Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İkizlere niyet eden biri olarak ben de âminnn diyorum. Bu gün aşılama için iğneye başladım.Pazartesi kontrolüm var. Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı, huzurlu, mutlu, hayırlı evlatlar nasip eylesin İnşaAllah. İkiz ya da üçüz istiyorum ben İnşaAllah tutar 🥰💙🦋💙

Selam kızlar ; Adım Elif :) Yaş 31 ,Evlilik 3 Yıl Düşük , dış gebelik vs daha önce hiç olmadı Eş durumu : sperm sayısı ve hareketlilik yetersizliği

Eşimin durumundan dolayı doktor direk tüp bebek tedavisi dedi ancak devlette 2 kez aşılama zorunluluğu olduğu için nisan başı aşılama sürecine başlayacağız adetin 3.günü gel ilaçlarını yazalım dedim , takvimim şaşmaz ise adetimin 3.günü Nisan 2 doktorumuz aşılama tutma oranı çok düşük yüksek ihtimal tutmayacak dedi , biraz aşılama süreci boşu boşuna olmuş olacak kafam çok karışık süreciniz nasıldı kızlar , cuma günü ilaç için rapor çıkıcak onu alıcam nasipse bugün çok karışık duygular içerisindeyim 💖

Selam kızlar ; Adım Elif :) Yaş 31 ,Evlilik 3 Yıl Düşük , dış gebelik vs daha önce hiç olmadı Eş durumu : sperm sayısı ve hareketlilik yetersizliği

Eşimin durumundan dolayı doktor direk tüp bebek tedavisi dedi ancak devlette 2 kez aşılama zorunluluğu olduğu için nisan başı aşılama sürecine başlayacağız adetin 3.günü gel ilaçlarını yazalım dedim , takvimim şaşmaz ise adetimin 3.günü Nisan 2 doktorumuz aşılama tutma oranı çok düşük yüksek ihtimal tutmayacak dedi , biraz aşılama süreci boşu boşuna olmuş olacak kafam çok karışık süreciniz nasıldı kızlar , cuma günü ilaç için rapor çıkıcak onu alıcam nasipse bugün çok karışık duygular içerisindeyim 💖
Olumlu düşünmen lazım canım herşeyde önce
Hiç belli olmaz ne zaman nasip olacağı
Sağlıklı beslenmeye dikkat et iğnelere başladığımdan beri hergün 1 avakado çiğ badem kabak ceviz filan yiyiyorum yumurta kalitesi artsın diye eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum kuryemişlerle
İlk kafada bitiyor kaç tane var öyle tüp bebek asla hamile kalamazsın dediler kendim hamile kaldım diyen önce kafada ben hazırım dicez sonrası nasip inş ilk aşılamada tutar hepimizin 💖

Ben yaş 35 8 yıllık evlilik 1 başarısız aşılama
Aşılamadan 2 sene sonra dış gebelik kendiliğinden oldusonra pandemi falan derken Kasım da rahim filmiyle sürece başladım
Tüm tahlilleri falan ayarladık 35 yaş sonrası çift embiryo transferi yaparlar belki diye doğum günümü bekledik 🙂derken evrakları verdik ama adetin 3 gününe denk geldi o gün rapor hemen hazırlanmaya ağını söylediler
Nisan adetiyle aşılama yapılacak o arada adet olana kadar rapor hazırlanacak ki belki de hastane hazırlamıştır çünkü bütün evraklar dosya hazır ellerinde
Nisan da beklenen tarihde adet olsam direk.
olmasam da gidip test yapılıp ilaçla adet sağlanıp tedavi başlayacak

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum ben ilk 2016 da rahim filmi çekildim hem tek tüp kapalı hem de polip vardı sonra kapalı tüp de dış gebelik oldu.
şuan tüpler de açık polip de yok.ama 2 ameliyatlı işlem Allah'a şükür ortadan kalktı da nasıl kalktı bilmiyoruz ya dış gebelikte tüp genişledi açıldı. Ya da rahim filminde de çok zorladılar ilkten kapalıydı şanş verelim dayan açalım dediler çok sancılı geçti ama açıldı
polip de sade ve 15 gün soğan kürü yaptık ya onla temizlendi yada dış gebelik tedavisinde kemoterapi iğneleri yapıldı onla mı temizlendi bilmiyoruz.
Ama ne olduysa Allah'a şükür güzel olmuş 🙂

Ama bende aşılamaya çok olumlu bakmıyorum. Prosedürleri yerine getirmek gibi birşey bence

Kesinlikle katılıyorum ben ilk 2016 da rahim filmi çekildim hem tek tüp kapalı hem de polip vardı sonra kapalı tüp de dış gebelik oldu.
şuan tüpler de açık polip de yok.ama 2 ameliyatlı işlem Allah'a şükür ortadan kalktı da nasıl kalktı bilmiyoruz ya dış gebelikte tüp genişledi açıldı. Ya da rahim filminde de çok zorladılar ilkten kapalıydı şanş verelim dayan açalım dediler çok sancılı geçti ama açıldı
polip de sade ve 15 gün soğan kürü yaptık ya onla temizlendi yada dış gebelik tedavisinde kemoterapi iğneleri yapıldı onla mı temizlendi bilmiyoruz.
Ama ne olduysa Allah'a şükür güzel olmuş 🙂

