

Çarşamba günü ilk aşilamam yapıldı ara ara kasıklarımda ağrı oluyor ve hafif midem bulanıyor çok şişim bunlar normalim yoksa kullanılan hormon iğneleri güzündenmi oluyor . Asilamadan nekadar sonra tutup tutmadığı anlaşiliyor . Bana yardımcı olurmuşsunuz

Hafif hafif ağrı oluyor mide bulantısı bendede oluyor piskolojikte olabilir ilaçlardanda olabilir sonuç 15 gün sonra adet olmazsan kan testi yaptırabilirsin. İnşallah tutar hayırlı olsun😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar.dun aksam 22 de catlatma ignemi vurdum.kismetse yarin sabah 10da ilk asilamami olcam.sagda tek yumurtam var.insallah tutar.benim sizlere bir sorum olcak.Catlatma ignesinden itibaren mi yoksa asilamadan itibaren mi 10 gun sayicaz

Bana doktorum aşılama yaptıktan sonra 15 gün demişti yani işlemden sonra saymaya başlıyorsun

kızlar 2. aşılamaya başlıcam ama hala adet olmadım her ay 28. gün hiç şaşmadan gelen adetim 2 gün gecikti gelsin diye bekliyorum ya gelmiyo herşeyim ters. hamilemiyim diye umutlanıyorum bazen . ah keşkeee ilaçlarımı aldım ama götürüp birine bağışlıcam yeterki doğal yoldan hamile kalmış olsam:50:

Ayy ne güzel olmazmıııı bide hamileymişsin😊😊😊😊

Ayy ne güzel olmazmıııı bide hamileymişsin😊😊😊😊

10 yıldır 120 kereden fazla hayal kırıklığı yaşadığım için hiç kendimi umutlandırmıyorum :43: keşkeee olsa arkadaşım

Ummadığın zAmanda gelir derler ya umma umtlanma 😊😔😊

kızlar 2. aşılamaya başlıcam ama hala adet olmadım her ay 28. gün hiç şaşmadan gelen adetim 2 gün gecikti gelsin diye bekliyorum ya gelmiyo herşeyim ters. hamilemiyim diye umutlanıyorum bazen . ah keşkeee ilaçlarımı aldım ama götürüp birine bağışlıcam yeterki doğal yoldan hamile kalmış olsam:50:

Ayy ne güzel umarım hamilesindir canım güzel haberlerini alırız inşallahh..

Ilk kez yazıyorum bende iki kez aşılama oldum ikiside malesef negatif bu ay ignelere geçtik günde bi tane beş gün kullanacağım bu şekilde olumlu sonuç alanınız varmı

Ilk kez yazıyorum bende iki kez aşılama oldum ikiside malesef negatif bu ay ignelere geçtik günde bi tane beş gün kullanacağım bu şekilde olumlu sonuç alanınız varmı

Cnm igne pozitif olmasina yardimci olmaz. Sadece yumurta nin daha buyumesini saglar.3 tane yumurtam olustu hemde kaliteliydi asilama oldu ama tutmadi.kismet canim olacagi varsa olur hakkinda hayirlisi

Iyi aksamlar bayanlar
Bende bugun ilk asilamami oldum.simdi bekleme asamasindayim.gecer mi 14 gun. :18:

valla geçmiyo malesef.benimde bugün 2. günüm şimdiden gün saymaya başladım:))

Çalışıyorum canım ama işte bile hep aklımda.sol kasığımdaki ağrı hiç geçmedi normalmi acaba? Senin noldu hastalandınmı?

az önce hasta oldum yarın gidicem hastaneye bakalım gonal f kac dozla başlatıcak. yumurtalar bıraz fazla buyudugu ıcın agrı normal benmde olmustu ılkınde

Hafif hafif ağrı oluyor mide bulantısı bendede oluyor piskolojikte olabilir ilaçlardanda olabilir sonuç 15 gün sonra adet olmazsan kan testi yaptırabilirsin. İnşallah tutar hayırlı olsun😊

Çok teşekkür ederim. İnş rabbim isteyen herkezi çocuk sahibi yapar.

kızlar asılamaya yarın baslıcamya muayeneye sabah yada ogleden sonra gıtmem farketmez heralde dimi. 1. aşılamada nasıl yapmıstım hatırlamıyorum 5 sene oldugu ıcın

Back
X