Aman senin kalbin güzel boşver kilo nedirki kalbini seviyorum kadınDiorum ya kuzum benm bacaklarım epey kalındır bildim bileli ve göğüslerim baya bı büyük ezelden beri kiloyu sanırım oralar çekiyor belden yukarı fotolarda herkes beni çıtı pıtı bişi zanneder boydan görseler devlet gibi kadınımhiç unutmam ilk oğlumu emziriyorum esimin babannesi gördü beni kadının gözleri açıldı eyyy masallahhh eyy maşallah diye diye bı hal olmuştu rahmetli
AyyyyyAman senin kalbin güzel boşver kilo nedirki kalbini seviyorum kadın
Elvankentte yıllardır uzaktayım böylede gidecek galibaAnkara'nın neresi kız de hele bizde ankaradayız
Benim de 1.63. 59 kiloyum şimdilik. 70i geçmeden tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Kızımda 69la girmiştim doğuma bunda da hedefim en fazla bu. Ama bu daha kilolu geçecek gibi aman veririz yaBende 1.63 kız kaç kilosun ben 61 oldum ya2 kilo aldım
Benim de direk popom büyümeye başlar kilo alıncaKarnım büyüdü popom büyüdü gögüslerimde büyüdü
Normalde kilo alınca benimde direk göbek çıkar ama bu sefer heryerim çıktı birde senin gibi nasıl gazım var karnım gurul gurul yaBenim de direk popom büyümeye başlar kilo alınca
Bende 59 ile kaldım hamiş 2 kilo aldım bence ben 70 i geçerim gibi geliyorBenim de 1.63. 59 kiloyum şimdilik. 70i geçmeden tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Kızımda 69la girmiştim doğuma bunda da hedefim en fazla bu. Ama bu daha kilolu geçecek gibi aman veririz ya
Ay çok şükür gaz olayı geçti bende. Bulantılarım da baya hafifledi ama iştahsızlık devam. Asla sulu yemek yiyemiyorum.Normalde kilo alınca benimde direk göbek çıkar ama bu sefer heryerim çıktı birde senin gibi nasıl gazım var karnım gurul gurul ya
Sen çok iyisın maşallah ozamanBenim de 1.63. 59 kiloyum şimdilik. 70i geçmeden tamamlamayı düşünüyorum inşallah. Kızımda 69la girmiştim doğuma bunda da hedefim en fazla bu. Ama bu daha kilolu geçecek gibi aman veririz ya
Maşallah geçmiş senin aman zor oluyor Benim ne oluyorsa akşam 7den sonra oluyor bulantım gazım 7 den sonra değişik oluyorumAy çok şükür gaz olayı geçti bende. Bulantılarım da baya hafifledi ama iştahsızlık devam. Asla sulu yemek yiyemiyorum.
Ama kızımda çok dikkat etmiştim yani abartı denecek kadar çok dikkat etmiştim. Aslında kilo almamak için değil de sağlıklı besleneyim ayağına işteSen çok iyisın maşallah ozaman
Canım benim ya Allah yardımcın olsun inşallah bende körendeyimElvankentte yıllardır uzaktayım böylede gidecek galiba
Yaa hala devam mı ediyor canımMaşallah geçmiş senin aman zor oluyor Benim ne oluyorsa akşam 7den sonra oluyor bulantım gazım 7 den sonra değişik oluyorum
Aynen ye ama abartmadan yapacak birşey yok illaki vereceğiz kiloyu azimle veririz inş ben çok azimliyim verecem dediysem kesinlikle veririmAma kızımda çok dikkat etmiştim yani abartı denecek kadar çok dikkat etmiştim. Aslında kilo almamak için değil de sağlıklı besleneyim ayğına işte
Bunda canım bi şey isterse yiyorum az da olsa. Tatlı kola cips falan
Ediyor canım maalesef inş geçer inşallahYaa hala devam mı ediyor canımay bir an önce geçer inşallah senin de.
İşte o azim bende yok. Hiç diyet falan yapamam. Lohusalıkta da iştahsızlık vardı bende kızım 40ı çıkmadan bütün kilolar gitmişti zaten benim. Bi de 3-4 aylıkken çoklu gıda alerjisi çıktı emziriyorum diye de baya bi şey yiyememiştim öyle derken 51 kiloya düşmüştüm.Aynen ye ama abartmadan yapacak birşey yok illaki vereceğiz kiloyu azimle veririz inş ben çok azimliyim verecem dediysem kesinlikle veririm
Guzel oralar sag olasin ozleniyor bakalım hayırlısı olsun=)Canım benim ya Allah yardımcın olsun inşallah bende körendeyim
Aynısından ben de var hahaah Allah korusunAhh ahh ben de gurbetteyim arkadaşım.. boşanırsam anca dönebilirim memlekete
Ay Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?