Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende 4 haftalik hamileyim.pazartesi doktora gittim keseyi gorduk.kalp atisi icin 15 gun sonra tekrar gidicez.ins duyariz Rabbim kotu biseyle karsilastirmasin.
Evet kızlar hiç öyle bulantı baş dönmesi olmuyor filmlerdeki gibi adet belirtilerini nasılsa onları yaşıyorsunuz adet sancıları karın bel ağrısı ve göğüste sizi oluyor
Rabbim sizlere de nasip etsin en yakinnn zamanda nekadar zamandır bekliyorsunuz ve sıkıntı nedir
inşaAllah canım bende dün keseyi gordum 15 gün sonra kalp atışlarını dinleyelim dediler. Kendisi görmek için cagirmadilar neden acaba
Dilerim Rabbim ile dünyaya getirmeyi nasip eder
Aminnnnnnnnnnp
Tamam işte kalp atışısı duyarken de kendisini de göreceğim anlamında demek istemiştim. Keseyi gördüm ama daha bebeğimi göremedim 1 hafta sonra kendisi göreceğim kalbini duyacağım inşaallah
Selam canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşaallah. Ben de cok fazla belirti yoktu adet belirtisi de yoktu ne göğüslerim şişti ne kasıklarım ağrıdı hiç bişey yoktu hamilelik belirtisi adet günü geçince başlıyorrrrrr. Ben cok üşüyodum hamile kaldığım ay birde idrarım da koku vardı hepsi bu kadar :)
Selam canım darısı senin ve tüm isteyenlerin başına inşaallah. Ben de cok fazla belirti yoktu adet belirtisi de yoktu ne göğüslerim şişti ne kasıklarım ağrıdı hiç bişey yoktu hamilelik belirtisi adet günü geçince başlıyorrrrrr. Ben cok üşüyodum hamile kaldığım ay birde idrarım da koku vardı hepsi bu kadar :)
Âmin canım benim inşallah :) bu gece Duâ ettim bi şekilde rüya göreyim diye adet olduğumu gördüm çok ilginç :) adetime de 2 gün var aslında test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sence beklemelimiyim canım :)
Âmin canım benim inşallah :) bu gece Duâ ettim bi şekilde rüya göreyim diye adet olduğumu gördüm çok ilginç :) adetime de 2 gün var aslında test yapmak istiyorum ama cesaret edemiyorum sence beklemelimiyim canım :)
Canım valla ben adetime 1 gün kala öğrendim ama geçen ay hiiiiiçççç takmıyodum amaannnn dedimmm yaaaa napimm herşey Allah tan olursa olur olmazsa olmaz napimmm dedimm sonra test aldım bari merakım gitsin sonra bi baktım ikinci çizgi anında cıktı ve ağlamaya başladım o an halim çok komikti :) bence 1 gün daha bekle sabah idrarınla yap derim
Aklından sil canım böyle şeyleri oluruna bırak bu şekilde gün gün bekleyip kurarsan kendini uzadıkça uzar.Allah hakkında en hayırlısini hayırlı zamanda nasip etsin...böyle dua et Rabbim zaten onun zamanını tayin etmistir