- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar selam benim asilama sonucum negatif dün kan testi yaptirdim sonuc 0.1 geldi...
insallah canim bizede nasip olur insallah...üzülme canım daha zamanı var demek ki bu ay ki tedavin de olur inşaallaah..
Yerine göre değişiyo nerde yaptırıcaksın aşılamanıMerhaba arkadaşlar hepimiz hakkında hayırlısı olsun bende bidahaki hafta aşılama için gidicem dr a maliyeti yüksek oluyomu bilgi verirseniz sevinirim
Devlette yaptircam ama ilaçları falan sigorta karsilamiyomus duyduğum kadarıylaYerine göre değişiyo nerde yaptırıcaksın aşılamanı
Ben ZeynepKamilde 13 nisanda yaptirdim. klomenle ve ovitrelle. 100 lira ilaçlara verdim. Sigortan varsa hastaneye heç bir şey odemiyorsun. Ama tup bebekte 500 lira oduyorsun. Ilaclarda 500 kadar tuturmuş .Devlette yaptircam ama ilaçları falan sigorta karsilamiyomus duyduğum kadarıyla
Günaydin . Sabrla bekliyorum ben. Bu ikinci Aşilamam.Günaydın kızlar bugün Nasılsıniz
Günaydın hepinize hakkında hayırlısı olsun inşallah cnmGünaydin . Sabrla bekliyorum ben. Bu ikinci Aşilamam.
Saqol canım. insAllah hepimiz tezlikle seviniriz bebişlerin gelmesiyleGünaydın hepinize hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm
İğneli tedavi görürsen biraz ücret artıyo iğnelerden dolayıDevlette yaptircam ama ilaçları falan sigorta karsilamiyomus duyduğum kadarıyla
iyiyiz canım..sen nasılsın?banada nisan ayında doktorumun sürpriz kararıyla aşılama yapıldı.inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.ilk aşılamam ve inşallah sonuncu olur...Günaydın kızlar bugün Nasılsıniz
İnşallah canım ben se süpriz bir kararla vazgeçtim asilamadan çatlama iğnesi olup bekliyorum bakalım nasip 9. Gününde negatif ti ama bakalım bat à 9 gun var daha ama bilmiyorum nasipiyiyiz canım..sen nasılsın?banada nisan ayında doktorumun sürpriz kararıyla aşılama yapıldı.inşallah güzel sonuçlar elde ederiz.ilk aşılamam ve inşallah sonuncu olur...