Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Schiller Schiller KVSRCN59 KVSRCN59 tşk ederim kızlar . Doktor müjde verdi ama cuma tekrar test istedi bakalım nolcak :( belirti olarak yogun olarak kalça ve kasık Ağrı'larım birde aniden bel tutulmalarım oluyo .iki üç gündür kabızlıkda başladı

kizlar selam benim asilama sonucum negatif dün kan testi yaptirdim sonuc 0.1 geldi...

S Setenay90 inşaallah her şey yolunda gider.benim de belim çok tutuluyor omuzlarima doğru.merdiven çıkarken tutuluyor belim sanki.ilaçların yan etkisi mi bilemedim

Merhaba arkadaşlar hepimiz hakkında hayırlısı olsun bende bidahaki hafta aşılama için gidicem dr a maliyeti yüksek oluyomu bilgi verirseniz sevinirim

Devlette yaptircam ama ilaçları falan sigorta karsilamiyomus duyduğum kadarıyla
Ben ZeynepKamilde 13 nisanda yaptirdim. klomenle ve ovitrelle. 100 lira ilaçlara verdim. Sigortan varsa hastaneye heç bir şey odemiyorsun. Ama tup bebekte 500 lira oduyorsun. Ilaclarda 500 kadar tuturmuş .

Günaydın kızlar bugün Nasılsıniz
iyiyiz canım..sen nasılsın?banada nisan ayında doktorumun sürpriz kararıyla aşılama yapıldı.inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.ilk aşılamam ve inşallah sonuncu olur...

iyiyiz canım..sen nasılsın?banada nisan ayında doktorumun sürpriz kararıyla aşılama yapıldı.inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.ilk aşılamam ve inşallah sonuncu olur...
İnşallah canım ben se süpriz bir kararla vazgeçtim asilamadan çatlama iğnesi olup bekliyorum bakalım nasip 9. Gününde negatif ti ama bakalım bat à 9 gun var daha ama bilmiyorum nasip

Back
X