Aşılama Nisan 2022 aşılama yaptıracaklar toplaşın🙂

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 yildir deniyorum gecen yil bir dusuk yasadim 9. Haftada sonrasinda 1 yildir olmadi evet ilk asilamam 9. Gun bugun bakalim sonuc ne olacak
Kaybın için üzüldüm, büyük yıkım oluyor Allah bi daha yaşatmasın. Ayy çok az kalmış 😍 inşallah güzel haberi verirsin. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun peki?

Kaybın için üzüldüm, büyük yıkım oluyor Allah bi daha yaşatmasın. Ayy çok az kalmış 😍 inşallah güzel haberi verirsin. Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun peki?
Cok tsk ederim evet buyuk bi yikim Allah kimseye yasatmasin 29unda kan testi vercem canim bakalim ne cikacak meraktayim

Benimde adet sancım oluyo ara ara gelip gidiyo kese gözükmedi bendede salı günü randevum var doktor muhtemelen görürüz dedi 🤭
Lekelenme çok uzun sürüyorsa doktorunuza bildirin ters bi şey olmasın Allah korusun
Progestan kulkanıyomusun
Benim bacaklarıma inen bi ağrı var kasıklarımda. Benimde salı günü dr randevum. 2 kez oldu lekelenme bikaç gün arayla. Kullanıyorum evet. Bide şekerim çıktı stres üstüne stres 😞

Kızlar eşimin toplam spermi 10 milyon hareketli ise 2 milyon çıktı. Eşimin kan tahliline göre femara veya klomen kullansın diye. Bu durumda olan var mı?

Benim bacaklarıma inen bi ağrı var kasıklarımda. Benimde salı günü dr randevum. 2 kez oldu lekelenme bikaç gün arayla. Kullanıyorum evet. Bide şekerim çıktı stres üstüne stres 😞
Benim de bacağımda 3-4 gündür ağrı var, çekilme gibi bir his. Bazen yürürkende ağrıyor yumurtam sağ tarafta olmuştu, sağ bacağım ağrıyor. Bir anlamı var mı bilmiyorum.

Belli yerleşme belirtisidir
İyi düşünelim iyi olsun çok uzun sürmediyse bu iyiye işaret
Beta değerinide takip ettiysen sorun yoktur inş
İlaç inş tutunmasına yardımcı olmuştur
salı günü güzel haberlerle gelelim inş 😍
Şeker için ne yaparlar bilmiyorum çok erken henüz

Benim aşılamasız zor olacak gibi yumurta büyümesi çok dengesiz erken çatlaması zaten ayrı bir şaşırttı artık ters rahimim ondan mı şundan mı olmadı demek istemiyorum diğer aya artık 🙈cidden ikimize de nasip değilmiş benim geçen ay da tam son iğnelerde covid oldum o da var 😅😅
Merhaba rahim duvarı hala 7.1 Yücel bey nasıl uyguluyor balon uygulamasını pek yapanmhekim yok galiba bu yüzden aklımdan geçen kişi Yücel beye balonun ne gibi etkisi oluyormuş rahime

Merhaba rahim duvarı hala 7.1 Yücel bey nasıl uyguluyor balon uygulamasını pek yapanmhekim yok galiba bu yüzden aklımdan geçen kişi Yücel beye balonun ne gibi etkisi oluyormuş rahime
Bana o yapmadı hoş zaten balon işlemi de işe yaramadığı için histeroskopi olmuştum bende t rahim de vardı histeroskopi sonrası en azından artık ilaçsız 8i gördüğü oldu

Bana o yapmadı hoş zaten balon işlemi de işe yaramadığı için histeroskopi olmuştum bende t rahim de vardı histeroskopi sonrası en azından artık ilaçsız 8i gördüğü oldu
Histeroskobi için hekim araştırması yaptınız mı önereceğiniz kim var

merhaba kızlar bende nisan 2022 aşılaması oldum aşılamam 21 nisanda gerçekleşti bakalım hayırlısı 🥰🤗

Canııım 🥰 seni gördüğüme sevindim, ilk aşılama mı bu? Yine yollarımız aynı durumda kesişti bak 😍
ahh canımmm bende sanki tanıdık görmüş gibi oldum bi an😍 hayır kuzum 2. aşılamam özelde yaptırmıştım ilkini geçen sene tamda bu zamanmış yine anılarda gördüm şimdi yine ramazanda nasip oldu beklemedeyimmm sen ne yaptınnn 🤗

ahh canımmm bende sanki tanıdık görmüş gibi oldum bi an😍 hayır kuzum 2. aşılamam özelde yaptırmıştım ilkini geçen sene tamda bu zamanmış yine anılarda gördüm şimdi yine ramazanda nasip oldu beklemedeyimmm sen ne yaptınnn 🤗
Ben hiçbişeyden sonuç alamayınca artık bu ay son dedim vazgeçtim. İlk defa bu ay doktor meriofert iğneye geçti 9 gün kullandım. Artık tedaviyi bırakacağım deyince de o zaman aşılama yapalım yumurta güzel gelişmiş şansımız artsın dedi. Böylelikle 23 Nisan'da aşılama yapıldı ama yine talihsizlikler bırakmıyor peşimi ☺️ bi yere zarar verdi baya kanamam oldu, hala da leke leke geliyor birşeyler. Tabii çok kastım kendimi acıdan. O yüzden de çok üzüldüm ama nasip edecekse Allah, her şey bahane tabii. Heyecanla bekliyorum bakalım 🙏🥰

Ben hiçbişeyden sonuç alamayınca artık bu ay son dedim vazgeçtim. İlk defa bu ay doktor meriofert iğneye geçti 9 gün kullandım. Artık tedaviyi bırakacağım deyince de o zaman aşılama yapalım yumurta güzel gelişmiş şansımız artsın dedi. Böylelikle 23 Nisan'da aşılama yapıldı ama yine talihsizlikler bırakmıyor peşimi ☺️ bi yere zarar verdi baya kanamam oldu, hala da leke leke geliyor birşeyler. Tabii çok kastım kendimi acıdan. O yüzden de çok üzüldüm ama nasip edecekse Allah, her şey bahane tabii. Heyecanla bekliyorum bakalım 🙏🥰
tabiki öyle canım benim benimde ilk gün 2-3 saat sonra işlemden lekelenmem geldi sonra geçti hiç bişey yoktu spekulum mahvediyor :( İnşallah hakkımızda hayırlısı ben bu sefer çok rahatım ya nedense heyecanda yok 😂

tabiki öyle canım benim benimde ilk gün 2-3 saat sonra işlemden lekelenmem geldi sonra geçti hiç bişey yoktu spekulum mahvediyor :KK43: İnşallah hakkımızda hayırlısı ben bu sefer çok rahatım ya nedense heyecanda yok 😂
Benim baya regl gibi şakır şakır kanama oldu 😔 neyse aşılamayı etkileyeceğini sanmıyorum zaten. Ooohhh süper rahatsan bu sefer kesin geliyor seninki annesi 🥰☺️ ben de azcık kafamı rahatlatabilsem keşke..

Back
X