Nisan 2017 de ilk gebelik heyecanı yaşayanlar

sevincerpolt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2017
456
140
33
32
slm kızlar benimde ilk gebeliğim nisan 12 sinde öğrendim :) 3 haftalıkken :) şimdil 7 haftadayız ve çok heycanlı merak endişede kaplıyor içimi sizinde öyledir eminim :) Pazartesi randevum var daha önce bebeği görmedik zaten beklntim yoktu doktor demişti inş bu sefer gittim de hem görürüm hemde kalp atışını duyarım :) sizlerde durumalr nasıl kaç haftadasınz :)

slm kızlar benimde ilk gebeliğim nisan 12 sinde öğrendim :) 3 haftalıkken :) şimdil 7 haftadayız ve çok heycanlı merak endişede kaplıyor içimi sizinde öyledir eminim :) Pazartesi randevum var daha önce bebeği görmedik zaten beklntim yoktu doktor demişti inş bu sefer gittim de hem görürüm hemde kalp atışını duyarım :) sizlerde durumalr nasıl kaç haftadasınz :)
canım mrb bnde 15 nisanda üç haftalıkken ögrendim çok şükür bugünene son dk ile 2017 annesi oluyoruz saıırım nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundamı

canım mrb bnde 15 nisanda üç haftalıkken ögrendim çok şükür bugünene son dk ile 2017 annesi oluyoruz saıırım nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundamı
Çok iyi canım bizde 13 hafta 1 günlük olduk bugun allahıma şükür sorun yok ikili tarama yapıldı ulturason iyi çıktı kan sonucunu bekiliyorum sen yaptırdınmı

8+5 cnm benim de bel agrım karın agrım oluyo göğüslerim fena allah saglkk versinde tüm acılara katlanılır bkalım 9 gibi ikili taramaya çağırdı ilk gebelik ya insanın içinde bi gerginlik oluyo

Anldım canım bende çok heycanlandım tarama yapılacağı zamanda şükür ulturason iyi çıktı kan sonucunu bekliyorum bi şeklde yapılması gerekiyo en azından keşke yaptrsamıydım demeyiz bide ilk bebeğimiz daha bi üstüne düşüyoruz endişeleniyorz. O yüzden yaptr sende allahın izniyle bşy olmaz

Back
X