Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim eşimde sıkıntı var ondan uğraşıyoruz bu işlerle olan bana oluyo ben bi acayip oldum bu iğnelerden sonra geceleri kramplar giriyo ateşler basıyo gün içinde bi depresif gibiyim iğneden zaten aşırı korkuyorum şimdi her gün iğne yapıyoruz filan çok şiştim ben bu işten bi an önce olsun bitsin istiyorum
İğnenin etkisi oluyor evet, ben de iğneden aşırı korkan bir insandım benim kan vermem bile olay olur bir tüp kan şıp şıp damlayarak zor akar damar bulunmaz o sandalyede benim hooop göz kararır vs ama bu süreçte bir kürtaj, bir anestezili rahim filmi, iki kez anestezi ile histeroskopi oldum şimdide bu iğneler yeterki sonunda bu kez sağlıkla kavuşalım insan dayanıyor

Yaaa benim de aşılama mikroçipli olacak bakalım nasıl olur 🙈 progestanı ne kadar kullandırıyor
Aay çok hayırlısı olsun inş 🙏🏻 💖 mutlu haberi alırsın 😍
200 mg lük progestan günde 2 tane fitil olarak kullanıyorum şifa olsun 🤭🤭

Yarından sonraki gün 10.15 randevum var
Tamam kuzum normal belirler belki çatlama iğnesi gününü 🤭 eşinle atom karışım yapın canım 🤭 keçiboynuzları pekmezler bademler cevizler 🤭 avakado ye bide her gün yumurta için çok etkili stres yol hiç çabamızın gösterelim rabbim bizimde yüzümüze güler 😍

İğnelere başladın mı canım adetim bekliyorsun
Başladım adetin 8. Günü başlattı benim kaybımdan sonra rahim ince kalınca rahime biraz zaman tanıdı, ilk 112.5 gonalf verdi 4 gün sonra 13 ve 10 mu dedi 2 yumurta varmış bir tanede geriden gelen varmış o son çok büyümesin diye doz düştü 75e çarşamba tekrar gideceğim inşallah rahim kalınlığı da iyi olur da

İğnenin etkisi oluyor evet, ben de iğneden aşırı korkan bir insandım benim kan vermem bile olay olur bir tüp kan şıp şıp damlayarak zor akar damar bulunmaz o sandalyede benim hooop göz kararır vs ama bu süreçte bir kürtaj, bir anestezili rahim filmi, iki kez anestezi ile histeroskopi oldum şimdide bu iğneler yeterki sonunda bu kez sağlıkla kavuşalım insan dayanıyor
Aynen öyle ben de kan verirken zor tutarlar beni hala öyle hsg çektirdim anestezili bi de bu iğneler süzgeç gibi olduk çok şükür 😅

Tamam kuzum normal belirler belki çatlama iğnesi gününü 🤭 eşinle atom karışım yapın canım 🤭 keçiboynuzları pekmezler bademler cevizler 🤭 avakado ye bide her gün yumurta için çok etkili stres yol hiç çabamızın gösterelim rabbim bizimde yüzümüze güler 😍
Atom istemez zor tutuyoruz zaten adamı doktor perhiz versin artık diye gözünün içine bakıyorum 😂Spermleri sıkıntılı o yüzden mikroçipli aşılama yaptırıyoruz.Avokadoyu da tövbe giyemiyorum her yolu denedim olmuyo travma oldu bende

Aynen öyle ben de kan verirken zor tutarlar beni hala öyle hsg çektirdim anestezili bi de bu iğneler süzgeç gibi olduk çok şükür 😅
Benim bir ara kan verirken damar bulamadı iğnenin arka plastiği komple çıkardı sadece iğne demiri kaldı o incecik onu orada kıvrada kıvrada buldu hani çeşme borusu olur ya iğne demirinden kan damlıyor hemşire tüpü bardak gibi tuttu dolmasını bekledi 😂😂o esnada eşim meyve suyu açmış acil yardım ekibi gibi bekliyor bayılmamam için😂

Benim bir ara kan verirken damar bulamadı iğnenin arka plastiği komple çıkardı sadece iğne demiri kaldı o incecik onu orada kıvrada kıvrada buldu hani çeşme borusu olur ya iğne demirinden kan damlıyor hemşire tüpü bardak gibi tuttu dolmasını bekledi 😂😂o esnada eşim meyve suyu açmış acil yardım ekibi gibi bekliyor bayılmamam için😂
Hahahah korkanın başına gelir zaten böyle şeyler hiç şaşmaz

