Evet devlet ama ilaçları kendim aldımmerhaba hangi hastanede devlet mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet devlet ama ilaçları kendim aldımmerhaba hangi hastanede devlet mi ?
Evet devlet ama ilaçları kendim aldım hangi hastane
hangi hastane ? Rapor cıkartmadılar mıEvet devlet ama ilaçları kendim aldım
Hadi ya küçükken çatlamışlar neden böyle oldu kiMisako haber ver demiştim 4 gün 112.5 gonalf kullanıp cumartesi 12 zorlama 13 gibi duran yumurtam ve 10 mm olanı doz75 e düşürülüp bugün gittiğimde çatlamış ama geçmiş çünkü ben pazartesi şiddetli ağrı hissettim her ovulasyon dönemi olan ama ihtimal vermemiştim daha küçük ne alaka diye bir anda çatlamışlar oysa
![]()
Böyle küçük çatlayabiliyor mu onu bile anlamadım doktora şoktan kendi kendime sinirden bişey de sormadan çıktım 20 si sonrası adet gelse bu kez de bayrama denk gelir mi stresi var şaka gibiHadi ya küçükken çatlamışlar neden böyle oldu ki
Hiç stres yapma vardır bunda da bi hayır yapıcak bi şey yok elinde olan bi şey değil sonuçtaBöyle küçük çatlayabiliyor mu onu bile anlamadım doktora şoktan kendi kendime sinirden bişey de sormadan çıktım 20 si sonrası adet gelse bu kez de bayrama denk gelir mi stresi var şaka gibi
Amasya, yok ya hiç öyle bit şey demediklerhangi hastane ? Rapor cıkartmadılar mı
Tüp bebek hastalarında bile bazen oluyormuş ama iki günde böyle olmasına o da şaşırdı ama işte yapacak bişey yokHiç stres yapma vardır bunda da bi hayır yapıcak bi şey yok elinde olan bi şey değil sonuçta
Doktor bi açıklama yapmadı mı hiç bazen olabilir falan diye
Napalım kuzum hiç kızma kendine şer gördüğümüzde de bi hayır vardır sakin ol hiç stres yapma stres daha kötü etkiler seni bi sonraki sefere inş mutlu biticek sonuTüp bebek hastalarında bile bazen oluyormuş ama iki günde böyle olmasına o da şaşırdı ama işte yapacak bişey yok
İnşallah hadi bakalım sen önce güzel haberi ver deNapalım kuzum hiç kızma kendine şer gördüğümüzde de bi hayır vardır sakin ol hiç stres yapma stres daha kötü etkiler seni bi sonraki sefere inş mutlu biticek sonupıt pıt kalp atıcak belki içinde
![]()
Normal devlet hastanesi mi tüp bebek merkezi olan bir hastane mi?Amasya, yok ya hiç öyle bit şey demedikler
Normal hastane. Zaten Amasyada bir tane hastane var. Olmazsa samsuna giderimNormal devlet hastanesi mi tüp bebek merkezi olan bir hastane mi?
Belki raporu sadece üniversite hastanesi yada tüp bebek planlar verebiliyordur
Aşılama ne zaman yapıldı acabaMerhaba kızlar bende de aşılamadan sonra özellikle bugün bel ağrısı karın ağrısı göğüs sızısı gibi adet belirtileri olmaya başlamıştı. Size soracaktım. Progestan dan yazmışsınız. Hayırlısı bakalım. Aşılama olup hamile kalan tanıdığınız var mı acaba nasıl belirtileri olmuştu.
1 Nisa’n Cuma günü öğlende yaptırdım ilk aşılamamAşılama ne zaman yapıldı acaba
İlaçların etkisi de olabilir. Yumurtalarınızı hangi ilaçla büyüttünüz1 Nisa’n Cuma günü öğlende yaptırdım ilk aşılamam
Merhaba çatlıyor maslesef o kaliteli olmadığı anlamına geliyor. Klomenle benim de öyle olmuştuBöyle küçük çatlayabiliyor mu onu bile anlamadım doktora şoktan kendi kendime sinirden bişey de sormadan çıktım 20 si sonrası adet gelse bu kez de bayrama denk gelir mi stresi var şaka gibi
Böyle söyleyince cidden içimi rahatlattınız, kalitesiz yumurta ile aşılama olup tutsa yine kürtaj olmak zorunda kalsam daha kötü ne yapalım bir ay sonra tekrar deneriz teşekkür ederimMerhaba çatlıyor maslesef o kaliteli olmadığı anlamına geliyor. Klomenle benim de öyle olmuştu
Gonal f ile 37,5 tek yumurta geliştiİlaçların etkisi de olabilir. Yumurtalarınızı hangi ilaçla büyüttünüz