Aşılama NİSAN 2017 DE KLOMENLE AŞILAMA OLACAKLAR

• Konu Sahibi Konu Sahibi She-
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hıms fiyatı ne peki. Bi de kaç yumurta ile oldun
ilk pazartesi gittim olusmadi 3gun sonra persembe gunu tekrar gttim iki tane yumurtam olustu.o gece 12de catlatma ignesi vuruldum dunde 12de asilama yapildi.ne olur nasil olur sonuc bilmiprum takdiri ilahi.900 tl

ilk pazartesi gittim olusmadi 3gun sonra persembe gunu tekrar gttim iki tane yumurtam olustu.o gece 12de catlatma ignesi vuruldum dunde 12de asilama yapildi.ne olur nasil olur sonuc bilmiprum takdiri ilahi.900 tl
Valla iyi bi fiyata olmuşsun. Hangi ildesin. Probleminiz neydi

Valla iyi bi fiyata olmuşsun. Hangi ildesin. Probleminiz neydi[/QUOT
Bende hci problem cikmadi rahim filmi cekildi smear testi kan testi yapildi hic bisey cikmadi.ben her ay duzenli yumurtlar ve adet oluorum.benm problemim esimde. Varikosel cikti 4milyob spermi varmis.ameliyat oldu eyluy ayinda.bize asilama felan olmaz bu spermle dediler. Ameliyattan sonra esimin doktoru ilac takviyesi yapti esime.subat ayinda 15milyon olmus.simdi 16milyona cikmis dun soylediler. Deneyelim dedik.

Boluda. Bende hci problem cikmadi rahim filmi cekildi smear testi kan testi yapildi hic bisey cikmadi.ben her ay duzenli yumurtlar ve adet oluorum.benm problemim esimde. Varikosel cikti 4milyob spermi varmis.ameliyat oldu eyluy ayinda.bize asilama felan olmaz bu spermle dediler. Ameliyattan sonra esimin doktoru ilac takviyesi yapti esime.subat ayinda 15milyon olmus.simdi 16milyona cikmis dun soylediler. Deneyelim dedik.
Anladım canım inşallah tutar. Hayırlısı olsun

Bizde de sperm sorunu var. Bende bir sıkıntı yok. Eşimin morfoloji problemi var. 2 kez klomenle aşılama denedik olmadi şimdi 2 kez de iğneli aşılama denicez bakalim. Bu ay geçicektik iğneliye bende kist oluşmuş doktor gelecek aya kaybolur o zaman başlariz dedi. Yaş kaç peki?

Bizde de sperm sorunu var. Bende bir sıkıntı yok. Eşimin morfoloji problemi var. 2 kez klomenle aşılama denedik olmadi şimdi 2 kez de iğneli aşılama denicez bakalim. Bu ay geçicektik iğneliye bende kist oluşmuş doktor gelecek aya kaybolur o zaman başlariz dedi. Yaş kaç peki?
29yas benim. Igneli asilama nasil oluyor farkli mi. Bende cipli asilama oldum ona mi benziyor

Hemen hemen ayniyiz.insallah hayirlisi olur bir an once saglikli bir evlat sahibi oluuz.Allah gonlumuze gor versn
Ay inşallah ya. Çarşamba doktora gidicem bende inşallah kistim küçülmüştür de bu ay geceriz iğneli aşılamaya

Insallah ya. Ozel de mi yaptiriosun.bir de asilamadan sonra sana ilac kullanmani soylemisler miydi progestan kullandin mi
Yok ben çapada yaptirdim. Orda devam ediyorum. Aşılamadan sonra bişey vermedi ler bana.

Yok ben çapada yaptirdim. Orda devam ediyorum. Aşılamadan sonra bişey vermedi ler bana.
Bana doktor progestani onerdi.estofrem de ictim o ilacta begenin tutunmasini sagliyormus.progestan da dusuk tehlikesine karsi verdi. Bakalim ne olucak.cok korkuyorum..Allah hayirlisini versin

Bana doktor progestani onerdi.estofrem de ictim o ilacta begenin tutunmasini sagliyormus.progestan da dusuk tehlikesine karsi verdi. Bakalim ne olucak.cok korkuyorum..Allah hayirlisini versin
Rahat olmaya çalış. Stres bize yaramıyor çünkü

selam kızceler nasılsınız? asılamamın 3.gunu bugun heyecanla beklıyorum.akıntım oldu bugun krem kıvamında ayakta durunca hafıf bel agrıo.asılama olup da 3.gunu boyle yasayan varmı

selam kızceler nasılsınız? asılamamın 3.gunu bugun heyecanla beklıyorum.akıntım oldu bugun krem kıvamında ayakta durunca hafıf bel agrıo.asılama olup da 3.gunu boyle yasayan varmı
Canım belirtilere çok takılma. Herkeste oluyor

Back
X