Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende dayanamayıp aşılamanın 8.günü yani dün kan verdim 2.45 çıktı.bakalım yükselecekmi
Ben de dayanamayip 8.gun idrarda test yapmistim.silik cizgi cikmisti. Bugun 11.gunum aslinda sabah net cizgi cikinca kan verdim. İnsallah senin de degerin yukselir canim.

İnş kucağına alırsın sağlıkla Can'ım :) birde sonrasında hangi ilaçları kullandın

Benim aşılamada çok kanamam oldu sonra bir sürü baticon döktüler bilemiyorum aklıma takılıyor sizce bunlar engel olmuş olabilir mi

bende dayanamayıp aşılamanın 8.günü yani dün kan verdim 2.45 çıktı.bakalım yükselecekmi
ben kotu sonuc gormek istemedegimden bekliyorum bakalım
evde testim var 1tane pazar gunu onu yapayım diyorum pazarteside kan testi insallah guzel sonuclar alırız hepimiz

zaten eger tutmadıysa pazara kadar kırmızı kartı görürüz gibi.
aynen canım insallah olmayız yaa son 5 gun
bu arada asılamayı oldugumuz gunden beri sanki seninki tutacakmıs gibi bir his var bende bilmiyorum .kendimden umudum yok fazla

kızlar yaa ben dayanamıcam artık test yapmak istiyorum ama yine negatifi gorecegim diye cesaret edemiyorum aglıyorum oyle ne yapacagımı bilemedim off
10.gunumdeyim erken mi sizce?
Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah nasıl bi duygudur bu her ay aynı seyleri yasıyoruz

kızlar yaa ben dayanamıcam artık test yapmak istiyorum ama yine negatifi gorecegim diye cesaret edemiyorum aglıyorum oyle ne yapacagımı bilemedim off
10.gunumdeyim erken mi sizce?
Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın insallah nasıl bi duygudur bu her ay aynı seyleri yasıyoruz
sana tavsiyem yapma sakın hatta idrarla hiç uğraşma direk cuma kan ver ben cok pişmanım pazartesi 2.43 çıkınca umidim kırıldı bakalım cuma yaptıracağım kaç çıkacak

sana tavsiyem yapma sakın hatta idrarla hiç uğraşma direk cuma kan ver ben cok pişmanım pazartesi 2.43 çıkınca umidim kırıldı bakalım cuma yaptıracağım kaç çıkacak
esimde cumartesi yap bekle dedi yoksa yarın sabah yapayım diyordum
kan testide pazartesi yapılacak canım adet gunum daha net cıkar hem bekleyecegiz artık yapacak bisey yok :) insallah degerin yukselir canım dualarımdasınız

esimde cumartesi yap bekle dedi yoksa yarın sabah yapayım diyordum
kan testide pazartesi yapılacak canım adet gunum daha net cıkar hem bekleyecegiz artık yapacak bisey yok :) insallah degerin yukselir canım dualarımdasınız
canım ben dün yaptırdım kanda degerim 51 çıkmış yükselmiş hamileyim yani bence sende çok bekleme kan ver.

canım ben dün yaptırdım kanda degerim 51 çıkmış yükselmiş hamileyim yani bence sende çok bekleme kan ver.
canım hayırlı olsun cok sevindim :KK73:hislerimde yanılmamısım bak insallah seninkide dogru cıkar ;) ben pazartesi gidebilirim artık canım yarın evde test yapmak istiyorum bakalım dua et benim icinde :KK51:

Back
X