Kuzum oğlumdada öyle olmuşdu ben devletde yapmıştım ozaman ebe geldi sonra doktor bazı şeyler şans işi bence sen doktora sor ona göre devam et benceEğer
Eğer ebe olayı doğruysa gene üniversite hastanesine dönmeyi düşünürümama malesef ağzı olan konuşuyor yok yere korkutuyorlar şimdiden insanı
Sanırım şans işi o zaman hastaneden hastaneye değişiyor demek evet ben sorayım yarınKuzum oğlumdada öyle olmuşdu ben devletde yapmıştım ozaman ebe geldi sonra doktor bazı şeyler şans işi bence sen doktora sor ona göre devam et bence
Ya aslında özel-devlet ikisinde de vardır. Allah iyi doktorlarla ebelerle karşılaştırsın inşallah hepimizi. Dediğim gibi benim travmam var devlette ama ebe yüzünden.Sanırım şans işi o zaman hastaneden hastaneye değişiyor demek evet ben sorayım yarın
MaşallahKızlar benimkisi de bu
Ahanda tam fasulyeeee
Yaaa teşekkür ederimm doktor hep sağ tarafından bakıyor aslında ama görüntüde solda çıkmış hep anlamadım tam orasınıMaşallah
Soldaysa mı erkekti karıştırdım
Tabi canım en güzeli danışman herkes birşey söylerSanırım şans işi o zaman hastaneden hastaneye değişiyor demek evet ben sorayım yarın
Bebek için 1.03 cm dedi öyle hatırlıyorum mesela benim 7+3 falan galibaKızlar benimkisi de bu
Sen nerede oturuyorsun ben İstanbul'da oturuyorum Medipole gidiyorumSanırım şans işi o zaman hastaneden hastaneye değişiyor demek evet ben sorayım yarın
Yerim senin miniğini yaaa maşallah maşallah Allahım bağışlasınnnn kızların dediğine göre atıyorum ama erkek mi kiKızlar benimkisi de bu
Gördüm seninki ÇamlıcaSen nerede oturuyorsun ben İstanbul'da oturuyorum Medipole gidiyorum
Arzum bilmiyorum ki hiç anlamam bendeYerim senin miniğini yaaa maşallah maşallah Allahım bağışlasınnnn kızların dediğine göre atıyorum ama erkek mi ki
Bir kaç hafta sonra bakicaz kız dediklerimiz erkek erkek dediklerimiz kız hahahahahahaYerim senin miniğini yaaa maşallah maşallah Allahım bağışlasınnnn kızların dediğine göre atıyorum ama erkek mi ki
Nerde gördün anlamadım kiGördüm seninki ÇamlıcaSefaköy şubesine gidiyorum ben de
Yok öyle değil o kesenin yerleşim yeri değil kesenin içindeki bebeğin yerleşim yeri sağ veya sola tutunması cinsiyet tahmini yapılıyor seninki soldan tür nmus keseye erkek tutarsa tabiiArzum bilmiyorum ki hiç anlamam bendeama şunu net biliyorum doktor cihazı sağıma koyup buluyor fotoda solda çıkıyor
Aaa resimde var tamam tecrübesiz benGördüm seninki ÇamlıcaSefaköy şubesine gidiyorum ben de
Ben devletden memnunum çok şükür doktorumda çok iyi saolsunYa aslında özel-devlet ikisinde de vardır. Allah iyi doktorlarla ebelerle karşılaştırsın inşallah hepimizi. Dediğim gibi benim travmam var devlette ama ebe yüzünden.
Görürüm ben gözüm üzerinde hahahahahaha kız kağıdın üstünde yazıyorNerde gördün anlamadım ki
Hangi sehirdesin sen canım ankaramiydiBen devletden memnunum çok şükür doktorumda çok iyi saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?