Başladım adetin 8. Günü başlattı benim kaybımdan sonra rahim ince kalınca rahime biraz zaman tanıdı, ilk 112.5 gonalf verdi 4 gün sonra 13 ve 10 mu dedi 2 yumurta varmış bir tanede geriden gelen varmış o son çok büyümesin diye doz düştü 75e çarşamba tekrar gideceğim inşallah rahim kalınlığı da iyi olur da
Benimde iki kaybım var inş bu tedavi ile sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🙏🏻 ben çok ümitliyim 😍🤭

Atom istemez zor tutuyoruz zaten adamı doktor perhiz versin artık diye gözünün içine bakıyorum 😂Spermleri sıkıntılı o yüzden mikroçipli aşılama yaptırıyoruz.Avokadoyu da tövbe giyemiyorum her yolu denedim olmuyo travma oldu bende
Hihi 🤭 çok yararlı ama avakodu bende Çok zorlanıyorum yiyiyorım 1 limon sıkıyorum bi şeye benzesin diye 😄 muhtemelen limonun asidiyle vitamini de ölüyodur 😄😄🤭

Hihi 🤭 çok yararlı ama avakodu bende Çok zorlanıyorum yiyiyorım 1 limon sıkıyorum bi şeye benzesin diye 😄 muhtemelen limonun asidiyle vitamini de ölüyodur 😄😄🤭
Yine de bişeye benzemiyo brokoli çorbasına en son koyup blenderdan geçiriyorum bazen ama okadar az oluyo ki muhtemelen yemesem de aynı hesaba geliyodur

Benimde iki kaybım var inş bu tedavi ile sağlıkla kucağımıza almak nasip olur 🙏🏻 ben çok ümitliyim 😍🤭
İnşallah inşallah bu kez bende umutluyum 🥰hamile olursam da kan sulandırıcı başlayacak inşallah bu kez sağlıkla sonuca ulaşırız 🥰

İğnelere başladım ben gonal f 75 vuruyo annem her gün kendim yapamıyorum.Bugün kontrolüm vardı 5 gündür iğne yapıyoruz 11mm 1 tane olmuş yıkıldım resmen.Beklentim daha yüksekti en az 2 yumurta bekliyodum açıkçası.iğnelere devam dedi doktor Çarşamba günü tekrar çağırdı bakalım büyür inşallah
Moral bozmak yok bir yumurta da olsa olacaksa oluyormuş zaten. Ayrıca birden çok yumurta büyümesini istemiyorlar.Doktorum öyle demişti. Üç yumurtada da çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamayı sonlandırıyorlarmış. İnternette okudum. Açıkçası çok bilmiyorum bende sağdan soldan duyduklarım 😇

Moral bozmak yok bir yumurta da olsa olacaksa oluyormuş zaten. Ayrıca birden çok yumurta büyümesini istemiyorlar.Doktorum öyle demişti. Üç yumurtada da çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamayı sonlandırıyorlarmış. İnternette okudum. Açıkçası çok bilmiyorum bende sağdan soldan duyduklarım 😇
Ben tekil çoğul gebelik seçicek durumda değilim çoğulsa çoğul her türlü okeyim zor da olsa Allah büyük 😅Biri döllendi de diğerlerinin derdine düşücem valla gülüyorum ama sinirim bozuldu ondan 😅

Selam kızlar, ah ne kadar çok konuşmuşsunuz anca okuyabildim 🙈 Aşılama sürecini tamamlayanlar hayırlı olsun güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah , dualarımız sizlerle , Rabbim kimsenin emeklerini boşa çevirmesin 🤲🏻 bende bugün gittim doktora tekrardan klomen verdi cumaya kadar iç cuma günü gel dedi hayırlı artık bakalım benim aşılama ay sonunu bulacak gibi , sizlerde durumlar nedir, nasılsınız keyifler iyimii moralimizi yüksek tutalım umutsuzlanmak yok sonuç ne olursa osun bizler güçlü hatunlarız elbet olacak nasipp vakit saat 🌸

kızlar selam bana da yardımcı olu rmusunuz ? Bugün zeynep kamil hast infert. bölümüne gittim doktor kontrol etti bazı testler istedi aşılama yapılacak dedi bir kimyasalım bir de dış gebeliğim var . Süreç nedir nasıl olacak kac ay sonraya randevu verılıyor bılmıyorum bana bılgı verırsenız cok sevınırım
Önce verilen kağıttaki bütün evrakları tamamlayıp eşinle birlikte teslime gidiyorsun heyet raporu için. Benim bu 5-6 ayı bulmuştu belki senin daha çabuk olur bilemeyiz. Teslim edeceğin gün ne zaman geleceğini söylüyorlar. Biz ocakta teslim ettik Martta tedaviye başladım Mart ayı adetinin 3. Günü gel demişlerdi. Randevusuz gidiyorsun zaten onlar hangi ay gitmen gerektiğini söylüyor. 23 martta başladım 8 gün iğne kullandım Nisan 1 de de aşılamam oldu.

Back
X