Aşılama nisan 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hımmm anladm CNm biraz bekliym Bakalm sonra olmazsa araştırırım bi bişey dicm ya södi aşılama olduk ya biz bu ay hamile kalma ihtimalimiz yüksek yine dimi ilaçlardan dolayı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyleymiş cnm günlerini iyi hesapla cnm adetinin ilk gününden itibaren 12-14-16. Günler çok önemli günler. Iyi değerlendir

Insallah yapabilirim

Öyle düşünme korkma kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar kolay olur cnm.bide görev gibi düşünme istediğin için olsun.

Laparoskopi olucam bende kızlar cok korkuyorum ya :(

Sanırım 24 saat arayla iki defa aşılama yapıyorlar canım

Bi konuşurum cnm doktorumla bakalım ne diyecek...anesteziyle yapılıyor laparoskopi galiba. Korkma bu yolda herşeyi yapmaya hazırız 😊 ilk tüp bebek transferimde yanımda bi hemşire vardı ve ben çok korkuyordum bana anne olacaksın değmez mi herşeye demişti hiç unutmadım hep aklımdadır. Değer bence 👪

Bi konuşurum cnm doktorumla bakalım ne diyecek...anesteziyle yapılıyor laparoskopi galiba. Korkma bu yolda herşeyi yapmaya hazırız 😊 ilk tüp bebek transferimde yanımda bi hemşire vardı ve ben çok korkuyordum bana anne olacaksın değmez mi herşeye demişti hiç unutmadım hep aklımdadır. Değer bence 👪

Öyle tabi ya herşey o mis kokuyu içimize çekmek için.. Yarın kendime ve hepinize dua edeceğim kızlar lütfen umudumuzu yitirmeyelim.

Öyle tabi ya herşey o mis kokuyu içimize çekmek için.. Yarın kendime ve hepinize dua edeceğim kızlar lütfen umudumuzu yitirmeyelim.

Rabbim dualarımızı kabul eder İnşaallah. Evlerimize neşe getirecek bizleri tam aile yapacak evlatlarımızı biran evvel yuvalarımıza nasip eder İnşaallah

mrb arkadaşlar.. yarın kan tahlili yaptıracaktım ama bi baktım bu sabah adet oldum :(((( ikinci aşılama dedi doktor hayırlısıs bakalım birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar

mrb arkadaşlar.. yarın kan tahlili yaptıracaktım ama bi baktım bu sabah adet oldum :(((( ikinci aşılama dedi doktor hayırlısıs bakalım birbirimize dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar

😔 Güzel haberler olsada bizede umut olsa. İnş senin 2. De tutar

cuma dr gıttım asılamam tutmadı. suankı adetım harıc 1 adet donemını gecırmem lazımmıs tupe gecmem ıcın. mayısın 27 sı gıbı adet olucam gıdıp bıkac tahlıl yaptırcam tup bebek raporun cıkıcak sonrakı ayda hazıran 25 gıbı tupe baslıcaz hakkımızda hayırlısı

cuma dr gıttım asılamam tutmadı. suankı adetım harıc 1 adet donemını gecırmem lazımmıs tupe gecmem ıcın. mayısın 27 sı gıbı adet olucam gıdıp bıkac tahlıl yaptırcam tup bebek raporun cıkıcak sonrakı ayda hazıran 25 gıbı tupe baslıcaz hakkımızda hayırlısı

hayırlısı olur inşallah canım rabbim sabır versin ben o cesareti gösteremedim korkuyorum her ay bu ay başlıcam diyorum başlayamıyorum.. zamn geçiyor seneler bitiyor sabırda kalmıyor ne diyecegimi ne yapacağımı bilmiyorum..

hayırlısı olur inşallah canım rabbim sabır versin ben o cesareti gösteremedim korkuyorum her ay bu ay başlıcam diyorum başlayamıyorum.. zamn geçiyor seneler bitiyor sabırda kalmıyor ne diyecegimi ne yapacağımı bilmiyorum..

bend eoyleydım asılamam tutmazsa cok uzulurum aglarım tupede zor baslarım dıyodum . asılamadan 2 gun sonra 24 yasında kardsım oldu asılamaya uzulcek halım kalmadı. ve bır an once ıstıyrm cocuk anneme babama tesellı bıze tesellı ınsallah hep kız ıstıyodum ama artık erkek ıstıyorum ömerimin adını koyabılmek ıcın allahım bırını aldın bırını ver yarabbımmmm

bend eoyleydım asılamam tutmazsa cok uzulurum aglarım tupede zor baslarım dıyodum . asılamadan 2 gun sonra 24 yasında kardsım oldu asılamaya uzulcek halım kalmadı. ve bır an once ıstıyrm cocuk anneme babama tesellı bıze tesellı ınsallah hep kız ıstıyodum ama artık erkek ıstıyorum ömerimin adını koyabılmek ıcın allahım bırını aldın bırını ver yarabbımmmm

canım başınız sagolsun allah sabır versin inşallah rabbim herkesi farklı imtihan ediyor karşısında yapabilecek tek şey sabır ve bunada şükür demek. bi sıkıntının arkasından hep güzel haberler gelir inşallah bu haberde senin bebegin olur kolay degil bu hayatta hiçbişey birine verir sakat birine verir hayıırsız evlat hayırlısını versin geç olsun güç olmasın..

arkadaşlar ben de aşılama düşünüyorum özel doktor muayenesinde ilaçlarla filan ne kadara oluyor ortalama ne ödeniyor?

merhana kızlar 18 nisan cuma aşılamam yapıldı. cuma ctesı evde yattım cumartesı gecesı huzurla uyudum gece 1.30 da sıcrayarak uyandım. eşim kalkmış gidiyor nereye dedim işim var dedi. içinde bi huzursuzluk bıkac telelfon trafıgınden sonra 24 yasındakı erkek kardesımın kaza yaptıgını ogrendım kaza yerıne gıttım aarabası pert. krız gecırdım kendımı yerlere attım delırıcektım malesef erkek kardesımı kaybettim. 20 nısanda maslakta ki 2 olu 2 yaralı olan trafık kazasında olenlerden bırı benim kardeşim. dünyamız yıkıldı 24 yaşında gencecık fıdanımız gitti. tabı ben bu arada ne kendıme dıkkat edebıldım ne de belırtı gozlemledım. daha bugun işe başlayabıldım. sabah ıse gelırken kan verdım 5 gibi cıkıcak sonuc. şu an bu bebeğe o kadar cok ihtiyacımız var ki allahım bir teselli gönder yalvarıyorum kardeşim gitti bana erkek bi evlat ver adını koyayım. kızlar mahvolmus durumdayım ne hayal ederken ne oldu sadece 2 gun yattım bu olay oldu allah bızden daha cok sevıyomuş içimiz yanıyor. sonucu yazarım yarın

Az önce okudum resmen şok oldum birbirimizin yüzünü dahi görmedik ama çok üzüldüm allah çok çok sabır versin sana ailene annene ne desem senin acını anlayamam benimde kardeşim var Allah mekanını cennet eylesin allah toprağını bol eylesin bol bol dua onu ağlamak diil dualar rahatlatacak aman duanızı eksik etmeyin ne desek boş acın dinmeZ ama hafifler sen onu dualarınla rahat ettiriceksin başınız sağolsun

Allahım yardımcınız olsun bol sabır versin sizlere
ne zordur bilirim 2 yıl önce bende kardeşim gibi olan kuzenimi kaybettim trafik kazasında 20 yaşında
annene babana sizlere hepinize sabır diliyorum
Rabbim hayırlı bir evlatla hüznünüzü dağıtsın inşallah

Back
X