- 23 Mart 2022
- 1.293
- 1.463
- 48
Aay inş mutlu haberi alırsın ne kadar güzel olurA a a canım tebrik ederim masallah saglıkla tutunsun insallah hamiş duanı alırım11 mayıs dogum günğm ve bat günüm ins hediyem olur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aay inş mutlu haberi alırsın ne kadar güzel olurA a a canım tebrik ederim masallah saglıkla tutunsun insallah hamiş duanı alırım11 mayıs dogum günğm ve bat günüm ins hediyem olur
Günler gecmiyor 8. Gün bitti:)Aay inş mutlu haberi alırsın ne kadar güzel olurrabbim gönlünüze göre versin inş hepinize sağlıkla nasip olur
![]()
İnşallahHayırlı olsun
Aşılama 11. Günü oluyo sanırım
Aslında negatif çıksa bile 4 gün sonra pozitif olma ihtimali var
Benim de geçmiyor. Aşılamanin 9. Günü bitti. Ovitrelin 11. Günü oluyor. İnşallah rabbim bu mübarek ayda yüzümüze gülerGünler gecmiyor 8. Gün bitti:)
Tebrikler. Böyle güzel haberler gelince çok mutlu oluyorum sağlıkla gelsin inşallahMart 30du benim aşılama yapıldı gebeyim şükürinş sağlıklı gebelikler hepimize nasip olur
![]()
Asilamanin yapildigi günü de sayarsam 9 oluyo 15inde yapilmisti senin de oyle mi canim? Insallah yüzümüze güler tek temennim aminnnBenim de geçmiyor. Aşılamanin 9. Günü bitti. Ovitrelin 11. Günü oluyor. İnşallah rabbim bu mübarek ayda yüzümüze güler
Aa 14üymüs bu arada ben de trabzonda yaptirdim komsu illerdeymisiz ne güzel umarim guzel haberler aliriz canimMerhaba. Bende 14 Nisan'da Rize de aşılama yaptırdım. Daha önce tüp bebek sürecimde yumurta direnci oluşunca aşılamaya dönmüştü tedavim. Tabi o aşılama tutmadı. 12 Nisan'da çatlatma iğnesi vurdurmustum. İlacın etkisi p.tesiye geçer mi. Yolculuğa çıkacağım. P.tesi test versem belli olur mu
İnşallah. Ben Hopa da yaşıyorum. Burda tüp bebek veya aşılama yapacak yer olmadığı için aşılamayı Rize de yaptırdım. Bu da tutmazsa tüp bebeğe baslicaz. Ya KTÜ farabi de yada Ankara şehir Hastanesi'nde. Rabbim hayırlısını nasip etsinAa 14üymüs bu arada ben de trabzonda yaptirdim komsu illerdeymisiz ne güzel umarim guzel haberler aliriz canim
Benim 14 Ünde yapıldıAsilamanin yapildigi günü de sayarsam 9 oluyo 15inde yapilmisti senin de oyle mi canim? Insallah yüzümüze güler tek temennim aminnn![]()
Aminn canim insallah guzel sonuclar aliriz ben kanunide yaptirdim asilamami once farabiye gitmistim ama fakultede ucretliydi o yuzden burda yaptırdım ve dr da bana daha ilgili gelmisti 3 kez yapiyolar sonra eger tutmazda ben de tup bebek yaptıracağımİnşallah. Ben Hopa da yaşıyorum. Burda tüp bebek veya aşılama yapacak yer olmadığı için aşılamayı Rize de yaptırdım. Bu da tutmazsa tüp bebeğe baslicaz. Ya KTÜ farabi de yada Ankara şehir Hastanesi'nde. Rabbim hayırlısını nasip etsin
Kanama normal değil doktorunuza bildirinKızlar merhaba bugün 2.aşılamam oldu aşılamadan çıkınca kan geldi biraz sonra leke gibi oldu doktor 3 gün üst üste iliski önerdi akşam tekrar ilişki olunca pıhtı şeklinde kanama oldu of tutmadı diye çok korkuyorum başına gelen varmi
Merhaba bende 28 martta aşılama olmuştum daha kese görünmedi fakat iki gündür çok fazla ağrım var ve kahverengi lekelenmem var sizde durum nedirMart 30du benim aşılama yapıldı gebeyim şükürinş sağlıklı gebelikler hepimize nasip olur
![]()
Benimde adet sancım oluyo ara ara gelip gidiyo kese gözükmedi bendede salı günü randevum var doktor muhtemelen görürüz dediMerhaba bende 28 martta aşılama olmuştum daha kese görünmedi fakat iki gündür çok fazla ağrım var ve kahverengi lekelenmem var sizde durum nedir
Disardaysa engellemez canim hic merak etme bugun ve 2 gunde bir iliski oneriyor doktorlar uymaya calis buna tedaviden de vazgecme asilama ile olmazsa tup bebek denersinHerkese merhaba güzel anne adaylarıbütün sayfaları okuyamadım, aşılamayla mutlu haberi veren var mı bilmiyorum ama umarım çabalarınız, emeklerinizin karşılığını verir rabbim
benim hikaye kısaca bir düşük, bir dış gebelik 2 yıldır ilaçla tedavi. İlk defa bu ay aşılama denedik çünkü bu aydan sonra bırakıcam tedaviyi. İlk ve son şans diyelim
ama biraz sıkıntılı geçti benim aşılama. Dün öğlen yapıldı. Doktor bi aletle içerde bi yere zarar verdi galiba, baya kanama oldu, tampon falan yaptı ama dün geceye kadar kıpkırmızı kanama devam etti, sanırım coraspinin de etkisi var. Bugün geçti şükür, çok az miktarda lekelenme oluyor sadece. Doktor gebeliğe engel değil, dışarda bi kanama dedi ama ben yine de emekler boşa gitti diye çok üzülüyorum. Hakkımızda hayırlısı ve en güzeli olsun
![]()
Evet aşılama günü ilişki olmasın dedi, bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğiz. Teşekkür ederim motivasyon içinDisardaysa engellemez canim hic merak etme bugun ve 2 gunde bir iliski oneriyor doktorlar uymaya calis buna tedaviden de vazgecme asilama ile olmazsa tup bebek denersin
Anliyorum canim olsun motivasyonunu bozma bence yeniden hamile kalacalsin sperm ve hizi artirici takviyeler kullan esine ne olur ne olmazama tutma ihtimali de yok degil emin ol kanama onu engellemez olacaksa olurEvet aşılama günü ilişki olmasın dedi, bugünden itibaren gün aşırı devam edeceğiz. Teşekkür ederim motivasyon içinama tüp bebek için maddi imkanımız yok ve bizim ikinci evliliklerimiz, ikimizin de birer çocuğu olduğu için hiçbir şeye rapor çıkmıyor. Öncelikle anneliği tatmamış olanlara duacıyım
çok istiyoruz ortak bir bağımız olsun hepimizin ama nasip...
İnşallah, çok sağolAnliyorum canim olsun motivasyonunu bozma bence yeniden hamile kalacalsin sperm ve hizi artirici takviyeler kullan esine ne olur ne olmazama tutma ihtimali de yok degil emin ol kanama onu engellemez olacaksa olur
2 yildir deniyorum gecen yil bir dusuk yasadim 9. Haftada sonrasinda 1 yildir olmadi evet ilk asilamam 9. Gun bugun bakalim sonuc ne olacakİnşallah, çok sağolkeçiboynuzu özü tüketiyor zaten sürekli, havuç, muz vs. Aslında sperm değerleri de sıkıntılı değil. Siz ne kadardır deniyorsunuz ve ilk aşılama mı?