Ay inşallahİyi düşünelim belki yerleşiyordur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallahİyi düşünelim belki yerleşiyordur![]()
Aynen canım progestan kullanıyorum olabilir belkiİlaç kullanıyomusun kuzum progestan filan yan etkisi olabilir
Bende raporluyum bugün aldım ilaçlarımı 555 lira ödedim ama bu fiyat verilen ilaca. İlacın dozuna göre falan değişiyor önceki hastane ücretlerini de alıyor eczaneBilmiyorum kuzucum bana rapor çıkardılar 700tl ödedim iğnelere ilaçlara bi evrak istemedi benden
Basıl çıkardınız raporu? Sorun neydi? Ben doktoruma sinir oldum ya rapor mapor demedi. Ki 4 aydır anca büyüdü yumurtalarım bir de fazladan yazmış benim ilaçlar 2500 tuttu. Bir dahaki ay ben de rapor çıkartayımBende raporluyum bugün aldım ilaçlarımı 555 lira ödedimama bu fiyat verilen ilaca. İlacın dozuna göre falan değişiyor önceki hastane ücretlerini de alıyor eczane
geçen ay raporu beklemeden başlayalım demiştim. Doktor gerek yok rapor çıkar boşa ödeme demişti
Normal şartlarda 1 iğne 136 liraymış bana o iğneden 13 tane vermişler çatlatma da 150 lira falan sanırı
Rapor için bazı kurallar var ben Ekim ayından beri uğraşıyorum ama normalde 2 ayda çok rahat biter. Benim adet düzensizliklerim nedeniyle ve arada 1 adet dönemi de şehirdışında olmam nedeniyle çok uzadı.Basıl çıkardınız raporu? Sorun neydi? Ben doktoruma sinir oldum ya rapor mapor demedi. Ki 4 aydır anca büyüdü yumurtalarım bir de fazladan yazmış benim ilaçlar 2500 tuttu. Bir dahaki ay ben de rapor çıkartayım
Sizin sorun neydiBasıl çıkardınız raporu? Sorun neydi? Ben doktoruma sinir oldum ya rapor mapor demedi. Ki 4 aydır anca büyüdü yumurtalarım bir de fazladan yazmış benim ilaçlar 2500 tuttu. Bir dahaki ay ben de rapor çıkartayım
Nasip artık sıkma canını şimdi aksilik oldu diye düşünüyoruz ama hayırlısı böyledirBeklenen adet tarihi dündü ama 15 gün geçmeden test yada söktürücü vermedi. Normalde test yapıp söktürücü verse ne güzel hızlı ilerleyecekti ama bunda da vardır bir hayırgeçen ay da tam adetin 3. Günü gittiğim için rapor çıkarmadılar bu aya kaldı.
Tam bilmiyorum fiyatlarını valla ben gözden çıkarmıştı parayı rapor sürpriz oldu biraz banaBende raporluyum bugün aldım ilaçlarımı 555 lira ödedim ama bu fiyat verilen ilaca. İlacın dozuna göre falan değişiyor önceki hastane ücretlerini de alıyor eczane
geçen ay raporu beklemeden başlayalım demiştim. Doktor gerek yok rapor çıkar boşa ödeme demişti
Normal şartlarda 1 iğne 136 liraymış bana o iğneden 13 tane vermişler çatlatma da 150 lira falan sanırım
İzmir can hastanesine gidiyorum benHayirlisi olsun hangi hastane?
Bakalım inşallahHayırlısı olsun şimdiden kuzucum
Bende sıkıyorum canımı hayırlısı olsun daNasip artık sıkma canını şimdi aksilik oldu diye düşünüyoruz ama hayırlısı böyledir
Aa çok teşekkür ederim bende de pco var. Ve bu saydıklarınızın hepsi mevcut bende. Bir dahakine bende rapor isteyeyimRapor için bazı kurallar var ben Ekim ayından beri uğraşıyorum ama normalde 2 ayda çok rahat biter. Benim adet düzensizliklerim nedeniyle ve arada 1 adet dönemi de şehirdışında olmam nedeniyle çok uzadı.
Bazı özel üniversite hastaneleri de kendi içinde rapor yapabiliyor onların sistemi bilmiyorum.
Ben devlet Hastanesi'ne gittim ilk normal muayene oldum. İstedikleri belgeleri söylediler.
Hsg
sperm testi.
Adetli ve adetsiz muayene
Bana ve eşime kan tahlili
Evlilik cüzdanı fotokopisi.
SGK hizmet dökümü
Aile nüfus kayıt örneği istediler
Blr de rapor için evlilik yılı ve kadının halı önemliymiş
Bende pco var
Başka herhangi bir sorun yok Allah'a şükür
He biraz kilo versem adetler daha düzenli hale geliyor ama pco varken o da normal bir insanın diyetine göre çok daha zor oluyor![]()
Pcos var bende de klomen, letu denedik büyümedi. Bu ay menapur vuruldum. Günde iki doz çok şükür üç tane yumurtam büyüdü. Aşılama yapıldı. İnşallah tutmuştur tutmazsa ben de rapor çıkartıcamSizin sorun neydi
Kullanılan ilaç fiyata çok etkili
Ben daha önce gonal f ile aşılama yaptırmıştım o daha pahalı
O zaman bana da söyledikleri yetmedi tekrar almıştım.
Muhtemelen 4 ay da büyümediyse yine büyümez diye doz yüklemesi yapabilirsiniz diye fazla istemiştir kalan iğneleri iade etmek mümkün mü acaba
Aay bende 6 senedeyimBende sıkıyorum canımı hayırlısı olsun da
Vaktini bekliyor. 8 senedir vaktini bulamadı
Şimdi 3. 5 gün geç olacak diye de dert etmiyorum
merhaba hangi hastanede devlet mi ?Benim de böyle işledi. Hiç evrak istemidi. Hatta oldum bile aşılama
merhaba , bende zeynep kamile gittim bendende bazı evraklar istendi . Bende sperm testi ve hsg var . kültür memografi ve smear testi istediler . Bunları başka hastanede yaptırsam olur mu yoksa illa o gıttıım hasatende mı yapılması gerekıyırBende sıkıyorum canımı hayırlısı olsun da
Vaktini bekliyor. 8 senedir vaktini bulamadı
Şimdi 3. 5 gün geç olacak diye de dert etmiyorum
Amin inşaallahAay bende 6 senedeyim
Böyle geç oluyo ya inş ikişer ikişer gelirler sağlıkla![]()
Benden kültür falan istemedilermerhaba , bende zeynep kamile gittim bendende bazı evraklar istendi . Bende sperm testi ve hsg var . kültür memografi ve smear testi istediler . Bunları başka hastanede yaptırsam olur mu yoksa illa o gıttıım hasatende mı yapılması gerekıyır
benım hsg ve sperm testim var dedım tamam onlara gerek yok dedı sadece eşin sperm testi için doktora gitsin rapor cıkartsın dedi. tamam dedim ama ben ayın 1 inde başka bır devlet hastanesinde hem smear hem kültür aldırdım o yuzden srouyrumBenden kültür falan istemediler
Başka hastaneyi kabul ederler mi bilmiyorum bize sperm için 1 ay sonraya gün vermişlerdi. Daha hızlı olsun başka yerde yaptıralım mı dediğimizde çok güvenilir bir merkez olmadıkca çok onaylanıyoruz demişlerdi. Siz de bş sorun dış merkezi kabul ederler mi