- Konu Sahibi ruhum_mavi
Teşekkür ederim. Hacettepe de tedavi oluyorum. Aradım. Parol dediler. Ağrı hafifledi. Sağolun.Canım belkıde bebısler agrı yapıyordur. Belırtıler arasında var cunku. Mınoset en ıdealı ama yınede dr sor canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. Hacettepe de tedavi oluyorum. Aradım. Parol dediler. Ağrı hafifledi. Sağolun.Canım belkıde bebısler agrı yapıyordur. Belırtıler arasında var cunku. Mınoset en ıdealı ama yınede dr sor canım
Allah yardımcımız olsun. Hepimiz için hayırlısı olsun, hayırlısı inşallah bebişlerimizin bize tutunduğudur
Kizlar benim de transferden beri agrilarim ilk dört gun oldu yumurtaliklarimda agri oldu daha sonra bisey hissetmedim ama simdi 3 gündür adetime de 3 gun kaldi adet sancisi cekiyorum belim agriyo sizdede olmusmuydu cok korkuyorum benim gibi olan varmi lutfen paylaşınUmarım benim de kesilir ağrılarım. Bu sefer çok istiyorum. Allah hayırlısını versin. Kısmet artık
Maalesef benim sonucum negatif . Gebelik oluşmadı .
Sende belirti oldumu peki nasil anladinCok üzüldüm canim bende ama insallah bi daha ki denemede tutar pes etmek yok
sabah kan testim vardı. 3,7 çıktı. 5'in altındaysa gebelik yok deniyor. Zaten ücretli hastaydım. Klomen veya Dr'um Ankara'ya dönünce başka tedavi araştıracağım.Sende belirti oldumu peki nasil anladin
Mrb 5.gun embriyo. Bizim merkez 9.gun test yaptırıyor...hatta 8.gün çıkıyor boş yere beklemeyinBenim de test günüm Cuma günü dayanamıyorum cok zor beklemek. 5.gün embriyosu ve cuma günü tam 12 gün oluyor. dün idrar testi yaptım tek cizgi cıktı normal midir?
canım Benim transfer gecen hafta Pazartesi yapıldı yani benim merkez bugun 8.gün dıyor ama burdakiler ilk günü saymıyor yani 7.gün oluyor.Mrb 5.gun embriyo. Bizim merkez 9.gun test yaptırıyor...hatta 8.gün çıkıyor boş yere beklemeyin
Canim benim de test gunum yarin dayanamiyorum artik sabredemiyorun ikinci deneme bu embriyom da 2 . Kaliteydi insallah tutunurSende belirti oldumu peki nasil anladin
Ben hiç idrar yapmıyroum idrar da tam olarak çıkması için yumurta toplama gününden sonra 15-20 gun geçmesi gerekiyor... transfer olayında ıse 3.gun transferi ise transfer sonrası 11.gün 5.gün embriyosu ise 9.gün yapın diyorlar ama buntarihlerden 1 _2 gün önce yapılınca bile kan tahlili sonuç veriyor...arkadaşlarım hep öğrenmışlerdicanım Benim transfer gecen hafta Pazartesi yapıldı yani benim merkez bugun 8.gün dıyor ama burdakiler ilk günü saymıyor yani 7.gün oluyor.
idrarda cıkmaması normal mı?
Benim de 5.gun embriyosu ve bugün transferin 4.günü aslında cuma yapsam sonuç varsa çıkar ama test günüm pazarcanım Benim transfer gecen hafta Pazartesi yapıldı yani benim merkez bugun 8.gün dıyor ama burdakiler ilk günü saymıyor yani 7.gün oluyor.
idrarda cıkmaması normal mı?
Ben hiç idrar yapmıyroum idrar da tam olarak çıkması için yumurta toplama gününden sonra 15-20 gun geçmesi gerekiyor... transfer olayında ıse 3.gun transferi ise transfer sonrası 11.gün 5.gün embriyosu ise 9.gün yapın diyorlar ama buntarihlerden 1 _2 gün önce yapılınca bile kan tahlili sonuç veriyor...arkadaşlarım hep öğrenmışlerdi
Hakkında hayırlısı olsun. Nasipten ötey yol yok. Benim sonuç negatif bir sonrakine pozitifi görürüm inşallahKizlar benim de transferden beri agrilarim ilk dört gun oldu yumurtaliklarimda agri oldu daha sonra bisey hissetmedim ama simdi 3 gündür adetime de 3 gun kaldi adet sancisi cekiyorum belim agriyo sizdede olmusmuydu cok korkuyorum benim gibi olan varmi lutfen paylaşın
Slm arkadaslar donmus embriyo ile transfer olanlar varmi aranizda birset sormak istoyorum ?
Ben varım ![]()