Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim bu ikinci aşılamam Sperm hız problemi vardı. Sizler de sorun neydi ? Bide ilinde çok ağrım vardı bundan hiç ağrı sızı yok kasiklarda felan
Benim esimle tum testler normal cikti canim. Bizimki aciklanamayan infertilite. 1,5 yildan fazla oldu deniyoruz. İlk asilamam oldu nisanda. 7 gun geçti ustunden bende de agri kalmadi.

Benim esimle tum testler normal cikti canim. Bizimki aciklanamayan infertilite. 1,5 yildan fazla oldu deniyoruz. İlk asilamam oldu nisanda. 7 gun geçti ustunden bende de agri kalmadi.
Asilamanin 7. Günü mu ? Benim 5. Günüm inşallah olur ilk aşılama da çok fazla ağrım vardı yuruyemiyordum. Bunda hiç onemsemedim is felan yaptım yatmadim. Bide doktorum çok güzel yaptı aşılamami kalça baya yukarda başım aşağıdaydi

Asilamanin 7. Günü mu ? Benim 5. Günüm inşallah olur ilk aşılama da çok fazla ağrım vardı yuruyemiyordum. Bunda hiç onemsemedim is felan yaptım yatmadim. Bide doktorum çok güzel yaptı aşılamami kalça baya yukarda başım aşağıdaydi
Evet canim 7.gunu. Benim ilk ama ben de cok ustunde durmadim. Tek dikkat ettiğim agir kaldirmadim. Asilama yapilirken de cok rahattim muayene gibi gecti.

Benim bu ikinci aşılamam Sperm hız problemi vardı. Sizler de sorun neydi ? Bide ilinde çok ağrım vardı bundan hiç ağrı sızı yok kasiklarda felan
Bizde eşimde sorun yok benim teşhisim hipo hipo :) fsh lh östrojen ve progesteron değerlerim sıfıra yakın hamilelik adına normal şartlarda hiç oluru yok yani ancak yüksek dozlu iğnelere cevap veriyor yumurtalar çok şükür iğne kullanınca büyüyor ama şimdiye kadar hiç gebelik oluşmadı üstelik her denemede birden fazla oluşuyor benim şimdiye kadar hiçbir tedavimde kasık Ağrı'sı olmamıştı bu ikinci aşılamada aşılamanın ertesi günü çok şiddetli ağrı oldu kasık ve bel 3 gün sürdü ve geçti şu an gelen giden ağrı yok ilk günler göğüs hassasiyeti daha yüksekti şimdi dokununca hafif var yine iki gündürde günde bir kez sarımsı şeffaf bir akıntı oldu aslında dikkate bile alınmayacak belirtiler yani en belirgin şey çok fena acıkıyorum doymuyorum oda sanırım progesteron iğnesinin etkisi pazartesi test için çağırdı doktor ben belki pazar birde idrar da bakarım bugün 9. Gün

Can'ım ben sanki senin pozitif olduğunu hissediyorum inş yanılmam

Asilamasi tutan kimse yok mu yahu ? Yada tutan gidiyor yazmiyor ..
Tum asilama topikleri hüsranla dolu .. Tabi benimde ilk asilamam hüsranla sonuclandi bugun itibariyle :(
Insallah haber bekleyenler guzel haberler alip bize umut olurlar..

Asilamasi tutan kimse yok mu yahu ? Yada tutan gidiyor yazmiyor ..
Tum asilama topikleri hüsranla dolu .. Tabi benimde ilk asilamam hüsranla sonuclandi bugun itibariyle :KK43:
Insallah haber bekleyenler guzel haberler alip bize umut olurlar..
Sizin aşılama yaptırma sebebiniz neydi ? Umut her zaman var canım inş. Olur yorulmak yok :)

Benimde negatif haberi vermeme az kaldı ümitsiz ve belirtisizim :(

Sizin aşılama yaptırma sebebiniz neydi ? Umut her zaman var canım inş. Olur yorulmak yok :)
Yolu kisaltmakti amac asilamada .. Sebep yok cunku sebepsiz diyor doktorlar :-/
Umut var tabiki ama aşılamasi tutan niye yok 100 kisiden 10nu desem yalan olmaz yani :(
Umutla o 10lugun icine girmeye calisiyoruz ama olmuyor olmadi :(

Yolu kisaltmakti amac asilamada .. Sebep yok cunku sebepsiz diyor doktorlar :-/
Umut var tabiki ama aşılamasi tutan niye yok 100 kisiden 10nu desem yalan olmaz yani :KK43:
Umutla o 10lugun icine girmeye calisiyoruz ama olmuyor olmadi :KK43:
Üzülme nolur vardır herseyde bi Hayır o geleceği zamanı bilir ben her gün kahroluyorum ama elden bişey gelmiyor akışına bırakmak gerekiyor bazen

Üzülme nolur vardır herseyde bi Hayır o geleceği zamanı bilir ben her gün kahroluyorum ama elden bişey gelmiyor akışına bırakmak gerekiyor bazen
Cok rahat bir surec gecirdim hic gun saymadim belirti aramadim .. Kafa rahatken gelir bu bebekler hep dediler yok rahatkende gelmiyor :)
Tabiki hakkimizda hayirlisi zamani gelirse insallah bizlerinde olacak :-/

Selam arkadaşlar. Bugun 8. Gunum. Dun aksami mide bulantısıyla ve kusma ile geçirdim:( . Hala devam.Tabi ki cok erken hamilelik belirtileri icin. Progesteron jelin etkileri arasinda bunlar da varmis. Sagolsun ilaclarin tum yan etkilerini yasiyorum.. Allah hepimize sabir ve güç versin.

Selam kizlar 26 nisanda asilama yaptirdim pazartesi test gunum ama goguslerimin uclari aciyo bel agrilarim da var bir iki gundur adetime de bes gun var acaba adet mi olucamm:( ilk asilamam bu arada kizla

Selam kizlar 26 nisanda asilama yaptirdim pazartesi test gunum ama goguslerimin uclari aciyo bel agrilarim da var bir iki gundur adetime de bes gun var acaba adet mi olucamm:KK43: ilk asilamam bu arada kizla
Can'ım inan belli olmuyor progesteron içeren jel iğne hap kıllanıyorsan bunlar yapabilir adet belirtisi olabilir gebelik belirtisi olabilir hepsi aynı etkiyi yapıyor inş senin ki gebeliktendir

bugun 6.gunum kizlar sirt agrisi sol tarafimda top var sanki agirlik hissi var birde su gibi akintim oldu ignenin etkisi olabilirmi sizce ?birde ben hap olarak sadece estrofem ve folik asit kullaniyorum

Back
X