- 12 Aralık 2015
- 278
- 215
- 23
- 35
Evet Can'ım nisan 9da yaptırdım iki yumurta vardıCanım sen bu ay aşılama mı yapmıştın?kaç yumurta vardı.bebişin hayırlı olsun darısıda başımıza olsun inşallah canım...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet Can'ım nisan 9da yaptırdım iki yumurta vardıCanım sen bu ay aşılama mı yapmıştın?kaç yumurta vardı.bebişin hayırlı olsun darısıda başımıza olsun inşallah canım...
Selam canim nasilsinmnasil gidiyor hamislik ☺ya bisey sorcam,benim normal yumurtlama zamanimdan once catlama ignesi vuruldu buyukluge göre ve 36 saat sonra aşılama yapildi,peki benim bat değişiyor mu, yani adetimin 13.gunu asilamam olduEvet Can'ım nisan 9da yaptırdım iki yumurta vardı
Bende 11 Nisan da yaptırdım benimde 2 yumurtam vardı canım. İnşallah bizim yüzümüzde güler hayırlısı ile...Evet Can'ım nisan 9da yaptırdım iki yumurta vardı
En büyük belirdim aniden gelen bel kalça Ağrı'larım tutulup kalıyodum yere eğilince ssüpürge açarken bide bir andan iğneler Batıyo sanki belineSetenay_90 canım belirtilerin nelerdi?yazarsan sevinirim...
Baş dönmelerim başladı .genel olarak iyi çok şükür . Adet tarihiyle ilgili bir bilgim yok Can'ım yaSelam canim nasilsinmnasil gidiyor hamislik ☺ya bisey sorcam,benim normal yumurtlama zamanimdan once catlama ignesi vuruldu buyukluge göre ve 36 saat sonra aşılama yapildi,peki benim bat değişiyor mu, yani adetimin 13.gunu asilamam oldu
Ya o kadar umitsizim ki anlatamam bu ay da gitti dün hastanede kan testi yaptırayım demiştim onu da yaptırmadım yine negatif görmek istemediğim için allah im mutlaka bir hikmeti vardır nasip diyelimyumiti
tatlim idrarda gec cikabilir diyorlar kanda negatif ciksa ihtimal az olur ama bence bikac gun sonra kan testi yaptir.
Kanda baktır Can'ım idrar yanıltırKızlar bugün iğnenin 13. Günü idrar testm negatif malasef adetime de 5 gün var
Yaa ben hemşireyim kanda bir baktırsam herkes duyuyor birde o kadar olumsuzluktan sonra birde millete laf anlatacağım o yüzden baktırmadim oysaki dün nöbetciydim baktirabilirdjmKanda baktır Can'ım idrar yanıltır
Hadi hayirlisi,ben de 18 nisanda yaptirdim asilamami,senden de guzel haberler bekliyorum ve insallah arkasindan ben ve iateyen herkesBizm 4.yilimz bitiyor 5e giricez.ama 8 aydir falan dusunuyorz.16 nisanda ilk kez asilama yaptirdik.