- 27 Mayıs 2016
- 40
- 42
- 3
- Konu Sahibi asilolanasli
4+4 hamişim arkadaşlar gelişmelerini beraber takip edelim. inşaAllah hayırlısı ile sağlıklı dünyaya getirmeyi nasip etsin Allahım hepimize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar bende 5+5 im dün keseyi gördük 1 hafta sonra kendisini göriciz inşaallah :)
Selam canım öncelikle gözün aydın inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın ve darısı bizim başımıza inşallahSelam kızlar bende 5+5 im dün keseyi gördük 1 hafta sonra kendisini göriciz inşaallah :)
Benimde adetime 3 gün var canım aynı senin dediğin belirtiler bende şuan var. Bide bugün yataktan çıkamadım o kadar ki halsizimBenim.karnim ve belim agriyodu adet olckmisim gibi.halada agriyo doktora sordum ilk 3 ayda rahim hizlu buyudugu icin agrimasi normal dedi.
Halsizlik bendede var su an.yemek yiyesim yok habire uyku bastiriyoBenimde adetime 3 gün var canım aynı senin dediğin belirtiler bende şuan var. Bide bugün yataktan çıkamadım o kadar ki halsizim![]()
Adetin geçtikten sonra mı öğrendin canım hamile olduğunuBenim.karnim ve belim agriyodu adet olckmisim gibi.halada agriyo doktora sordum ilk 3 ayda rahim hizlu buyudugu icin agrimasi normal dedi.
Benim duzensizligim vardi yani ne zaman adet olacagimi bilmiyidum.tesaduf eseri eczanenin onunden gecerken test aldim oylesine yaptim.bi de ne goreyim cift cizgi.sok oldum resmen.Adetin geçtikten sonra mı öğrendin canım hamile olduğunu
Ayy nasıl güzel süpriz olmuş sana tatlım yaa :) inşallah Rabbim çok bekletmeden banada o sevinci yaşatsınBenim duzensizligim vardi yani ne zaman adet olacagimi bilmiyidum.tesaduf eseri eczanenin onunden gecerken test aldim oylesine yaptim.bi de ne goreyim cift cizgi.sok oldum resmen.
Ins sende en kisa zamanda bebegine kavusursun.su an senin ne hissettigini en iyi ben anlarim.burdaki hamilelerin yazdiklarini okuyunca aglamamak icin kendimi zor tutuyodum Allahim benim ne zaman cocugum olck diye dusunmkten kafayi yicektum az kaldi.2,5 yillik ewliyim 11 aydir bebek istiyodum Allahim nasip etti sonunda bide hayirlisiyla kalp atisinida duysaydim ins.dunyalar benim olucakAyy nasıl güzel süpriz olmuş sana tatlım yaa :) inşallah Rabbim çok bekletmeden banada o sevinci yaşatsın![]()
Ben 4 haftalik hamileyim simdilim bulantim falan yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilememmMerhaba kizlar bende 6 haftalik hamileyim.2. bebegim.bide 2 bucuk yasinda bir kizim var.kizlar benim ilk hamileligimde 3.ayimda baslamisti mide bulantilarim.bu hamileligimde simdiden basladi.siz ne durumdasiniz?
Âmin canım benim inşallah. Rabbim minik yavrunun kalp atışınıda duymayı nasip etsin yar ve yardımcınız olsun inşallah tatlım benim :)Ins sende en kisa zamanda bebegine kavusursun.su an senin ne hissettigini en iyi ben anlarim.burdaki hamilelerin yazdiklarini okuyunca aglamamak icin kendimi zor tutuyodum Allahim benim ne zaman cocugum olck diye dusunmkten kafayi yicektum az kaldi.2,5 yillik ewliyim 11 aydir bebek istiyodum Allahim nasip etti sonunda bide hayirlisiyla kalp atisinida duysaydim ins.dunyalar benim olucak
Gözün aydın tatlım onun disinda başka belirtilerin varmiydiBen 4 haftalik hamileyim simdilim bulantim falan yok ama ilerleyen zamanlarda ne olur bilememm
Saolasin canim hamile oldugumu ogrenmeden once karnim belim agriyodu sanki adet oluckmisim gibi.baskada bi belirtim olmadi.ins rahat bi hamilelik sureci geciririmmGözün aydın tatlım onun disinda başka belirtilerin varmiydi
Saolasinn agzindan bal damliyi resmen.ins en kisa zamanda seninde hamilelilk mujdeni duyariz burdan.Yuce rabbim herkese hayirli ewlat nasip etsin en onemlisi o.Âmin canım benim inşallah. Rabbim minik yavrunun kalp atışınıda duymayı nasip etsin yar ve yardımcınız olsun inşallah tatlım benim :)
İnşallah kuzum benim içime su serptin duâsini duymak bile iyi geldi bana inan Rabbim razı olsun inşallah sendenSaolasinn agzindan bal damliyi resmen.ins en kisa zamanda seninde hamilelilk mujdeni duyariz burdan.Yuce rabbim herkese hayirli ewlat nasip etsin en onemlisi o.