Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bu sabah asilamaya gittigimde amh sonucunun cok kötü oldugunu ogrendim.0.27 dr asilamayi yapti ama yumurta rezervin cok az bidahaki ay baska tedaviye bakilir.int arastirdim da gercekten cok dusuk tup bebekle bile cok zor gozukuyo moralim sıfır.diger butun hormonlarimin sonuclari iyiydi fsh 6 lh 5 tsh 1.50 prolaktin 13 dr rezervin cok az deyince dunyam yikildi.

Kizlar bu sabah asilamaya gittigimde amh sonucunun cok kötü oldugunu ogrendim.0.27 dr asilamayi yapti ama yumurta rezervin cok az bidahaki ay baska tedaviye bakilir.int arastirdim da gercekten cok dusuk tup bebekle bile cok zor gozukuyo moralim sıfır.diger butun hormonlarimin sonuclari iyiydi fsh 6 lh 5 tsh 1.50 prolaktin 13 dr rezervin cok az deyince dunyam yikildi.
Evet düşük değer canım ama allahtan umit kesilme kaç yaşındasın iyi bir merkezde tüp bebek öneriyorum ben sana

Sağol canım şimdilik iyi.sende durumlar nasıl? Ne zaman test yapacaksın?
iyiyim abla bende beklemeye devam ... normalde 21inde yapacagim da belki erken gebelik testlerinden alirim pazar pazartesi yaparim bilmiyorum beklesem mi ki;)

iyiyim abla bende beklemeye devam ... normalde 21inde yapacagim da belki erken gebelik testlerinden alirim pazar pazartesi yaparim bilmiyorum beklesem mi ki:KK66:
Bat ne zaman ablacım?çokta erken yapma bazen çıkmıyor idrarda...İnşallah Rabbim hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin.. Benim ilk aşılamam ve bu doktorumda son denememdi?eğer aşılama tutmazsa doktor değiştircem...İnşallah gerek kalmaz doktorumu çok seviyorum üzülürüm değişirse....

Ayy beklemek çok zor ama en güvenlisi beklemek bilemedim
canim evet sabretmekle sabretmemek arasinda gidip geliyorum cok heyecanliyim:KK23:
Bat ne zaman ablacım?çokta erken yapma bazen çıkmıyor idrarda...İnşallah Rabbim hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin.. Benim ilk aşılamam ve bu doktorumda son denememdi?eğer aşılama tutmazsa doktor değiştircem...İnşallah gerek kalmaz doktorumu çok seviyorum üzülürüm değişirse....
ablacim bat 22 olmali bende 18 inde yapayim diyorum erken mi sence... drunu mu degistirmeye karar verdin olmazsa bayan miydi bu drun

canim evet sabretmekle sabretmemek arasinda gidip geliyorum cok heyecanliyim:KK23:

ablacim bat 22 olmali bende 18 inde yapayim diyorum erken mi sence... drunu mu degistirmeye karar verdin olmazsa bayan miydi bu drun
18 iyi canım. Erken değil..adetin düzenlimi değilse yanıltıcı olabilir.doktorum erkek..önceki bayandı o hastaneden ayrılıp istanbula gitti beni bu şimdiki doktoruma yönlendirmişti...son seçenek bir erkek doktor daha var ama ona hiç gitmek istemiyorum. Bir kez muayene olmuştum ona genç erkek doktor.. Yasmin le iki ay korun ve hsg çekelim demişti ben ona birdaha gitmemiştim bana biraz ukala gelmişti.aşılama yı beklerken oda şimdiki doktorumun yanındaydı.benim doktor la kankalar :-) inşallah bu ay yavrum gelirde o doktorun kapısına düşmem haticem...

18 ı bence erken değil olur aşılamanin kaçıncı günü

Back
X