- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
İnş nasip olucak canım hepimizeEvet ilk ve son olmasını umuyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş nasip olucak canım hepimizeEvet ilk ve son olmasını umuyorum![]()
Hadi bakalım aynı anda olucaz galiba ikimzdende hayırlı haberler gelsin inşİnşallah bende ikiz çok istiyorum![]()
Hadi bakalım aynı anda olucaz galiba ikimzdende hayırlı haberler gelsin inşinşallah
İnşallahhhhHadi bakalım aynı anda olucaz galiba ikimzdende hayırlı haberler gelsin inş![]()
24 ü perşembe oldum aşılamayı ben, kuluçkadayımİnş nasip olucak canım hepimizeaşılamamı oldun mu iğne mi kullanıyosun benim gibi
Benim ilk aşılamam çok bakındım bende foruma iğne olduktan sonra yarım saat yatıyomuşuz sonra rütim hayata devamİnşallahhhhçatlatma iğnesinden sonra nasıl olacak süreç ilk aşılaman mı seninde
Aaa sen en erken alıcaksın hayırlı haberi24 ü perşembe oldum aşılamayı ben, kuluçkadayım5 - 6nisanda kan tahlili yapacağım. Senin aşılama tarihin belli mi
![]()
Hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız24 ü perşembe oldum aşılamayı ben, kuluçkadayım5 - 6nisanda kan tahlili yapacağım. Senin aşılama tarihin belli mi
![]()
Hadi hayırlısı olsun inşallahAaa sen en erken alıcaksın hayırlı haberi
Pazartesi belli olucak benim ne zaman hamile olacağımne kadar kuluçkada kalıcağım
![]()
Çatlatma iğnesinden 1 buçuk gün sonra oluyorHadi inşallah hayırlı haberlerini alırızbenim pazartesi günü çatlatma iğnemi verecekler
kaç gün sonra yapılıyor bilmiyorum
Benim ilk aşılama da idrar a sıkılıp gidip işlem yapılmıştı 15 20 dakika yattım sonra rutin e döndüm. Test gününe kadar Protestan fitil kullanmıştımBenim ilk aşılamam çok bakındım bende foruma iğne olduktan sonra yarım saat yatıyomuşuz sonra rütim hayata devamilaç veriyolarmış 14-17 gün sonra kan testi isteniyomuş bakalım
İnş bu sefer mutlu haberi alırsınızBenim ilk aşılama da idrar a sıkılıp gidip işlem yapılmıştı 15 20 dakika yattım sonra rutin e döndüm. Test gününe kadar Protestan fitil kullanmıştım
Test negatif olunca ilacı bıraktık ama ne zaman adet oldum hatırlayamıyorum
İnşaallah hepimiz hayırlı olacaksa alırız.İnş bu sefer mutlu haberi alırsınız![]()
Daha erken bir aşılama ile geldim 20 si pazar günü yaptık bakalm sonuç ne olurAaa sen en erken alıcaksın hayırlı haberi
Pazartesi belli olucak benim ne zaman hamile olacağımne kadar kuluçkada kalıcağım
![]()
Hiiiç korkma korktukça kasıyosun kendini o yüzden canın acıyor derin nefes al ve rahatla muane can acıtan bi şey değil yoksaMerhabalar ben nisanda aşılamaya baslayacağım insallah ancak biraz korkularım var nolur bana süreci tek tek anlatır mısınız ? Ben alttan muayene bile olmaya korkan bir insanım vajinal ultrasona bile yeni alıştımhsg çekilirkende anestezi ile çekildim cok zorlar mı beni?
Aaa sen haftaya öğrenicek misin o zamanDaha erken bir aşılama ile geldim 20 si pazar günü yaptık bakalm sonuç ne olur![]()
Anladım. Ben biraz kasılıyorumHiiiç korkma korktukça kasıyosun kendini o yüzden canın acıyor derin nefes al ve rahatla muane can acıtan bi şey değil yoksa
Sakin olmak çok önemli bol bol dua et rahatlat kendini
Şuan benim sürecim adetimin 2. Günü başladı karnımdan kist var mı diye baktı
Çipli aşılamada karar kıldık
Daha sonra reçetemi verdi
Vitamin hem bana hem eşime
Coraspirin yumurta büyütmek için iğne ve çatlama iğnesi reçete etti
Vitamin ve coraspirini sürekli kullanıcakmışım şimdilik
Yumurta büyütmek için iğneyi karnımdan oluyorum kendim yapıyorum tarif etti zaten nasıl yapıcağımı doktorum
Cuma günü kontrole gittim alttan muane etti
Bundan sonra hep böyleymiş
Yumurta sayısına ve adedine baktı
Pazartesi gün kararlaştırıcaz
Aay galibaAaa sen haftaya öğrenicek misin o zaman![]()
Bende azonce erken gebelik testi yaptım çıkmadı. Adetime 3 gün var. Nişanda aşılama dusunyrmNisan 2022 de aşılama yaptıracaklar hadi bu süreci birlikte geçirelim.
Ben Nisan 5 de adet olmam lazım olsamda olmasam da rapor için hastaneye gideceğim. Adet olmadıysa muhtemelen önce gebelik testi sonra adet söktürücü verip iğnelere başlarız diye düşünüyorum.pco dışı da bir sorun yok değerler iyi tüp yapmadan önce 2. Aşılamayı deneyelim dedi doktorum.(bana kalsa aşılama da pozitif görme ihtimali düşük ama işte prosedür )
Dakika bir goool bir
Ramazan da bu süreç nasıl ilerleyecek acaba![]()