Nisan 2018’de tüp bebek tedavisi sonucu alacaklar

Allah yardımcımız olsun. Hepimiz için hayırlısı olsun, hayırlısı inşallah bebişlerimizin bize tutunduğudur

Kizlar merhaba ben yeniyim burda transferimin 11.gunu yarin tahlil günüm bende arada adet olucam gibi sanci oluyo ama baska bi belirtim yok yarin da adet günüm nasilim bilmiyorum degisik sizce tuttu mu bebeğim

Umarım benim de kesilir ağrılarım. Bu sefer çok istiyorum. Allah hayırlısını versin. Kısmet artık
Kizlar benim de transferden beri agrilarim ilk dört gun oldu yumurtaliklarimda agri oldu daha sonra bisey hissetmedim ama simdi 3 gündür adetime de 3 gun kaldi adet sancisi cekiyorum belim agriyo sizdede olmusmuydu cok korkuyorum benim gibi olan varmi lutfen paylaşın

merhaba kızlar.24 nisan da transfer yapıldı. Dün yani 5. gün test yaptım negatif çıktı. Daha 6 gün var. İlk denemem. 36 yaşındayım, erkek infertilitesi kaynaklı tüp bebek yaptırdık 2 yıldır gebelik oluşmayınca. 2 tane 8 hücreli taze embriyo transfer edildi, sizce tutar mı? Bugün kandıl, birbirimize dua edelim.

Benim de test günüm Cuma günü dayanamıyorum cok zor beklemek. 5.gün embriyosu ve cuma günü tam 12 gün oluyor. dün idrar testi yaptım tek cizgi cıktı normal midir?

canım Benim transfer gecen hafta Pazartesi yapıldı yani benim merkez bugun 8.gün dıyor ama burdakiler ilk günü saymıyor yani 7.gün oluyor.

idrarda cıkmaması normal mı?
Ben hiç idrar yapmıyroum idrar da tam olarak çıkması için yumurta toplama gününden sonra 15-20 gun geçmesi gerekiyor... transfer olayında ıse 3.gun transferi ise transfer sonrası 11.gün 5.gün embriyosu ise 9.gün yapın diyorlar ama buntarihlerden 1 _2 gün önce yapılınca bile kan tahlili sonuç veriyor...arkadaşlarım hep öğrenmışlerdi

Ben hiç idrar yapmıyroum idrar da tam olarak çıkması için yumurta toplama gününden sonra 15-20 gun geçmesi gerekiyor... transfer olayında ıse 3.gun transferi ise transfer sonrası 11.gün 5.gün embriyosu ise 9.gün yapın diyorlar ama buntarihlerden 1 _2 gün önce yapılınca bile kan tahlili sonuç veriyor...arkadaşlarım hep öğrenmışlerdi

idrar yapmaman iyi bir şey değil ki, kanındaki üre artıyor. Gece yattıktan sonra sabah ilk idrar zaten sonuç verir. Ama sakın idrarını bekletme. geldiği zaman hemen yap .

Kizlar benim de transferden beri agrilarim ilk dört gun oldu yumurtaliklarimda agri oldu daha sonra bisey hissetmedim ama simdi 3 gündür adetime de 3 gun kaldi adet sancisi cekiyorum belim agriyo sizdede olmusmuydu cok korkuyorum benim gibi olan varmi lutfen paylaşın
Hakkında hayırlısı olsun. Nasipten ötey yol yok. Benim sonuç negatif bir sonrakine pozitifi görürüm inşallah

Slm cnm ben ilk defa dondurulmus embriyp transferi yapicam haftaya sali olucak kismetse internetten okudugum kadariyla genellikle 18.gyn yada 20. Gun o aralar oluyormus rshim kalinligi uygunsa tabi ben gecen pazartesi gittigimde 11 mm deydi ve progynova diye hap kullaniyordum ona devam et dedi ve bgnde urtegestron vajinadan alinan gunda uc defa kullanmami soyledi asil sormak istedigim benim adetim pazar e peki adet olmuyacakmiyim bazen belirtilerinde var adet belirtileri yada acaba bu ilaclar adet olmayo engellitormu sormayida unuttum doktora benim gibi olan varsa sormak istedim icim icimi yitoe adet olup tedavim iptal olurmu diye

Back
X