Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkesin aşılaması hayırlı sonuclansın inşallah :) kızlar bugün ilk aşılamamın 5.günü. Progestan'ı fitil olarak kullanıyorum ama 15 dk sonra adet sancısı gibi sancı oluyor bende. Kasıklarımda değil pelvik bölge denilen yerde. Aranızda böyle olan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı olsun arkadasım.ınsallah tutar asılaman.benımde ılk asılamam.o yuzden gunlerdır ınternette belırtı okuyup kendımde arayıp duruyorum.sana tavsıyem okumaman.cunku belırtıler ılacların ve bızım psıkolojımızın etkısı.kımısı kasık,bel,meme ucu,sarı akıntıyla hamıle kaldım demıs.blr baskası da bende de aynıları vardı ama kalamadım demıs.kesın bır krıter yok.belırtısız hamıle kalanlar bıle dolu.sen dınlenmene bak.arama kendınde belırtı.aradıkca bulursun cunku..umudunu kaybetme ve bekle

Evet haklısın düşündükçe kendinde belirti buluyosun benim mesela kaç gündür deli gibi kasıklarım batıyo adet günümde yarın öbürgün şimdide adet olucam gibi karnım ağrıyo içim patır patır gazım var sanırım karnım şişti pantolonlarımı otururken açıyorum çok şişim kendimi dinledikçe bişiler oluyo bana kendini dinlenenek lazım. Ama nasıl ya bazıları adetinin geçtini unutuyo hiç kondurmuyo hamile kalıyo bende bunu anlayamıyorum. Olmuyo işte olmuyoooo😔😔😔😔😔😔😔 aklımdan hiç çıkmıyo hamile kaldıysam buseferde kalp atışını duyana kadar kimyasalmı acaba gerçekmi diye düşünüp durucam rabbim sabır ver.

merhaba kızlar aşılamalarınız hayırlı olsun.ben de ilk iğnemi hayılısıyla bugün başlıyorum.ilk aşılamam negatifti çok umutlanmıştım.bu sefer kendimi kaptırmayacağım sonra üzülüyoum.aşılama yaptıran arkadaşlar kendinizde hiç belirti aramayın benim tavsiyem.benim ilk aşılamamda ateş basması, şişkinlik,uyku hali, kasıklarda ağrı,göğüslerde şişlik ve acıma vardı ama sonuç negatif:(

Tosun788 sen ne yaptın aradınmı doktoru yada tekrar gittinmi? Merak ediyorum

Kızlar bişi sorucam hastaneye gidip kan testi dicez yani hamilelik testi siz hani bi değerlerden bahsediyosunuZ nedir o yani hamileliğinde % liğimi var nasıl oluyor. ??

Kızlar bişi sorucam hastaneye gidip kan testi dicez yani hamilelik testi siz hani bi değerlerden bahsediyosunuZ nedir o yani hamileliğinde % liğimi var nasıl oluyor. ??

hamılelık testı yada beta hcg dersın. kanda olacak mutlaka. beta hcg hamılelık olmayan kımsede 5 ten yukarıda olmaz kan testınden 5 ten yukardaysa hamılesın demektır google ye beta hcg hamılelık degrelerı yaz cıkar. bu testı 2 gunde bır yaptırıyosun 2 gunde bır 2 katı artması lazım artıyorsa saglıklı bı hamılelık dusuyorsa kımyasal gebelık hıc cıkmadıysa hıc gebelık olmadı demek

hamılelık testı yada beta hcg dersın. kanda olacak mutlaka. beta hcg hamılelık olmayan kımsede 5 ten yukarıda olmaz kan testınden 5 ten yukardaysa hamılesın demektır google ye beta hcg hamılelık degrelerı yaz cıkar. bu testı 2 gunde bır yaptırıyosun 2 gunde bır 2 katı artması lazım artıyorsa saglıklı bı hamılelık dusuyorsa kımyasal gebelık hıc cıkmadıysa hıc gebelık olmadı demek

Ozaman bir defa diil birden çok hamilelik testi yaptırmam gerek bu sadece aşılama ve tüp bebk yöntemi kullananlar içinmi geçerli çünkü eltim 1 defa kanda baktırdı hamile sonrada doktoro gitti kese görüldü sonra hamilesin dedi ve kontrollere gitmeye başladıı Allahım ne karışık işler

kizlar bugün 10 günüm kanda baktirdim 1.20 ciktim.resmen yikildim ya

10. Gün çıkmaz demişti Drum ümitsizliğe kapılmayın hemen. Adet gününüzün geçmesini bekleyip tahlil yaptırın. Umarım bebişlerimiz bizimledir.

