Aşılama NİSAN 2016 DA AŞILAMA OLACAKLAR BERABER BEKLEYELİM

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet Can'ım nisan 9da yaptırdım iki yumurta vardı
Selam canim nasilsinmnasil gidiyor hamislik ☺ya bisey sorcam,benim normal yumurtlama zamanimdan once catlama ignesi vuruldu buyukluge göre ve 36 saat sonra aşılama yapildi,peki benim bat değişiyor mu, yani adetimin 13.gunu asilamam oldu

Selam arkadaşlar bende geçen yıl nisan ayında ilk aşılamamı yaptırdım olmadı sonrasında iki kez yumurta takibi yaptırdım oda olmadı şimdi ikinci aşılama için Merional iğne kullanıyorum 9. Gün bugün yarın kontrol var inş hayırlısıyla hepimizin pozitif olur bu arada tüm bunlardan önce bir kez tüp bebek denedik ama şimdiye kadar hiç gebelik oluşmadı yas 27 6 yıllık evliyim fsh e2 ve lh değerlerim sıfır

Kızlar Günaydın dün sabah dr gittim 17 mm ve 13 mm iki yumurta gördü rahim duvari kalinligim 7 mm imiş estrofem verdi ama 8 kisinin icinde sadece benim ki inceydi cok kafama takildi gecede catlatma iğnesi yaptırdım benimle aynı durumda olan var mi

Selam canim nasilsinmnasil gidiyor hamislik ☺ya bisey sorcam,benim normal yumurtlama zamanimdan once catlama ignesi vuruldu buyukluge göre ve 36 saat sonra aşılama yapildi,peki benim bat değişiyor mu, yani adetimin 13.gunu asilamam oldu
Baş dönmelerim başladı .genel olarak iyi çok şükür . Adet tarihiyle ilgili bir bilgim yok Can'ım ya :(

Kızlar bugün iğnenin 13. Günü idrar testm negatif malasef adetime de 5 gün var

yumiti yumiti
tatlim idrarda gec cikabilir diyorlar kanda negatif ciksa ihtimal az olur ama bence bikac gun sonra kan testi yaptir.
Ya o kadar umitsizim ki anlatamam bu ay da gitti dün hastanede kan testi yaptırayım demiştim onu da yaptırmadım yine negatif görmek istemediğim için allah im mutlaka bir hikmeti vardır nasip diyelim

Evet gercekten nasip, bizdede hicbir sikinti yok bana doktor ilk ay hemen kalirsn demisti 8 ay oldu nerdeyse.sperm testi cok ii benm 3 tane olgun yumurtam vardi asilama yapilirken hala olmuyorsa ne denirki nasip.

Siz ne zaman aşılama yaptırdıniz kaç yillik evlisiniz

Bizm 4.yilimz bitiyor 5e giricez.ama 8 aydir falan dusunuyorz.16 nisanda ilk kez asilama yaptirdik.

Sizin de gününüz azalmış inşallah tutar o zaman canım

Kanda baktır Can'ım idrar yanıltır
Yaa ben hemşireyim kanda bir baktırsam herkes duyuyor birde o kadar olumsuzluktan sonra birde millete laf anlatacağım o yüzden baktırmadim oysaki dün nöbetciydim baktirabilirdjm

Back
X