Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar çok korkuyorum değer normal değil mi? Ayın 14ü Düşük olan ve 18 i Yüksek olan kan değerlerim

Eklentiler

• 86C42EF0-DE4C-4A2D-833F-21120FA51024.webp
    86C42EF0-DE4C-4A2D-833F-21120FA51024.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 21D453F5-2B61-42CA-83B4-3E9C2D84D3B9.webp
    21D453F5-2B61-42CA-83B4-3E9C2D84D3B9.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 52
Selam canım merak ettiğin için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Evet hastanedeyim 12sinde 97 çıkmıştı bu hastanede değer 16 sında 350 çıktı
Doktor çok iyi arttığını söyledi ama önceliği bebek değil umarım kürtaj tavsiye etmez 😞🙊
Yumurtalar da gelişme yok malesef en küçük yumurta 16mm halen ve epey fazla 😓
Başhekim kontrol etti bugün göüs altımda itibaren kasıklarım kadar karın mide bağırsak boşlukların heryerde sıvı varmış
Olmadı çekeriz sıvıyı dedi yemek yiyebiliyorum ve yürüyorum diye beklemeye karar verdi bi süre ilaçlarımı değiştirdi
Cetrotide diye bi iğne başladı antibiyotiği kesti
Meğer ben hissetmiyomuşum hala ağrılarım varmış ilaçlar değişince fark ettim
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım sürekli durup durup ağlıyorum kasıklarım ve belim bazen çok ağrıyo diyorum aha işte kanama başlıcak sürekli kontrol ediyorum 2 kez düşük olunca haliyle artık fobim oldu bu durum
Devlet hastanesine 2 kez gitmiştim buraya gelmeden önce eve git dinlen geçer demişlerdi ben yemek yiyemez yürüyemezken kendi doktoruma geldim özel bi hastane oda eve gönderemem yoğun bakımı atarlar 1 2 güne demişti
tedavi ne kadar tutucak bilmiyorum oda çok moralimi bozuyo bu haftada burda yatıcam 2. Haftaya girdim 😞
Öylr yani
Bi yola girdim inş şer sandığımda da bi hayır vardır
Allahım neler yaşadın böyle 😳çok çok geçmiş olsun inşallah sen de bebek de sağlıkla bir an önce çıkarsınız yaa cidden nasıl bu hallere geldi böyle durum aşılama öncesi hiç fark etmemişler mi

Allahım neler yaşadın böyle 😳çok çok geçmiş olsun inşallah sen de bebek de sağlıkla bir an önce çıkarsınız yaa cidden nasıl bu hallere geldi böyle durum aşılama öncesi hiç fark etmemişler mi
Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Çatlama iğnesi öncesi kontrol etmişti konuşmuştuk yine seninlede çok yumurta vardı ama küçüktü doktor sorun görmemişti
Tahmin etmedi belkide bilmiyorum
Benim araştırdığımda kadarıyla hamilelik daha çok tetikliyomuş böyle pcosda oluyomuş
70 kilo ile aşılama oldu 82 kiloyum şuan ödemden 😄😄
Yaşıyacağımız varmış bakalım bebeğime kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla çıkayım hastaneden başka bi isteğim yok valla allahtan

Sen neler yaptın tekrar başladın mı adeti mi bekliyosun

Çok teşekkür ederim 🙏🏻
Çatlama iğnesi öncesi kontrol etmişti konuşmuştuk yine seninlede çok yumurta vardı ama küçüktü doktor sorun görmemişti
Tahmin etmedi belkide bilmiyorum
Benim araştırdığımda kadarıyla hamilelik daha çok tetikliyomuş böyle pcosda oluyomuş
70 kilo ile aşılama oldu 82 kiloyum şuan ödemden 😄😄
Yaşıyacağımız varmış bakalım bebeğime kavuşalım hayırlısıyla sağlıkla çıkayım hastaneden başka bi isteğim yok valla allahtan

Sen neler yaptın tekrar başladın mı adeti mi bekliyosun
Demekki dediğin gibi hamilelik iyice tetikledi hele bir iyi olup çık ödem atılır bir şekilde baksana nerden nereye içimde sıvı var diyorsun kolay mı 😳Allahım bebeğe bile oturup sakince sevinemediniz olaylı bir giriş yaptı minik 🥰

Benim iki üç güne adet gelir sonra başlayacağız bakalım

Demekki dediğin gibi hamilelik iyice tetikledi hele bir iyi olup çık ödem atılır bir şekilde baksana nerden nereye içimde sıvı var diyorsun kolay mı 😳Allahım bebeğe bile oturup sakince sevinemediniz olaylı bir giriş yaptı minik 🥰

Benim iki üç güne adet gelir sonra başlayacağız bakalım
Hadi hayırlısı olsun kuzucum aşılama mı deniceksiniz

