Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhabalar,
Zeynep kamilde asilama olan var mi?
Subatta evraklarimi teslim ettim nisan reglinde gel dediler. Yarin gidicem. Direk ilac veriyor mu doktor. Bir de regli bitince mi cagiriyor yumurta kontrolune ve kac gunde bir kontrole cagiriyor. Bu arada rapirlu igne alanlar ne kadar verdi acaba igneler ne kadar tutuyor merak ettim?
İlk asilamam olacak insallah tutar.
Bende Semiha Şakir e Şubat'ta dosya teslim ettim Nisan adetiyle başlayacağız ama bende pco var adet ne zaman belli olmaz

Selam kızlar, nasılsınız birkaç gündür giremedim tedavileriniz nasıl gidiyor , ben bugün doktoruma gittim Aşılama için iğneme başlayacaklardı götürdüm yanımda vurulamadım 🤦‍♀️ rahim daha incelmemiş pazartesi gel tekrar bakalım dediler. Bakalım pazartesi günü neler bekliyor beni 🤭😂 Bismillah deyipte bir iğneye başlayamadık arkadaş 🙈
Adetin 3.günü mü gittiniz ben 3. Gün direk iğneye başlanır diye düşünüyordum

Merhabalar,
Zeynep kamilde asilama olan var mi?
Subatta evraklarimi teslim ettim nisan reglinde gel dediler. Yarin gidicem. Direk ilac veriyor mu doktor. Bir de regli bitince mi cagiriyor yumurta kontrolune ve kac gunde bir kontrole cagiriyor. Bu arada rapirlu igne alanlar ne kadar verdi acaba igneler ne kadar tutuyor merak ettim?
İlk asilamam olacak insallah tutar.
Merhaba, bende bugün Zeynep kamil de ilk Aşılamamı oldum. İlk önce ilaç veriyor hemen ama doktoruna göre değişiyor sanırım kimisine klomen hap veriyolar kimisine de iğne bana fostimon iğne verdi sadece 8 gün göbekten yaptım. İlk 5 gün kullandıktan sonra kontrole gidiyorsun ultrasonla bakıyor yumurtaların durumuna göre onlar tekrar cagrıyor ya 2 gün sonra ya da 1 gün sonra gelişimine bağlı yani. Ben toplam 3 kere kontrole gittim. Yumurtalarımın biri 17 mm olmuştu dün çatlatma iğnesini oldum. Bugünde aşılamam yapıldı. 13 fostimon iğnesi birde ovitrelle çatlatma iğnesi toplam 500 lira tuttu.

Aşılama günü dahil 10.gün. Regl e 8 gün var. Duphaston kullanıyorum bir de. Oruç da tuttum inşallah varsa sorun olmaz

Aşılama günü dahil 10.gün. Regl e 8 gün var. Duphaston kullanıyorum bir de. Oruç da tuttum inşallah varsa sorun olmaz
Daha erkenmiş ya belke bakalım 1 hafta daha yerleşmemiştir belki 🤭
Ben tutamadım ya doktorum vitamin verdi bana birsürü 2 düşüğüm var diye Allah kabul etsin canım benim 🙏🏻

Daha erkenmiş ya belke bakalım 1 hafta daha yerleşmemiştir belki 🤭
Ben tutamadım ya doktorum vitamin verdi bana birsürü 2 düşüğüm var diye Allah kabul etsin canım benim 🙏🏻
Bana da dvit ve elenetal 1 verdi . Aşılama sonrası da duphaston. O da yarın bitiyor zaten. Pazartesi ara vericem o ilaca salı kan. Çıkarda devam et düşük önleyiciymiş

Back
X