Gebeliğe Hazırlık Nisan 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya şimdi aklıma geldi bende mesela kiloluyum evet ama göbeğim yoktu çok fazla şuan görsen varya 4 aylık hamile gibi göbeğim var bu sefer aşırı erken çıktı yaa neden anlamadım
Benimde. Göbüş çıktı canım ilkinde hemen çıkmamıştı

MERHABA ARKADAŞLAR BİLGİSİ OLAN AYDINLATABILIRMI ELEVİT PRONATAL MULTİVİTAMİN ADLI İLACI VERDİ DOKTOR VITAMIN ICIN BENDE ARAŞTIRMA YAPTIM içeriğinde domuz jelatini bulunan multivitamin OLARAK ADLANDIRILIYOR VE BUNU ICTIKTEN SONRA MIDEM BULANMAYA BASLADI HAP BAYA BUYUK FARKLI BI VITAMIN YADA FOLIK ASİT KULLANSAM SİZİN KULLANDIKLARINIZ NELER YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?

Elevitin muadili decavit onda domuz jelatini yok. Doktorunuza danışın yine de.

Kız o kadar beklenir mi
Beklesin kuzum ya 1 hafta varmış regl hüsrana uğramasın geçen aylarda bizde öyleydik inş Hali o yatmaların mukafatını verir rabbim normalde yatana değil çalışana verir rabbim de sen yatarak çalıştığın için verir hayırlısıyla

İnşallah canım üşenmeyenin çocuğu olur.. yatmak da bi marifet kolay mı bel altında yastıkla öyle beklemek

Deme canım ya başladı mı bulantılar ben de arada çoookkk hafif oluyo ama varla yok gibi artmaz inşallah..
Bir öğün muhakkak çıkarıyorum canım akşamları çok rahatsız ediyor beni sabaha sanki akşam yediklerim erimemiş gibi 2 tande soda içiyorum limonlu

Kızlar reglime 1 hafta var siz kaç gün kala erken gebelik testi yaptınız ve cikti?
20.gunum 28gune 1 oluyorum
Yumurtlayali 6 7 gün oldu
Ben bata 3 gün kala erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çıkmıştı hemen buraya atmıştım inanamayıp inşallah seninde güzel haberini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…