- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
canim insallah artar degerin dua edicem senin icinCanim 6.23 çıkmış ilk sana söylüyorumnegatif ya da pozitif diyemeyiz 3 gün sonra tekrar verin dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim insallah artar degerin dua edicem senin icinCanim 6.23 çıkmış ilk sana söylüyorumnegatif ya da pozitif diyemeyiz 3 gün sonra tekrar verin dediler
Bugün 11. Günüm yarın tekrar vermeyi düşünüyorum inşallahKaçıncı günün bence pozitif yarın tekrar ver artmis ise pozitif
hayir olsun insallah:) klomen kullanmismiydin canim ozman olma ihtimali yuksek bende bekliyorum oyle bi supriz :))Bugun 7. Gunum. Dünden beri midem kötü bulanti ve yanma var. Onun dışında hiçbir şey hissetmiyorum. Bir hafta boyunca iki defadir ruyamda ikiz bebek sahibi oldugumu goruyorum. Hayirdir insallah :)
Benimki eğer tutarsa hamileliğin stresle ve yorgunluk bir alakası yok çünkü ne yattım nede dinlendım üzerine yasamadaigim stres kalmadı hayırlısıni dile nasipte varsa istediğin kadar olumsuzluk yasa Rabbim verir dua için teşekkür ederim dualarda buluşalım inşallahbugun 5.gunum kizlar adet olacak gibi agrim var bacaklarima vuruyo agri geceden beri gecmedi
geceyi hastanede gecirdim refakatci olarak uzanamadim hic bisey olmaz insallah![]()
Klomen kullandim canim. Dedigin gibi insallah hayirla ve saglikla gelsinler. Tum isteyenlere nasip olsunhayir olsun insallah:) klomen kullanmismiydin canim ozman olma ihtimali yuksek bende bekliyorum oyle bi supriz :))
Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasib etsin hepimize
Merak etme canim olucagi varsa neler oluyor. Ben de hic dinlenmedim. İlk gunu yatmadim bile. Agir kaldirmadim sadece. Agri iki gun oncesine kadar bende de cok belirgindi. Simdi 7. Gunum cok cok arada oluyor. İnsallah bu ay guzel haberler vericez birbirimize :)bugun 5.gunum kizlar adet olacak gibi agrim var bacaklarima vuruyo agri geceden beri gecmedi
geceyi hastanede gecirdim refakatci olarak uzanamadim hic bisey olmaz insallah![]()
amin insallah canim hersey bir araya geldi bendede stres sinir hat safada vardir bi hayir diyelim insallah meleklerimiz gelirde unuttururlar bize herseyiBenimki eğer tutarsa hamileliğin stresle ve yorgunluk bir alakası yok çünkü ne yattım nede dinlendım üzerine yasamadaigim stres kalmadı hayırlısıni dile nasipte varsa istediğin kadar olumsuzluk yasa Rabbim verir dua için teşekkür ederim dualarda buluşalım inşallah![]()
benimde igneden 1gun once bi tane yumurtam vardi 19mm di 10gunde klomen kullandim.asilama oncesi bakmadi ama belki diger yumurtamda olmustur igneyle hayirlisi :)Klomen kullanınca çoğul gebelik olabiliyor mu inşallah ya ne güzel olur kaybettiğimiz zamanlar uçar gider ben devlet hastanesinde yaptırdım aşılama yi Dr 1 tane 17 mm görünce diğerlerini ölcmedi
Merhaba canim. Doktorunun zamanini soylemesi lazimdi aslinda cunku herkesin yumurta durumu farkli gelisim gosteriyor. Arayip bilgi alabilme sansin varsa en iyi cevabi doktorun vericektir canim.Kizlar merhaba konuyla alakasi yok da bilgi sahibi arkadaslardan fikir istiyorum. Ben klomen kullanmistim bugun muayene oldum dr bana catlatma ignesi verdi ama ne zaman vurulmam gerektigini soylemedi+igneyi de bulamiyorum sizce ne zaman vurulmam lazim? Yumurtalarimin boyutunu da bilmiyorum birisi normal boyutlardan buyukmus digeri de catlamaya yakin denildi.
insallah canim yaaMerak etme canim olucagi varsa neler oluyor. Ben de hic dinlenmedim. İlk gunu yatmadim bile. Agir kaldirmadim sadece. Agri iki gun oncesine kadar bende de cok belirgindi. Simdi 7. Gunum cok cok arada oluyor. İnsallah bu ay guzel haberler vericez birbirimize :)
Ya devlet hastanesine gittigim icin dr.a ulasamiyorum suan malesefMerhaba canim. Doktorunun zamanini soylemesi lazimdi aslinda cunku herkesin yumurta durumu farkli gelisim gosteriyor. Arayip bilgi alabilme sansin varsa en iyi cevabi doktorun vericektir canim.
canim doktorunu ara sor mutlaka neden anlatmadiki yumurtanin gelisimine gore karar veriyor kacta olacaginaKizlar merhaba konuyla alakasi yok da bilgi sahibi arkadaslardan fikir istiyorum. Ben klomen kullanmistim bugun muayene oldum dr bana catlatma ignesi verdi ama ne zaman vurulmam gerektigini soylemedi+igneyi de bulamiyorum sizce ne zaman vurulmam lazim? Yumurtalarimin boyutunu da bilmiyorum birisi normal boyutlardan buyukmus digeri de catlamaya yakin denildi.
Ya dr soylememe konusunda nasil boyle hareket etti bilmiyorum. Hadi o unuttu yaninda iki tane asistan vardi onlar niye hatirlatmadi diyorum...Ben de ilk defa kullanmis olcam hic sormak da aklima gelmedi o an. Sonradan aklima geldi eczaci soyler diye dusundum. Gerci simdi de igneyi bulamiyorum hic bi eczanede yokcanim doktorunu ara sor mutlaka neden anlatmadiki yumurtanin gelisimine gore karar veriyor kacta olacagina
Eczanelerde olmayabiliyor rica edersen depolardan istiyorlar yarım saate geliyorYa dr soylememe konusunda nasil boyle hareket etti bilmiyorum. Hadi o unuttu yaninda iki tane asistan vardi onlar niye hatirlatmadi diyorum...Ben de ilk defa kullanmis olcam hic sormak da aklima gelmedi o an. Sonradan aklima geldi eczaci soyler diye dusundum. Gerci simdi de igneyi bulamiyorum hic bi eczanede yok![]()