- 15 Haziran 2014
- 13.660
- 30.893
- 798
Hadi bakalim geri sayim baslasindün çatladı canım yaptım da siteye atamıyorum sorun var resim atmıyor canım...

Guzel sonuclar alirsin insallahh ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim geri sayim baslasindün çatladı canım yaptım da siteye atamıyorum sorun var resim atmıyor canım...
amin gülüm sağol..inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım..inşallah senin tedavinde başarılı olur büşracım...Hadi bakalim geri sayim baslasin![]()
Guzel sonuclar alirsin insallahh ..
Hayırlı olsun canımMerhaba. Bende bu gün 2 aşılamamı yaptırdım. Allah hepimizi güzel bebeklerle sevindirsin.
Evet düşük değer canım ama allahtan umit kesilme kaç yaşındasın iyi bir merkezde tüp bebek öneriyorum ben sanaKizlar bu sabah asilamaya gittigimde amh sonucunun cok kötü oldugunu ogrendim.0.27 dr asilamayi yapti ama yumurta rezervin cok az bidahaki ay baska tedaviye bakilir.int arastirdim da gercekten cok dusuk tup bebekle bile cok zor gozukuyo moralim sıfır.diger butun hormonlarimin sonuclari iyiydi fsh 6 lh 5 tsh 1.50 prolaktin 13 dr rezervin cok az deyince dunyam yikildi.
benim bi hafta oldu canim agrim var ara araKozlar bende cumartesi aşılama yaptım .agrılarım var sizinde varmı
hayirli olsun canim insallah güzel sonuclar aliriz hep birlikteSlm kizlar bende dun 16.30da ikinci asilamami yaptirdim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insaallah
Hayırlı olsun canım inşallah tutarSlm kizlar bende dun 16.30da ikinci asilamami yaptirdim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insaallah
Sağol canım şimdilik iyi.sende durumlar nasıl? Ne zaman test yapacaksın?LeYLa_21 ablacim durumlar nasil
Amin canım. Senin aşılaman da hayırlı olsun canım...Slm kizlar bende dun 16.30da ikinci asilamami yaptirdim Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insaallah
olsun canım
Teşekkür ederim. hepimiz için hayırlı olsun.Hayırlı olsun canım
iyiyim abla bende beklemeye devam ... normalde 21inde yapacagim da belki erken gebelik testlerinden alirim pazar pazartesi yaparim bilmiyorum beklesem mi kiSağol canım şimdilik iyi.sende durumlar nasıl? Ne zaman test yapacaksın?
Ayy beklemek çok zor ama en güvenlisi beklemek bilemedimiyiyim abla bende beklemeye devam ... normalde 21inde yapacagim da belki erken gebelik testlerinden alirim pazar pazartesi yaparim bilmiyorum beklesem mi ki![]()
Bat ne zaman ablacım?çokta erken yapma bazen çıkmıyor idrarda...İnşallah Rabbim hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin.. Benim ilk aşılamam ve bu doktorumda son denememdi?eğer aşılama tutmazsa doktor değiştircem...İnşallah gerek kalmaz doktorumu çok seviyorum üzülürüm değişirse....iyiyim abla bende beklemeye devam ... normalde 21inde yapacagim da belki erken gebelik testlerinden alirim pazar pazartesi yaparim bilmiyorum beklesem mi ki![]()
canim evet sabretmekle sabretmemek arasinda gidip geliyorum cok heyecanliyimAyy beklemek çok zor ama en güvenlisi beklemek bilemedim
ablacim bat 22 olmali bende 18 inde yapayim diyorum erken mi sence... drunu mu degistirmeye karar verdin olmazsa bayan miydi bu drunBat ne zaman ablacım?çokta erken yapma bazen çıkmıyor idrarda...İnşallah Rabbim hepimize pozitifi görmeyi nasip etsin.. Benim ilk aşılamam ve bu doktorumda son denememdi?eğer aşılama tutmazsa doktor değiştircem...İnşallah gerek kalmaz doktorumu çok seviyorum üzülürüm değişirse....
18 iyi canım. Erken değil..adetin düzenlimi değilse yanıltıcı olabilir.doktorum erkek..önceki bayandı o hastaneden ayrılıp istanbula gitti beni bu şimdiki doktoruma yönlendirmişti...son seçenek bir erkek doktor daha var ama ona hiç gitmek istemiyorum. Bir kez muayene olmuştum ona genç erkek doktor.. Yasmin le iki ay korun ve hsg çekelim demişti ben ona birdaha gitmemiştim bana biraz ukala gelmişti.aşılama yı beklerken oda şimdiki doktorumun yanındaydı.benim doktor la kankalarcanim evet sabretmekle sabretmemek arasinda gidip geliyorum cok heyecanliyim
ablacim bat 22 olmali bende 18 inde yapayim diyorum erken mi sence... drunu mu degistirmeye karar verdin olmazsa bayan miydi bu drun
18 ı bence erken değil olur aşılamanin kaçıncı günücanim evet sabretmekle sabretmemek arasinda gidip geliyorum cok heyecanliyim
ablacim bat 22 olmali bende 18 inde yapayim diyorum erken mi sence... drunu mu degistirmeye karar verdin olmazsa bayan miydi bu drun