- 25 Şubat 2020
- 411
- 167
- 33
- 30
Pazartesi 2.5 da transfer oldum transfer günü sayılıyor mu onu saymazsak 3.günüm bugun inşallah canım bu mübarek günlerde rabbim emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasın insallah çifte bayram mutluluğu yaşariz inşallah hepimizİnşallah bebeğin tutunur canım sen kaçıncı gunundesin
İnşallah tutunur canım kaçıncı günün bugün
Yok sayilmiyormus o gün sıfır olarak kabul ediliyormuş amin inşallahPazartesi 2.5 da transfer oldum transfer günü sayılıyor mu onu saymazsak 3.günüm bugun inşallah canım bu mübarek günlerde rabbim emeklerimizi çektiğimiz acıları boşa çıkarmasın insallah çifte bayram mutluluğu yaşariz inşallah hepimiz
Yarın tekrar verin benceKızlar 10.gün betaö 12 küsür çıkmıştı. 11.gün 8,46 düşmüş. Tutunamadı mı acaba çok korkuyorum bilgisi olan var mı
Evet ya vakit geçmiyor sürekli aklımızda tuttu mu tutmadı mı rüyalarımıza bile giriyorGerçekten çok zor beklemek allah yardımcımız olsun
Belki bi mucize olur sonradan değeri artan da oluyor bazenVericem ama bilmiyorum çok korkuyorum, moralim aşırı bozuldu
İnşallahh canm inşallahh, dünden beri çok kötüyüm ağlamaktan kendimi alamıyorum. Dediğin gibi mucize olması lazımBelki bi mucize olur sonradan değeri artan da oluyor bazen
Hayırlısı olsun inşallah sen nerde yaptırıyorsunBenim transfer de bugün 5bc 1 embriyo olacak. Hayırlısı
Üzülme demek elde değil çok zor bişey ama daha bişey tam belli değil canım şimdiden harab etme kendini o yüzden erken test yapmak iyi olmuyor dıyolar da dayanamıyoruz işteİnşallahh canm inşallahh, dünden beri çok kötüyüm ağlamaktan kendimi alamıyorum. Dediğin gibi mucize olması lazım
Adana başkent, sen nerede yaptırdınHayırlısı olsun inşallah sen nerde yaptırıyorsun
Çok erken degilmi test için belki geç döllenmedir kendinizi harap etmeyin bebeğin inşallah seninledir birde kaçıncı gün embriyosuBugun 6. Günüm öncesinde bugünlerde değerlerim yüksekti ve silik çizgiyi görüyordum. Sabah kan verdim 5-10 çıkar heralde diye beklerken 0.221 çıktı şok oldum benim hiç ümidim kalmadı 10. Güne dair.
6. gün embriyosu iki kes transfer oldum öncesinde birincisinde 6. Gün idrarda gördüm kanda 7. Sabah gördüm .Çok erken degilmi test için belki geç döllenmedir kendinizi harap etmeyin bebeğin inşallah seninledir birde kaçıncı gün embriyosu
Benim lekelenme oluyor o yüzden yürüyüş falan yapmaya korkuyorum yoksa çok bunaldım bende çıkmak istiyorum.biraz daha sıkıcam dişimi mecburKızlar transferin 8.günü bugün . Hareketli olmak istiyorum hatta yürüyüşe falan çıkmak istiyorum ama ayakta fazla durunca kasıklarıma ağrı giriyor yatıp dinlenince geçiyor. İnşallah hayıra vesiledirÖnceki transferlerimde de az az ağrılarım olmuştu ama günlük hareketimi kısıtlamıyordu şimdi çok hareket edemiyorum sanki sizin de ağrınız oluyor mu ?
Yatmak falan pek istemiyorum ben de bu süreçte hatta ne kadar hareket o kadar iyi düşüncesindeyim. Ama tabi böyle ağrı olunca biraz gerildim test gününe kadar dinleneyim dedim. Sizin kaçıncı gününüz ? Lekelenmeyi doktora söylediniz mi ekstra bir iğne hormon falan verebilir belkiBenim lekelenme oluyor o yüzden yürüyüş falan yapmaya korkuyorum yoksa çok bunaldım bende çıkmak istiyorum.biraz daha sıkıcam dişimi mecbur
Benimde aynı şekilde.İlk başlarda hiç belirti yoktu.dün göğüs hassasiyeti bugün de kasık ağrısı başladı.7.günümKızlar transferin 8.günü bugün . Hareketli olmak istiyorum hatta yürüyüşe falan çıkmak istiyorum ama ayakta fazla durunca kasıklarıma ağrı giriyor yatıp dinlenince geçiyor. İnşallah hayıra vesiledirÖnceki transferlerimde de az az ağrılarım olmuştu ama günlük hareketimi kısıtlamıyordu şimdi çok hareket edemiyorum sanki sizin de ağrınız oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?