Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlı olsun cok sevindim hislerimde yanılmamısım bak insallah seninkide dogru cıkar ben pazartesi gidebilirim artık canım yarın evde test yapmak istiyorum bakalım dua et benim icinde
tesekkürler canım bende yarın tekrar kan vereceğim dr degerin iki kat artması lazımdedi insallah artar. darısı başına insallah yarın ilk idrarla yap guzel haberlerini bekliyorum yaz muhakkak

tesekkürler canım bende yarın tekrar kan vereceğim dr degerin iki kat artması lazımdedi insallah artar. darısı başına insallah yarın ilk idrarla yap guzel haberlerini bekliyorum yaz muhakkak
insallah canım yazarım tabi:) dedigin gibi yarın idrarla pazarteside kan testi insallah gelmistir melegim
bende dua edecegim senin icin insallah artar degerin canım

Kızlar İstanbul umut tup bebekte aşılama fiyatını bilen var mı

Kızlar İstanbul umut tup bebekte aşılama fiyatını bilen var mı
Orayi bilmiyorum ama. Bende bu ay ilk kez yaptiricam. Bugun ilaca basladim. Memorial hizmet hst. Fiyat 1100 1200 civari dedi.... olumlu olursa oneririm insallah . Neresindesin istanbulun

Orayi bilmiyorum ama. Bende bu ay ilk kez yaptiricam. Bugun ilaca basladim. Memorial hizmet hst. Fiyat 1100 1200 civari dedi.... olumlu olursa oneririm insallah . Neresindesin istanbulun
Sultanbeyli canım
Tesekkurler inş senin ve bu ay asılama yaptıran herkesin bebişi tutunur

Insallah canim.bakalim hayirlisi..bizimki sebepsiz olmuyo..her seyimiz normal.
aynı bizde oyle boylesi daha zor yaa belli bisey olsa yine ilaclarla falan duzeltmeye calısırsın caresiz bekliyoruz boyle insallah hepimize nasib etsin Allah'ım

aynı bizde oyle boylesi daha zor yaa belli bisey olsa yine ilaclarla falan duzeltmeye calısırsın caresiz bekliyoruz boyle insallah hepimize nasib etsin Allah'ım
Siz ne zamandir bekliyorsunuz canim. Bizim 16 ay oldu.
Ben de oyle diyorum. Bir sey olsa caresine bakariz. Boyle beklemekte kotu.. kismet diyoruz hayirlisi diyoruz bekliyoruz.

Siz ne zamandir bekliyorsunuz canim. Bizim 16 ay oldu.
Ben de oyle diyorum. Bir sey olsa caresine bakariz. Boyle beklemekte kotu.. kismet diyoruz hayirlisi diyoruz bekliyoruz.
aynen canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda bizim sinavımızda bu demekki ..
bizde 1 senedir istiyoruz nasib olmadı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…