Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayırlı olsun 🙏 vakti saati bu zamanmış
Bu ay ekstra birşey yaptınız mı ilaç, bitkisel takviyeler falan
Biz bir doktora gidiyorduk ama onu yarida birakip devlete gectik o gittigimiz doktorun verdigi ilaclari birakmamistik esime 3 tane hormon ilaci vermisti banada folik iyot ve omega 3 vermisti 6 . Ayımızdi kendiliginden olmus ama ben cok inaniyorum meryem suresi okuttum 41 kisiye onunda cok faydasi oldu

Biz bir doktora gidiyorduk ama onu yarida birakip devlete gectik o gittigimiz doktorun verdigi ilaclari birakmamistik esime 3 tane hormon ilaci vermisti banada folik iyot ve omega 3 vermisti 6 . Ayımızdi kendiliginden olmus ama ben cok inaniyorum meryem suresi okuttum 41 kisiye onunda cok faydasi oldu
Esine verdigi ilaclarin adini yazabilir misin canim rica etsem?

Aynen öyle canım hayırlısı dün adet olmam gerekiyordu olmadım sence değerim yükselmişmidir
Ayy bende heyecanlandım şimdi. Kan testi mi yapmıştın. Ben de hiç bilmiyorum ki. Bu ay kendimiz çatlatma iğnesi ile denicez bakalım. dün iğneyi yaptım. İğne yapılınca ovulasyon testi doğru sonuç gösterir mi bir fikrin var mı. 20 mm ilk bir yumurta bir de büyümekte olan yumurtalar vardı acaba diyorum hepsi çatlayacak mı bu iğne ile

Kizlar ben size umut olayim ben martta asilama olmustum tutmadi ve benim başarısız 3 asilama 3 tup bebegim vardi hicbiri tutmamisti bana bu ay degerlendirin olabilir dogal yolla demislerdi dedikleri gibi hamile oldugumu öğrendim bugun insallah darisi isteyen herkese olsun 7 sene sonra o kadar tedaviye ragmen olmayan gebelik dogal yolla oldu cok sukur
Allah sağlıklı şekilde kucağına alıp büyütmek nasip etsin.

Ayy bende heyecanlandım şimdi. Kan testi mi yapmıştın. Ben de hiç bilmiyorum ki. Bu ay kendimiz çatlatma iğnesi ile denicez bakalım. dün iğneyi yaptım. İğne yapılınca ovulasyon testi doğru sonuç gösterir mi bir fikrin var mı. 20 mm ilk bir yumurta bir de büyümekte olan yumurtalar vardı acaba diyorum hepsi çatlayacak mı bu iğne ile
Kuzum doktor kontrolündesin zaten hiç bakmana gerek yok ovu testine bide evet iğneler doğruyu göstermiyebiliyo iğne etkisinden

Dogru gostermez canim lh yukseliyor catlatma ignesiyle ve hep koyu gorunuyor

aşılamadan çok tüp bebeği öneririm ihtimal çok daha fazla sonuçta.biz 1 aşılama deneyip pişman olup sonra direkt tüp bebeğe başladık😢

Merhaba benim 2. Aşılamam başladı yalnız ilkinde menapur 75 kullanmıştım şimdi meriofert 75 verdiler 13 adet adetim in 7.günü iğneye başladım normalde 2.günü başlamam gerekmiyor mu 2. yazılan ilaçda raporlu olduğu halde 600 milyon verdim süre doğru ilerlemiyor gibi geldi bilgisinolan yazabilirmi?

Merhaba benim 2. Aşılamam başladı yalnız ilkinde menapur 75 kullanmıştım şimdi meriofert 75 verdiler 13 adet adetim in 7.günü iğneye başladım normalde 2.günü başlamam gerekmiyor mu 2. yazılan ilaçda raporlu olduğu halde 600 milyon verdim süre doğru ilerlemiyor gibi geldi bilgisinolan yazabilirmi?
Kuzum selam adetinden itibaren doktor kontrolünde misin
Yani adetin 2. Günü veya daha sonrası çağırdı ve takibini yaptı mı doktorun yumurtalıklarına baktı mı

12. günde kan testi yaptırmıştım ama adetim iki gün gecikti bayrama kadar beklicem olmazsam tekrar kan testi veririm diye düşünüyorum ovulasyonu bilmiyorum canım doktorun dediği şekilde olsun bence 20 mm olan kesin çatlar büyümekte olanlar da çatlama büyüklüğüne gelir mi onu bilmiyorum inşallah güzel sonucunu alırız

Bende raporlu 13 iğneye 555 lira verdim. Raporsuz tanesi 100 küsur dedi eczacı.
İğneleri aldım adetin ilk gün muaune oldum 7 cm Kis oluşmuş tedaviye hiç başlamadık
Sende de belki 2. Gün değil 7. Gün başlamaya uygun olmuştur hormonlar. Arada kontrol ettiler mi?

selam kızlar 21 nisanda aşılama oldum bugün test günüm normalde 14.gün fakat yapmak istemiyorum öncesinde hüsranlarım olduğu için beklemedeyim benimle aynı zamanda aşılaması olan varmı ?

selam kızlar 21 nisanda aşılama oldum bugün test günüm normalde 14.gün fakat yapmak istemiyorum öncesinde hüsranlarım olduğu için beklemedeyim benimle aynı zamanda aşılaması olan varmı ?
Test günü ne zaman doktor ne zaman çağırdı.
Bence günü geldiyse test yaptırın. Sonuca göre haraket edersiniz

Test günü ne zaman doktor ne zaman çağırdı.
Bence günü geldiyse test yaptırın. Sonuca göre haraket edersiniz
doktorum teste gerek yok adetini bekle demişti o yüzden bende hiç birşey yapmadım normalde dün 14. gün oldu 2. aşılamam ilkinde çok heyecanlıydım ama şuan kendimi herşeye hazırladığımdan çok hevesli değilim :)

Back
X