Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar adetimin 2.günü yani bu salı dr a gitmiştik ultrasonla yumi lere baktı klomen verdi 5 gün kullan pazartesi gel dedi
klomen adet döneminde kullanılıyomu acaba adet bitincemi kullanacaktım bilemedim 3 gündür içiyorum hapı ama yanlış mı yaptım dedim birde

slm kızlar adetimin 2.günü yani bu salı dr a gitmiştik ultrasonla yumi lere baktı klomen verdi 5 gün kullan pazartesi gel dedi
klomen adet döneminde kullanılıyomu acaba adet bitincemi kullanacaktım bilemedim 3 gündür içiyorum hapı ama yanlış mı yaptım dedim birde
Adetliken kullanılıyor canım

Adetliyken basliyosun

Wuhuuuuuuu yasasiiiiinnnn,tebrik ederim,bak gordun mu bosu bosuna stres yaptin,gozunaydin taze hamisimiz ☺
Sağol Can'ım benim .biri hamile olunca kk dan çok seviniyodum.iki gündür benimle sevinenler var duygusalım azcuk :( rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .

Sağol Can'ım benim .biri hamile olunca kk dan çok seviniyodum.iki gündür benimle sevinenler var duygusalım azcuk :KK43: rabbim tüm isteyenlere nasip etsin .
Amiiiiinnnnnnn,dua et bizim icin hamilelerin duasi kabul olur derler,kaybolma bi yerlere,paylasiriz her animizi

Ben de pazartesi test yapcam.kasiklarim fena agriyo her an adet olacakmış gibiyim.

Back
X