Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olması için dua ediyorum14 gün mü olmuş kuzum
Biraz düşük belki yerleşmedir testi tekrar etmeden bilemezsin 2 gün sonra bi bak tekrar inş yükselir değerin geç döllenme olur![]()
Muayeneyi nasıl yaptılar yumurtalıklarında mı kist çıktıBenim gelecekti.
Ama sonraya bırakalım dediler ve muayne de kis çıktı
Teşekkür ederim sana da geçmiş olsunGeçmiş olsun canım aşılama yaptırdım tutmadı benim de. İkinci aşılama için gittim ki kist oluşmuş. Duphaston verdi bana doktor
Ay çok sevindimTaburcu oldum
İnş gebeliğim hayırlı sağlıklı bi şekilde devam eder![]()
Alttan muayne yaptılar sağ tarafda kis çıktıMuayeneyi nasıl yaptılar yumurtalıklarında mı kist çıktı
Sıvıyı almadılar kuzum bol su bol yürüyüş önerdiler ağrı kesiciler iğneler seruölar kesilince tabi herşey ayyuka çıktıTeşekkür ederim sana da geçmiş olsun
Ay çok sevindim
Geçmiş olsun peki genel olarak nasılsın sıvıyı aldılar mı
Alttan muayne yaptılar sağ tarafda kis çıktı
Geç döllenme olmuş olabilirMerhaba 6 nisanda aşılama oldum.Bugun hcg 11.47 geldi dr çok düşük tekrar edilmesi gerektiğini söyledi.Şimdi de hafif bir kasık agrisi ve lekelenme var.Ne duşunceğimi şasirdim kaldım.Yardım edinnn![]()
Merhaba. Klomen ve yumurta çatlatma ignesi sonrasında adet gecikmesi yaşadın mı? Benim 4gün gecikti ama testim negatif. Bugüne kadar hiç adetim gecikmemisti.Merhaba kızlar, 2 ay üst üste klomen ilaç kullanarak aşılama yapıldı ama tutmadı doktorum nisan ayın da iğneli tedaviye geçelim dedi ama ramazan ayına denk geliyor iğneli olduğu zaman nasil kullanıyorsunuz belli saatleri varmı iftar sonrası yada sahur da kullansam olur mu bilgisi olan var mı?
Merhaba. Kist oluştuğunu adet gecikmesi ile mı öğrendin? Benimde adetim gecikti. Acaba kist oluştu ondan mı gecikti.Ben de geçen ay femera kullanıp catlatma ignesi olmuştum ama bebek olmadi. Kist oluşmuş doktorum bu ay dogum kontrol hapı verdi bekleyelim dedi. Ama ben diğer ay artık aşılamaya geçmek istiyorum çünkü yine femera kullanıp yine kist oluşursa kafadan 2 ay daha boşa geçmiş olacak. Adetim 4 nisan da olacak gibi ben de 2.gun ya da 3.gun kontrole gidip asilama istiyorum dicem bakalim ne der?
Ilk süreç nasıl işliyor ki aşılamaya? Yine mi femera kullandiriyor
Canimmm cok gecmis olsun gozunaydin guzel haberler vermeye devam etTaburcu oldum
İnş gebeliğim hayırlı sağlıklı bi şekilde devam eder![]()
Hayir adet oldum 3.gun doktora gittiğimde söyledi muayenedeMerhaba. Kist oluştuğunu adet gecikmesi ile mı öğrendin? Benimde adetim gecikti. Acaba kist oluştu ondan mı gecikti.
Bende adet oldum ilk gün öğrendim.Hayir adet oldum 3.gun doktora gittiğimde söyledi muayenede
Gecmis olsun canimBende adet oldum ilk gün öğrendim.
Kaç cm kisnasıl bir yol izlediniz
Teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun.Gecmis olsun canimilk asilaman miydi?
Hayırlı olsunMerhaba. Bende 14 Nisan'da Rize de aşılama yaptırdım. Daha önce tüp bebek sürecimde yumurta direnci oluşunca aşılamaya dönmüştü tedavim. Tabi o aşılama tutmadı. 12 Nisan'da çatlatma iğnesi vurdurmustum. İlacın etkisi p.tesiye geçer mi. Yolculuğa çıkacağım. P.tesi test versem belli olur mu
Hayırlısı olsunKızlar selam bende letu ve bugün çatlatma iğnesi oldum topic sadece aşılama için mi![]()
Sagol canım sende mi catlatma oldun ne zamanHayırlısı olsunsağlıklı gebelikler nasip olsun inş
hepimizin derdi çatlama iğnesiyle![]()
Mart 30du benim aşılama yapıldı gebeyim şükürSagol canım sende mi catlatma oldun ne zaman![]()
A a a canım tebrik ederim masallah saglıkla tutunsun insallah hamiş duanı alırımMart 30du benim aşılama yapıldı gebeyim şükürinş sağlıklı gebelikler hepimize nasip olur
![]()