- 28 Ocak 2015
- 56
- 60
- 8
- 38
- Konu Sahibi hellokitty27
-
Bende de aynısı oldu canım herhalde ilk de çok ümitlendik çok Üzüldük o Yüzden ikinciye aynısını yaşamak istemiyoruz ondan Allah emeklerimizi Boşa çıkartmasınmerhaba arkadaşlar bende erzurumda tedavi görüyorum bir negatif tüp bebek denemem var ve tanı:sebepsiz infertilite..dr um 3. adetinde 2. tüp bebek tedavisine başlayalım demişti.salı günü gideceğim bakalım ve muhtemelen başlayacağız.Ahhhh ahhhhh ahhhhh Rabbim yar ve yardımcımız olsun isyana girmesin ama çok zor be arkadaşlar.ve şunu görüyorum kendimde şimdi tedaviye başlayacağım ama ilkinde ki gibi ne bir heves ne bir heyecan hiçbirşey yok bende neden anlamadım.hastaneye bile gitmek dahi istemiyorum nasıl başlayacağım böyle bilmiyorum....dualarınızda unutmayın olur mu arkadaşlar çokkk duaya ihtiyacımız var lütfen Rabbim ol de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızın olmasına ol de lütfen.
hevesimiz kalmıyor ki hep bir korku Endişe ya yine olmazsa diyeEvet kızlar aynen yaaaa.... Benimde 2. Tüp senemem olacak heyecanlı değilim ilkindeki gibi
allah yardımcın olsın arkadaşım inşallag güzel pozitif haberlerini alırız kısmetse bende 4-5 nisan da başlıyorummerhaba arkadaşlar bende erzurumda tedavi görüyorum bir negatif tüp bebek denemem var ve tanı:sebepsiz infertilite..dr um 3. adetinde 2. tüp bebek tedavisine başlayalım demişti.salı günü gideceğim bakalım ve muhtemelen başlayacağız.Ahhhh ahhhhh ahhhhh Rabbim yar ve yardımcımız olsun isyana girmesin ama çok zor be arkadaşlar.ve şunu görüyorum kendimde şimdi tedaviye başlayacağım ama ilkinde ki gibi ne bir heves ne bir heyecan hiçbirşey yok bende neden anlamadım.hastaneye bile gitmek dahi istemiyorum nasıl başlayacağım böyle bilmiyorum....dualarınızda unutmayın olur mu arkadaşlar çokkk duaya ihtiyacımız var lütfen Rabbim ol de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımızın olmasına ol de lütfen.
cumrtesi adet oldum canım sağol ben böyle gecikiyorum hepTarlusal kullanıp tedaviye baslayabilirsin canım benim ikiside öyle oldu bu sefer yine ilaçla adet olucam
mrb canım bişi sorabilirmiyim şimdi ben geçen ay raporumu aldım ilaçlarımı da aldım ama bu ayki değilde nisan adetiyle başlıcam inşlh. bi sorun olmaz dimiBende tüp yptırdım bu ay.sonucumu nisan 3 te alıcam..bu yolda rabbim hrrkesin yardımcısı olsun...
Ay bende bi olsam ne iyi olucakcumrtesi adet oldum canım sağol ben böyle gecikiyorum hep
Hayırlı olsun canım iyi bir merkezdir ilk kızımda bende orda hamile kaldım.merhabalar bu gün tedaviye başlıyorum şişli memorilde ilk tüp bebek denemem neler yaşayacağımı nelerle karşılacağım bilmiyorum rabbim yardımcım olsun inş.en kısa sürede güzel habeler alırız bendeki tek sorun pko
iğnelerle başladık ilk kontrol perşembe
Yok canım bişey olmaz bende bekledim çünkümrb canım bişi sorabilirmiyim şimdi ben geçen ay raporumu aldım ilaçlarımı da aldım ama bu ayki değilde nisan adetiyle başlıcam inşlh. bi sorun olmaz dimi
Canım tedavin hayırlı olsun. Transfer neden mayıs ayında merak ettim. Dondurulmuşlarla mı olacak?bende baslıyorum :) aslında martta olacaktı ama benım adet bır turlu gelmedı megerse ıctıgım adacayından dolayı adet donemımde yumurta gelısmıssımdı vıtamınler ve orgametrıl kullanıyorum adet olunca hemen baslıycam transferımde Allah nasıp ederse mayıs sonu gıbı dusunuyorum
evet canım 10 kılo fazlam varCanım tedavin hayırlı olsun. Transfer neden mayıs ayında merak ettim. Dondurulmuşlarla mı olacak?
Bende cuma adet oldum cmtesi iğnelere başladıkSelam bende cuma adet oldum dogumkontrolhapina basladim. Bi sonraki adetimle tup bebege baslicaz 1 tup 1 kerede dondurulmus denedim olmadi. Simdi yeni bastan baslicaz. 20nisan gibi olacak sanirim siz neler yapiyrsunuz
ha inşallah. Benimde bu ay başlıycsz iğnelere başladık bakalım çarşamba ilk kontrol. Tekrar tedavin hayırlı olsunevet canım 10 kılo fazlam var5. gun embıryosunu donduracagız kılo verdıkten sonra transferı yapılacak
amin canım hepimiz için hayırlı ve saglıklı donem olur ınsallahBende cuma adet oldum cmtesi iğnelere başladık
ha inşallah. Benimde bu ay başlıycsz iğnelere başladık bakalım çarşamba ilk kontrol. Tekrar tedavin hayırlı olsun
inşallahhhh canım hepimizin Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün hayırlısıyla inşalalllaaahhhhhhh...allah yardımcın olsın arkadaşım inşallag güzel pozitif haberlerini alırız kısmetse bende 4-5 nisan da başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?