- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini..banada umut olduntoprak-35 Can'ım hamileyim çok şükür .ama değerim düşük cuma tekrar kan testi yapıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok sevindim hayırlı olsun inşallah sağlıkla alırsın kucağına meleğini..banada umut olduntoprak-35 Can'ım hamileyim çok şükür .ama değerim düşük cuma tekrar kan testi yapıcam
Adetliken kullanılıyor canımslm kızlar adetimin 2.günü yani bu salı dr a gitmiştik ultrasonla yumi lere baktı klomen verdi 5 gün kullan pazartesi gel dedi
klomen adet döneminde kullanılıyomu acaba adet bitincemi kullanacaktım bilemedim 3 gündür içiyorum hapı ama yanlış mı yaptım dedim birde
Adetliyken basliyosunslm kızlar adetimin 2.günü yani bu salı dr a gitmiştik ultrasonla yumi lere baktı klomen verdi 5 gün kullan pazartesi gel dedi
klomen adet döneminde kullanılıyomu acaba adet bitincemi kullanacaktım bilemedim 3 gündür içiyorum hapı ama yanlış mı yaptım dedim birde
tamam canım korktum bende erkenmi başladım diye sağol :)Adetliyken basliyosun
ilk kez kullanıyorum ondan bilemedim bitince mi başlanacaktı diye :) sağol canımAdetliken kullanılıyor canım
Test yaptırdım bugunde 106.56 ya yükselmiş. :)Setenay_90 naptin canim
Baktırdım Can'ım 106.56 olmuş değerSetenay_90 baktırdım mi canım bugün
Wuhuuuuuuu yasasiiiiinnnn,tebrik ederim,bak gordun mu bosu bosuna stres yaptin,gozunaydin taze hamisimiz ☺Test yaptırdım bugunde 106.56 ya yükselmiş. :)
Sağol Can'ım benim .biri hamile olunca kk dan çok seviniyodum.iki gündür benimle sevinenler var duygusalım azcukWuhuuuuuuu yasasiiiiinnnn,tebrik ederim,bak gordun mu bosu bosuna stres yaptin,gozunaydin taze hamisimiz ☺
Ohh maşallah canım beni yükselmişBaktırdım Can'ım 106.56 olmuş değer
Amiiiiinnnnnnn,dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olur derler,kaybolma bi yerlere,paylasiriz her animiziSağol Can'ım benim .biri hamile olunca kk dan çok seviniyodum.iki gündür benimle sevinenler var duygusalım azcukrabbim tüm isteyenlere nasip etsin .
Kaybolurmuyum hiç artık daha çok burdayım. Dualarımdasınız :) :)Amiiiiinnnnnnn,dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olur derler,kaybolma bi yerlere,paylasiriz her animizi
Tebrik edirem canım. Sevindim. inşAllah bizde seviniriz ))Baktırdım Can'ım 106.56 olmuş değer
Test yaptırdım bugunde 106.56 ya yükselmiş. :)
Ben de pazartesi test yapcam.kasiklarim fena agriyo her an adet olacakmış gibiyim.