Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın al bence bugun alma yinedeAz önce aşılamami yaptırdım kızlar inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz ama merak ettiğim birşey var bn ne zaman duş alayım?
Bende öyle düşünüyorum saol teşekkür ederim canımYarın al bence bugun alma yinede
Hayırlı olsun canım.duşunu yarın akşam yada çarşamba al.bana doktorum böyle önermişti.uzun yürüyüşlerden,bişeyler itip kakmaktan,ağır kaldırmaktan sakın kendini.bol su iç.Az önce aşılamami yaptırdım kızlar inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz ama merak ettiğim birşey var bn ne zaman duş alayım?
Tamam teşekkür ederim hemşire bana bugün hariç hergün ilişki dediHayırlı olsun canım.duşunu yarın akşam yada çarşamba al.bana doktorum böyle önermişti.uzun yürüyüşlerden,bişeyler itip kakmaktan,ağır kaldırmaktan sakın kendini.bol su iç.
Nasıl geçti canım. ? bende oldum bugün aşılamami..inşallah güzel haberler alirizAz önce aşılamami yaptırdım kızlar inşallah hayırlısıyla evlat sahibi oluruz ama merak ettiğim birşey var bn ne zaman duş alayım?
Benim iyi geçti sayılır. .ilk kullandığı alet biraz canımı aitti ince hortumu hissetmedim bile...bana progestan verdi kullanmam için doktor..sen devlette mi yaptirmistinValla canım doktor biraz zorladı beni ince olan hortum girmek bilmedi eline iki defa makas aldı ama napti bilmiyorum senin nasıl geçti ben odadan çıktığımda doktor felan yoktu ilaç ta vermedi yüzünü bile göremedim doktorun tamam gidebilirsin dediler
Evet ya pişman mi olsam bilemedim ben orda gördüğüm başka bi doktor vardı ona sordum hatta özellikle düşük yapmayayım diye progestan vermicekmisin dedim gebe kalmadın ki daha gebe kaldıktan sonra verilir o dediBenim iyi geçti sayılır. .ilk kullandığı alet biraz canımı aitti ince hortumu hissetmedim bile...bana progestan verdi kullanmam için doktor..sen devlette mi yaptirmistin
Pişman olsanda olmasanda yaptirmişssin artık. Ne kadar tedirgin ve endişelisin biraz relax ol artık.Evet ya pişman mi olsam bilemedim ben orda gördüğüm başka bi doktor vardı ona sordum hatta özellikle düşük yapmayayım diye progestan vermicekmisin dedim gebe kalmadın ki daha gebe kaldıktan sonra verilir o dedi
Kimseye belli edemiyorum tüm telaşımi hırsımı duygumu burda patlıyor k bakmayın kızlar özel hayatımda kimseye anlatamıyorum soyleyemiyorum ondan oluyor galibaPişman olsanda olmasanda yaptirmişssin artık. Ne kadar tedirgin ve endişelisin biraz relax ol artık.
Olsun canım boşver. .olacağı varsa olur zaten her şekilde. .Evet ya pişman mi olsam bilemedim ben orda gördüğüm başka bi doktor vardı ona sordum hatta özellikle düşük yapmayayım diye progestan vermicekmisin dedim gebe kalmadın ki daha gebe kaldıktan sonra verilir o dedi
Seni o kadar iyi anlıyorumki...ben de sadece eşimle paylaşabiliyorum.kendime sakin olmayı telkin ediyorum ama olmuyor.benim tahlilim cuma günü.her an aklımda.sürekli biieyler sorma,okuma gereği duyuyorum.evet yanlış yapıyorum ama elinde olmuyor insanın.eğer kendini rahat hissediyorsan bütün sorularını sor burda arkadaşım.hatta telaşlarını bile açıkca paylaş.seni burdaki herkes çok iyi anlar emin ol.ve her söylenen inan bana senin iyiliğin içindir.ALLAH a emanet ol.Kimseye belli edemiyorum tüm telaşımi hırsımı duygumu burda patlıyor k bakmayın kızlar özel hayatımda kimseye anlatamıyorum soyleyemiyorum ondan oluyor galiba
Teşekkür ederim anlayışınız için sen yine eşine anlatıyorsun ben onuda yapamıyorum sorun onda diye oda kötü oluyor bu sefer geçen kaynanamgilde ağlamış karima bi bebek veremiyorum demiş o yüzden artık onada belli edemiyorum daha çok üzülmesin diye yani anlatabileceğim bi siz kaldınızSeni o kadar iyi anlıyorumki...ben de sadece eşimle paylaşabiliyorum.kendime sakin olmayı telkin ediyorum ama olmuyor.benim tahlilim cuma günü.her an aklımda.sürekli biieyler sorma,okuma gereği duyuyorum.evet yanlış yapıyorum ama elinde olmuyor insanın.eğer kendini rahat hissediyorsan bütün sorularını sor burda arkadaşım.hatta telaşlarını bile açıkca paylaş.seni burdaki herkes çok iyi anlar emin ol.ve her söylenen inan bana senin iyiliğin içindir.ALLAH a emanet ol.
Anladım canım.ALLAH yardımcın olsun.kafana takılan her ne olursa sorabilirsin.dediğim gibi paniğini endişeni telaşını paylaşabilirsin.Teşekkür ederim anlayışınız için sen yine eşine anlatıyorsun ben onuda yapamıyorum sorun onda diye oda kötü oluyor bu sefer geçen kaynanamgilde ağlamış karima bi bebek veremiyorum demiş o yüzden artık onada belli edemiyorum daha çok üzülmesin diye yani anlatabileceğim bi siz kaldınız
Cipli aşılama ne oluyor? Nerde oldunmerhabalar.yenı uye oldum.uzun suredır bu formları takıp edıyorum.dun ılk asılamamı oldum.cipli asılama olup da gebe kalan var mı acaba? klomen kullandım 5 gun. 7 gun de estforem kullandım catlatma ıgnesı olarak de otrıvella kullandım
mikro cipli asılama da denıyorfiltreli asılama da denıyo. ıkı cesıt asılama var dendı. bırıncısı normal asılama ıkıncısı cipli asilama. cipli asılama spermi yuzduruyo en kalitelilerini aliyo. ozel bı hastanede yaptırdım dıer asılamadan cok farkı yok sırıngayla oluo.![]()
Hıms fiyatı ne peki. Bi de kaç yumurta ile oldunmikro cipli asılama da denıyor