Ama bende aşılamaya çok olumlu bakmıyorum. Prosedürleri yerine getirmek gibi birşey bence
Ben umutluyum aşılamadan şuan iğneleri kullanıyorum
Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen çatlatma iğnesi için gün ve sat söylücek tecrübeli arkadaşlarımdan öyle duydum 🤭

Benim 2 gebeliğim var geçmişte biri ikizdi. Sağlıklı değildi nasip olmadı düşük yaptım.
Epey ümitliyim ben açıkcası
Nasip kısmet tabi 🤭😄

Ben umutluyum aşılamadan şuan iğneleri kullanıyorum
Yarın doktor kontrolüm var muhtemelen çatlatma iğnesi için gün ve sat söylücek tecrübeli arkadaşlarımdan öyle duydum 🤭

Benim 2 gebeliğim var geçmişte biri ikizdi. Sağlıklı değildi nasip olmadı düşük yaptım.
Epey ümitliyim ben açıkcası
Nasip kısmet tabi 🤭😄
İğneleri günlük nasıl kullandınız.
Günde kaç kez
Malum bizim ramazan da denk gelecek çok merak ediyorum nasıl olacağını

Ve umarım grubun ilk bebiş haberini sizden alırız arkasında aynı hızla gelir 🙏

İğneleri günlük nasıl kullandınız.
Günde kaç kez
Malum bizim ramazan da denk gelecek çok merak ediyorum nasıl olacağını

Ve umarım grubun ilk bebiş haberini sizden alırız arkasında aynı hızla gelir 🙏
Aay ne kadar güzel bir dua inş nasip olur hepimize 🤭

Doktorun tavsiye ettiği şekilde kullandım
Gonal f iğne vitamin takviyesi verdi birde coraspirin başladı iğnefi 6 ile 7 arasında ol dedi dozunu belirledi bide adetimin 2. Günü testler yaptı aynı gün başladım bütün haplar iğnelere
Yarın muaneye gidicem inş yumurtalarım büyümüştür

Allah razı olsun hepinizden 🤲🏻 Herkesten hayırlı haberler alırız inşallah bize dün folik asit D vitamini verildi bir eşime ekstra bir toz ilaç verdi promenk , herşeyin hayırlısı tabiki doktor o kadar net aşılama tutmaz dediki umutlanmak pekte insanın içinden gelmiyor Allah büyük bakalım bizleri neler bekliyor 💕

Sağlıklı beslenmeye dikkat et iğnelere başladığımdan beri hergün 1 avakado çiğ badem kabak ceviz filan yiyiyorum yumurta kalitesi artsın diye eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum kuryemişlerle
İlk kafada bitiyor kaç tane var öyle tüp bebek asla hamile kalamazsın dediler kendim hamile kaldım diyen önce kafada ben hazırım dicez sonrası nasip inş ilk aşılamada tutar hepimizin 💖
Aşılamanız oldu mu..
Ne güzel pozitif enerjili yazmışsınız.. Bu platformda böyle şeyler okumak istiyor insan..
Kesinlikle önce kafada bitiyor. Bizler hamile kalabiliriz neden olmasın ki.. Evet aşılama ihtimali düşük ama %1 bile olsa inanmak lazım önce..

İlk aşılamada pozitif görelim inşallahhhh💙🤲🥰

Aşılamanız oldu mu..
Ne güzel pozitif enerjili yazmışsınız.. Bu platformda böyle şeyler okumak istiyor insan..
Kesinlikle önce kafada bitiyor. Bizler hamile kalabiliriz neden olmasın ki.. Evet aşılama ihtimali düşük ama %1 bile olsa inanmak lazım önce..

İlk aşılamada pozitif görelim inşallahhhh💙🤲🥰
İnş hepimiz mutlu haberi bi an önce alırız 🤭
Dün kontrole gittim
Doktor beyciğim pek olumlu konuştu pcos olduğum için epey yumurta olduğunu sadece 1 2 tanesinin istediği gibi olduğunu söyledi tüp bebek yapsak 40 50 yumurta toplarız senden dedi 😄 3 gün daha iğnelere devam pazartesi çatlama iğnesi için saat aşılama için gün kararlaştırıcaz

Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 🤞

Dün kontrole gittim
Doktor beyciğim pek olumlu konuştu pcos olduğum için epey yumurta olduğunu sadece 1 2 tanesinin istediği gibi olduğunu söyledi tüp bebek yapsak 40 50 yumurta toplarız senden dedi 😄 3 gün daha iğnelere devam pazartesi çatlama iğnesi için saat aşılama için gün kararlaştırıcaz

Aşılama için 1 tane sağlıklı yeterli 🤩🤩 tüpe gerek kalmadan aşılamayla tuttutalımm inşallahhh 🤩😅 sürecinizi yazın mutlaka, hepimiz hayırlı haberlere inşallahhh 🤲🤲

Dün kontrole gittim

Pazartesi benimde çatlatma iğnem olacak aynı gün olacağız sanırım 🙊 senin yumurtaların kaç mm olmuş benim 12 mm idi dün gittiğimde

Pazartesi benimde çatlatma iğnem olacak aynı gün olacağız sanırım 🙊 senin yumurtaların kaç mm olmuş benim 12 mm idi dün gittiğimde
Ya çok ısrar ettim söylemedi 1 tanesi baya büyük onu gördüm ölçtü onu sordum ama söylemedi diğerleri ufak ufak ama bilmiyorum hiç
Umutluyum sağlıklı çoğul gebelik nasip olur inş 😄🤭

Back
X