Selam canım merak ettiğin için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Evet hastanedeyim 12sinde 97 çıkmıştı bu hastanede değer 16 sında 350 çıktı
Doktor çok iyi arttığını söyledi ama önceliği bebek değil umarım kürtaj tavsiye etmez 😞🙊
Yumurtalar da gelişme yok malesef en küçük yumurta 16mm halen ve epey fazla 😓
Başhekim kontrol etti bugün göüs altımda itibaren kasıklarım kadar karın mide bağırsak boşlukların heryerde sıvı varmış
Olmadı çekeriz sıvıyı dedi yemek yiyebiliyorum ve yürüyorum diye beklemeye karar verdi bi süre ilaçlarımı değiştirdi
Cetrotide diye bi iğne başladı antibiyotiği kesti
Meğer ben hissetmiyomuşum hala ağrılarım varmış ilaçlar değişince fark ettim
Psikolojik olarak çökmüş durumdayım sürekli durup durup ağlıyorum kasıklarım ve belim bazen çok ağrıyo diyorum aha işte kanama başlıcak sürekli kontrol ediyorum 2 kez düşük olunca haliyle artık fobim oldu bu durum
Devlet hastanesine 2 kez gitmiştim buraya gelmeden önce eve git dinlen geçer demişlerdi ben yemek yiyemez yürüyemezken kendi doktoruma geldim özel bi hastane oda eve gönderemem yoğun bakımı atarlar 1 2 güne demişti
tedavi ne kadar tutucak bilmiyorum oda çok moralimi bozuyo bu haftada burda yatıcam 2. Haftaya girdim 😞
Öylr yani
Bi yola girdim inş şer sandığımda da bi hayır vardır
Canım çok geçmiş olsun ya, bende de ohss oluştu. Kanamam yok
şiddetli sancılarım var. Balon gibiyim. Yurtalardan biri 68 mm Diğeri 37 mm olmuş. Kramplar beni mahvediyor.

Aynen sonu gelebilirse aşılama olacak bakalım
Ona göre bi yol izlesin olmadı
destekleyici çatlama önleyici takviyede verir belki bu sefer
Çipli yaptık biz istersen bununda görüş bunda ihtimal daha yüksekmiş inş nasip olur

Canım çok geçmiş olsun ya, bende de ohss oluştu. Kanamam yok
şiddetli sancılarım var. Balon gibiyim. Yurtalardan biri 68 mm Diğeri 37 mm olmuş. Kramplar beni mahvediyor.
Kanama olmuyo canım şükür ki sende gebelik oldu mu

Ona göre bi yol izlesin olmadı
destekleyici çatlama önleyici takviyede verir belki bu sefer
Çipli yaptık biz istersen bununda görüş bunda ihtimal daha yüksekmiş inş nasip olur
Bizde normalde sıkıntı bizde ama zaten dedi ben artık çipsiz yapmıyorum direk çiğli yapacağım diye o konuda aklım rahat bakalım asıl sorunum rahimin ince kalması inşallah o olmaz da düzgün ilerler takviye yeterince aldım zaten 2 yıldır

Oldu canım çok şükür
Kafam çok dalgın konuştuysak hatırlamadım kusura bakma
Çok dikkat et kontrollü gitmesi lazım doktorun çok baskı yapıyo organları yemek yiyip tuvalete çıkabiliyomusun
Ne durumdasın kuzum Allah şifa versin hepimize 🥺

Bizde normalde sıkıntı bizde ama zaten dedi ben artık çipsiz yapmıyorum direk çiğli yapacağım diye o konuda aklım rahat bakalım asıl sorunum rahimin ince kalması inşallah o olmaz da düzgün ilerler takviye yeterince aldım zaten 2 yıldır
Ee baya olmuş hazırlanmışsın inş bu sefer nasip olur cancağızım iyi düşün iyi olsun inş 🙏🏻

Ee baya olmuş hazırlanmışsın inş bu sefer nasip olur cancağızım iyi düşün iyi olsun inş 🙏🏻
Yok yok şükür iyi düşünüyorum bakalım hele bir başlasın süreç nasipte varsa olur yeterki sağlıklı olsun beklenir 😇sende arada yaz buraya çıktın mı ne oldu haber et 😇

Yok yok şükür iyi düşünüyorum bakalım hele bir başlasın süreç nasipte varsa olur yeterki sağlıklı olsun beklenir 😇sende arada yaz buraya çıktın mı ne oldu haber et 😇
Tamam kuzum 🤗 şuan cumaya kadar burdayım cuma tekrar konuşulacak

Dene tabi canım Allah yardımcın olsun süreç uzun sürüyo hep inş bi an önce hallolur herşey sıkıntı çekmezsin işlemin olur hayırlı haberler alırsın 🙏🏻
Eşimde sorun var demişsin onun takviye almasıda çok önemli sen ne yaparsan yap sağlıklı yumurta oluşsada sağlıklı sperm yoksa sıkıntı 🙊
Senin normal aşılama mıydı
Ben çipli aşılama yaptırmıştım doktorum hem eşime hem bana takviye başlamıştı şans oranının %60 olduğunu söylemişti
Sperm analizi yaparken çip ile sağlıklı ve hızlı hareketli spermleri ayıklıyolar onları kullanıyorlar
Benim eşimin %70miş ortalama yıkama öncesi değeri ileri hızlı hareketli %35 mi neydi yıkama sonrası %99 değerle aşılama işlemi yapıldı
Aklında bulunsun belki denemek istersin nasip olur tüp bebek epey masraflı aşılamaya kıyasla

Bu haftada burdayım malesef çok sıkıldım evimi özledim
Amin canım Allah isteyen uğraşan herkese yardım etsin. Senin de sıkıntıların biter inşallah tez vakitte. Herşeyin başı sağlık gerçekten de. Ben çipli mi bilmiyorum ama yıkama yapıldığını sağlam spermlerin gönderildiğini söyledi Doktorum. Biz de bu sefer sperm kalitesi için birşeyler yapma kararı aldık. Gerçekten de çok masraflı ve yorucu bir süreç. Merkezde de oturmuyorum hergün ilçeye bir saat yolculuk yap. Sonra doktor da bir sürü masraf yol parası yemek parası. Hayır devlete gideyim desem bir buçuk saat yol o da olmuyor. Velhasıl Allah yardım etsin hepimize.

Back
X