- 22 Nisan 2016
- 4.036
- 2.713
- 133
Rica ederim ne demekTamam canım çok saol bilgiler icin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim ne demekTamam canım çok saol bilgiler icin
Benim olmadı canm. Nerde yaptiriyosun? İnşallah bebişin gelir sanaMerhabalar benim yaşım 22 eşimle 2 yıldır deniyoruz olmuyor 4 kutu kliman bitirdim rahim filmi çekildim ne eşimde nede bende sorun yok bu kısmetse yarın çatlama iğnesi yaptıracam ve ardından pazartesi asilama yapılacak bu ilk aşılamam yaşım tutmadığı içinde ilaçları vs biz karşılıyoruz miktari önemli değil ama tutma ihtimali çok azmış çok korkuyorum bu ayımda boşa gidecek diye bide yaptıran arkadaşlarım yaptırdıktan sonra keşke şunu yapmasaydım gibi pismanliklariniz oldumu
Inşallah seninde olur bu sefer adana dayım ben devlette yaptıracağım tüm masraflar bize ait pişmanlık duyarmiyim acaba devlete yaptırdığım içinBenim olmadı canm. Nerde yaptiriyosun? İnşallah bebişin gelir sana
Sence neden olmamış olabilir sebebi nedir bi fikrin varmıInşallah seninde olur bu sefer adana dayım ben devlette yaptıracağım tüm masraflar bize ait pişmanlık duyarmiyim acaba devlete yaptırdığım için
Madem ücretli yaptiriyosun iyi özel bi hastanede yaptirsaydın. Ama tabi siz bilirsinizInşallah seninde olur bu sefer adana dayım ben devlette yaptıracağım tüm masraflar bize ait pişmanlık duyarmiyim acaba devlete yaptırdığım için
Sebebi takdiri ilahi:)Sence neden olmamış olabilir sebebi nedir bi fikrin varmı
Adanada hacettepe hastanesine gittim bana her ay kontrole gel diyordu yaklaşık 8 9 ay oraya gittim bana sürekli klomen verip durdu en son iki ay dinlen tekrar klomen kullan diyince çıldırdım gitmeyi bıraktım devlet hastanesine gittim bi kere klomen verdi ve direk çatlatma iğnesi ardına asilama diyince çok sevindim kabul ettim napimMadem ücretli yaptiriyosun iyi özel bi hastanede yaptirsaydın. Ama tabi siz bilirsiniz
Hıms inşallah tutar da hayırlısı olur yaAdanada hacettepe hastanesine gittim bana her ay kontrole gel diyordu yaklaşık 8 9 ay oraya gittim bana sürekli klomen verip durdu en son iki ay dinlen tekrar klomen kullan diyince çıldırdım gitmeyi bıraktım devlet hastanesine gittim bi kere klomen verdi ve direk çatlatma iğnesi ardına asilama diyince çok sevindim kabul ettim napim
Vardır allah'ın bi bildiği hakkımızda hayırlısıSebebi takdiri ilahi:)
Isyankar olmak istemiyorum ama artık sanrım kalmadı 10 yıl bekleyen var çok zor birşey çok korkuyorum yine olmicak diyeHıms inşallah tutar da hayırlısı olur ya
Rahat ol korksan da korkmasanda ne zaman olacagini Allah bilir. Sen hayirlisini iste dua etIsyankar olmak istemiyorum ama artık sanrım kalmadı 10 yıl bekleyen var çok zor birşey çok korkuyorum yine olmicak diye
Kendimde suç aramaya başladım ne günah işledimde allah beni cezalandiriyor biliyorum kafama takmamam lazım herkes gösterdiğin an bebegin olur diyor ki bunun sahidiyim ama olmuyor işte eşimle de aramız çok kötü ne o nede ben iş yerinden çıkıp eve gitmek istemiyoruz o evin sessizliği bizi çok kötü yaptı en ufak bişeyde bile kocaman kavgalar yapabiliyoruzRahat ol korksan da korkmasanda ne zaman olacagini Allah bilir. Sen hayirlisini iste dua et
Psikolojinizi bozmayın. Birçok insan var bu şekilde bekleyen. Bence birbirinize destek olun. Vakti saati gelince olacaktır inşallah cnmKendimde suç aramaya başladım ne günah işledimde allah beni cezalandiriyor biliyorum kafama takmamam lazım herkes gösterdiğin an bebegin olur diyor ki bunun sahidiyim ama olmuyor işte eşimle de aramız çok kötü ne o nede ben iş yerinden çıkıp eve gitmek istemiyoruz o evin sessizliği bizi çok kötü yaptı en ufak bişeyde bile kocaman kavgalar yapabiliyoruz
Peki sana hiç asilama yapıldımı bugün gece 11 de iğnemi vurdurmaya gideceğim benPsikolojinizi bozmayın. Birçok insan var bu şekilde bekleyen. Bence birbirinize destek olun. Vakti saati gelince olacaktır inşallah cnm
Canim senin çatlatma mi olacak iğnen?ben de bu gece çatlatma iğnesi olacağım. Pazartesi aşılama olacak.beraber bekleriz :)Peki sana hiç asilama yapıldımı bugün gece 11 de iğnemi vurdurmaya gideceğim ben
Ben 2. Aşılamamı oldum bekliyorum dedim ya:)Peki sana hiç asilama yapıldımı bugün gece 11 de iğnemi vurdurmaya gideceğim ben
İlkinde aşılama günü dinlenmiştim. Ama ikincisinde normal hayatima devam ettimYa ilk konuyu öyle açacaktım bu siteye biraz uzağım idare et nolur inşallah bebeğine kavuşursun naptın ilk yatıp dinlendinmi yoksa direk yaşantına devam ettin mi
Evet çok heyecanlıyım bu gece çatlatma iğnesi pazartesi de asilama birlikte bekleyelim inşallah kavuşuruz bebislerimizeCanim senin çatlatma mi olacak iğnen?ben de bu gece çatlatma iğnesi olacağım. Pazartesi aşılama olacak.beraber bekleriz :)