Ben bu testten hiç anlamiyorum bildiğin kör cahil gibiyim bu konuda ya wala canim. Bebek planliyoruz kalamazsın diyeydin hahahahhaaDün Ebru Ceylan.a gönderdim henüz yumurtlamamissin dedi. Bi tane ovulasyon ile hamile kalan arkadaşıma da yolladım o da öyle dedi.
Bugün tekrar yapışkan akıntı geldi sanırım yumurtladım. Bugünü de degerlendirecegim inşallah dun erkek kardeşim bizde kaldı da duş falan sorun olur diye atladik zaten sabah olmuştu
Ay dur ben yanlış yazmisimE bayağı koyu duruyor ama
Kız atesliydi ya biz evi yerlestirirken onun yanında dursun diye ben çağırmıştımBen bu testten hiç anlamiyorum bildiğin kör cahil gibiyim bu konuda ya wala canim. Bebek planliyoruz kalamazsın diyeydin hahahahhaa
Sata kaç gün var şimdi ? Adetin başlangıcından 13. Gün ilişkiye gir ayaklarını dik ve yat ben 12 ve 14. Günler yaptım mesela
Yaaa bende çok duygusal oldum çok herşeye ağlayasim geliyorYaaa ağladım ama yaaa hiç birimiz unutmayız oyüzden burda kalmaya devam
bu benYaaa bende çok duygusal oldum çok herşeye ağlayasim geliyor
Yansın geceler
Canıma ot tıkadı resmen ilk 3 gün zor diyorlar bakalım zor dayanıyorum yarın gidip bez almazsam iyidirKızlar bende 2 gündür kızı bezden ayırdım ölüyorum ölüyorum
Canım sabret sakin kalmaya çalış kaçaklar olacaktır. 10 günde düzene giriyor inşallahKızlar bende 2 gündür kızı bezden ayırdım ölüyorum ölüyorum
Aşırı duygusalim aşırı ilk gebeliğim ama herşeye alınıp ağlayasim geliyor birşey izlesem ağlıyorum hüngür hüngür kuzum yailk gebeliğimde hep mutluydum.. sabah uyanır uyanmaz gebe olduğumu düşünüp mutlu olurdum
heyecan yine çok ama ilkinki kadar yok sanırım bende, çoğu zaman gebe olduğumu bile unutuyorum
Hamilelikten çok gerildim bugün çok sinir oldum ne düzgün bişey yedim ne uyudum yaptıkça ağladım hala da uyumadı 1 saattir ayağımda sallıyorum en sonunda bıraktım kafayı yicem öyle bir inat evlat ki 10 tane erkeğe bedel Bi kız evlat hayır bu sinirin zararı öbürünüde olucak diye daha da üzülüyorum sabah beri ağlıyorum sinirdenCanım sabret sakin kalmaya çalış kaçaklar olacaktır. 10 günde düzene giriyor inşallah
amin inslalah canim benim12 haftada yaptırdım canım ultrason temiz çıktı kan 15 gün sonra çıkar dedi inş oda temiz çıkar canım
bende ayni sekilde 2 hafta sonra gidecegim 2li testi yaptiririm heralde bende hayirli sonuclar aliriz insallah. bendede iste arada bi bulanti oluyor. agzimda degisik bi tat oluyor metal tadı gibi degisik rahatsiz oluyorum bide bazen ne yesem de memnun olamiomisum gibi bi his oluyor mide bulantimdan dolayi ama cok asiri bi bulanti yasamadim henuz cok sukurBen de iyiyim canım sağ ol. Bulantım azalmıştı ama iki gündür yokluyor yine
Bebişi bilmiyorum en son 2 hafta önce gitmiştim ve daha 2 hafta daha var kontrole 2li test yapılacak.
Bu kadar yipranacaksan tak bezi geri bu şekilde ikinize de zarar. Çocuktan çok annenin hazır olması gereken bir süreç bu ne yazık ki. Bir de hamilesin dediğin gibi biraz daha erteleyebilirsinHamilelikten çok gerildim bugün çok sinir oldum ne düzgün bişey yedim ne uyudum yaptıkça ağladım hala da uyumadı 1 saattir ayağımda sallıyorum en sonunda bıraktım kafayı yicem öyle bir inat evlat ki 10 tane erkeğe bedel Bi kız evlat hayır bu sinirin zararı öbürünüde olucak diye daha da üzülüyorum sabah beri ağlıyorum sinirden
Günaydın herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?