- 23 Şubat 2021
- 235
- 182
- 53
- 28
Hşsteroskopi sonrası jel kullandınız mı sizYok hiç yapmadım kendi doktorum ile devam etmek istemiştim her şeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hşsteroskopi sonrası jel kullandınız mı sizYok hiç yapmadım kendi doktorum ile devam etmek istemiştim her şeye
Canım cumartesi test yaptırdım ben negatif çıktı test sonucumTamam kuzucum inş yükselir içimiz rahatlar dikkat et yine kendine meyveni eksik etme ağır kaldırma![]()
Cm i hatırlayamıyorum. Ama o Ay denemedik dogum kontrol hapı verdi sonraki ay gittiğimde küçülmüş dedi adetten sonra bir daha gittim kist gecmis dedi. Korkulacak bir şey yok dedi doktorumBende adet oldum ilk gün öğrendim.
Kaç cm kisnasıl bir yol izlediniz
Ya kendi çatlayınca aşılama yaptirmi benimde kendiligindn catladi catlama ignesi kullanmadn ve aşılama oldum 6 ci günüm kasık ve bqcak sizilarim var.Ben femara kullandım. Yumurtam kendiliğinden çatladı
Kaçıncı gündesin canımCanım cumartesi test yaptırdım ben negatif çıktı test sonucum![]()
Kuzum duphaston gebelik olmazsa adet söker bildiğim kadarıylaMerhaba bugün aşılamanın 11. Günü. Sabah kan testi verdim dayanamayıp 0.242 çıktı. Yani negatif. Erken verdiğine çok pişman oldum. Bu sefer de olmadı. Oysa bir çok belirti vardı. Goguslerimde mavi damarlara kadar çıkmıştı. Anlaşılan yükselmez. Olsaydı çıkardı. Şimdi napayım duphaston ve progestan fitilebdevam edeyim mi. Bırakayım mi
Teşekkür ederim. Kendi kendimi yedim niye erken yaptım testi diye. Bakalım hayırlısı olur insallahKuzum duphaston gebelik olmazsa adet söker bildiğim kadarıyla
Kutuyu bitir doktorun tavsiye ettiği gibi
Bence gününde tekrar kan ver hala erken geç yerleşti etti diye kalmadın aklında sonra doktoruna görün nasıl bi yol izliceğinize birlikte karar verirsiniz
Sıkma canını herşeyin hayırlısı
Bende sizinle aynı durumdayım. Aşılamanın 11. Günü 0.242 çıktı benim de negatifBen de bugün, aşılamanın 12. Günü kan testi yaptırdım, 0,208 negatif çıktı maalesef.
Yapilir canim niye yapilmasin onemli olan catlamasiYa kendi çatlayınca aşılama yaptirmi benimde kendiligindn catladi catlama ignesi kullanmadn ve aşılama oldum 6 ci günüm kasık ve bqcak sizilarim var.
Bugün 16. günüm canım 2 gün sonra adet tarihimKaçıncı gündesin canım
benimde 1.86 çıkmıştıBen de bugün, aşılamanın 12. Günü kan testi yaptırdım, 0,208 negatif çıktı maalesef.
İğne etkisimiymiş o zamanBugün 16. günüm canım 2 gün sonra adet tarihim
hiç düşünmedim biliyormusun ilk andan itibaren hayırlısı dedim çok sakindim ilk aşılamama göre bu sefer başka doktora gittim 2.de biraz canım acıdı o kadar ne bileyim ilk defa soğuk kanlıyım bende şaşırıyorum kendimeBenim baya regl gibi şakır şakır kanama olduneyse aşılamayı etkileyeceğini sanmıyorum zaten. Ooohhh süper rahatsan bu sefer kesin geliyor seninki annesi
ben de azcık kafamı rahatlatabilsem keşke..
Aynen canım iğne etkisi oldu inşallah bu ay güzel sonuçlanır bakalım hayırlısıİğne etkisimiymiş o zaman
Sıkma artık canını adet olunca yeniden başlarsın genelde 2.de olma ihtimali çok daha yüksek
Diyorum sana bak bu ay oldu bu işhiç düşünmedim biliyormusun ilk andan itibaren hayırlısı dedim çok sakindim ilk aşılamama göre bu sefer başka doktora gittim 2.de biraz canım acıdı o kadar ne bileyim ilk defa soğuk kanlıyım bende şaşırıyorum kendimeinşallah tüm bebişler biz annelerini hayırlısı ile bulsunlar artık evliliğimde 3. yılım insan özeniyor ve çok istiyorum artık
![]()
inşallah kuzum benimmmm nasip bakalım testte yapıp strese giresimde yok bekle dedi zaten doktor teste gerek yok dedi adet olmazsan o zaman görüşürüz dediDiyorum sana bak bu ay oldu bu işçok haklısın, daha çok beklemeden en hayırlısını nasip etsin inşallah
![]()
Ya canim birde agrim neden ki herkez catlatma ignesi yapiyr diyr onuda kullanmadim yaniYapilir canim niye yapilmasin onemli olan catlamasi