Ozaman bir defa diil birden çok hamilelik testi yaptırmam gerek bu sadece aşılama ve tüp bebk yöntemi kullananlar içinmi geçerli çünkü eltim 1 defa kanda baktırdı hamile sonrada doktoro gitti kese görüldü sonra hamilesin dedi ve kontrollere gitmeye başladıı Allahım ne karışık işler

mesela bız adetın gecmesını beklemeyıp 9. gunde test yaptırdıgıımz ıcın boyle kesek gorulemeyecegı ıcın kese gorunene kadar 2-3 kere ıstıyor sanırım drlar. ama sen asılamadan sonra 15 gun beklerım dersen kanda baktırmadan kese bıle gorursun ınsalllahhhhhhhhhh doğal hamılelıkle bızımkıler aynı olmuyor hemde kacıncı gunun su an

mesela bız adetın gecmesını beklemeyıp 9. gunde test yaptırdıgıımz ıcın boyle kesek gorulemeyecegı ıcın kese gorunene kadar 2-3 kere ıstıyor sanırım drlar. ama sen asılamadan sonra 15 gun beklerım dersen kanda baktırmadan kese bıle gorursun ınsalllahhhhhhhhhh doğal hamılelıkle bızımkıler aynı olmuyor hemde kacıncı gunun su an

Benim perşembe 14 gün olucak adet olmazsam cumartesi gidicem kan testine eşimle şimdi konuştuk acele etmeyelim dedi ama bu akşam bi test daha alıcam bakalım yine silik çıkıcakmı en azından kan testini erteyelicem ama çatlıcam idrar testiyle avunucam akşam yazarım evde yapınca.

ilk aşılamamda adetime 6-7 gün kala adet olmuştum adet tarihimi beklemeye gerek kalmamıştı.kişiye göre değişiyor sanırım bu durum.inşallah bekleyen arkadaşlar iyi sonuçlar alır bir umut olur bize de.

Merhaba,

Doktordan geldim :) bugün son merional iğnemi vurulacağım (doktorum bu gece ilişki önerdi). yarın gece 12'de çatlatma iğnem.. perşembe günü boş geçecek. Cuma sabahtan aşılama için yola koyulacağız eşimle...

18.mm 1 tane
17,5.mm 1 tane
8,5.mm 1 tane

toplam 3 yumurtam oluşmuş.. bunların tamamı sağda.. sol ise boş...

acaip ağrı yapmaya başladı yumurtacıklar... olsun :)

dua ediyorum hepimiz için... Bir an önce kavuşalım bebişlerimize...

Rabbim kimseyi çocuğuyla sınamasın...

bende bugün gittim dr'a bir yumurtam 22 mm var bitane daha oluşmuş ... akşam 10 da ovitrelle çatlatma iğnemi yapıp persembe günü de inş aşılamam yapılacak.. hayırlısı bakalım çatlatma iğnesini kendiniz mi yaptınız arkadaşlar

vaala umutlu olmak istiyorum kızlar ama cok morallim bozuldu.1.20 cok düşük bi değer.normaldede benim 3-4 güne adet olmam lazım.karnımda öyle ağrıyo.hiçbir sorun yokken tutmaması cok üzücü...

bende bugün gittim dr'a bir yumurtam 22 mm var bitane daha oluşmuş ... akşam 10 da ovitrelle çatlatma iğnemi yapıp persembe günü de inş aşılamam yapılacak.. hayırlısı bakalım çatlatma iğnesini kendiniz mi yaptınız arkadaşlar

İnşallah tutar aşılamanız.. ben henüz yapmadım çatlatma iğnesini ama kendim yapacağım göbekten. baktım ilaca zaten şırıngaya çekilmiş halde.

yumurtaların tek sağ tarafta oluşması normal mi?
bir de ara ara haylice ağrım oluyor benim. sizde de oluyor mu?

Yumurtanın tek yada iki tarafta oluşması normaldir. Bi sorun yok hic düsünüp strese girmeyin kızlar :) Ara ara olan ağrılar yumurtanın ben bayağı büyüdüm artık çatlamaya yakınım demesinden oluyor :) çatlatma iğnesini kendimiz yapıyoruz hazır zaten o şırıngada. Önce şırınganın havasını alıp, göbekten vuruyoruz. Güzel haberler verelim birbirimize inşallahhh :)

Son düzenleme:
vaala umutlu olmak istiyorum kızlar ama cok morallim bozuldu.1.20 cok düşük bi değer.normaldede benim 3-4 güne adet olmam lazım.karnımda öyle ağrıyo.hiçbir sorun yokken tutmaması cok üzücü...

Birdaha ki sefere inşallah. Bi sorun olmasada tutmayabilirmiş. Tüpünüz açık, yumurtanız varsa hiç üzülmeyin. Girdiğiniz stres bir sonraki yumurta kalitenizi etkilemesin. Dua edelim rabbimize sığınalım. İnşallah kavuşacağız bebeklerimize tadacağız o duyguyu bizde. kaç yıldır bekliyorsunuz ?

Back
X