- 30 Nisan 2022
- 94
- 2
- 3
- 39
Aynı gün test vermişiz sonucunuz pozitif sanırım kaçıncı gün embriyosu ve ne çıktı değerinizBebeğimle konuştum, tutun bana hayatını yaşa dedim tamam dedibakalım bekliyoruz arefe günü test günüm
Tatlim sonuç ne yapmissindir kesin test merak ettim 2 gun ondesin bendenArkadaşlar merhaba bende 20 Nisan da transfer oldum inşallah hepimiz güzel ve hayırlı haberleri alırızbu mübarek günlerde bol bol birbirimize dua edelim inşallah
*Canim ben sabah 2, ogle 2, aksam 2 olmak uzere gunde toplam 6 estrofemBenim kadar ilaç kullanan var mı acaba prolutex göbekten estroferm sabah akşam bir de lutinus vajinal tablet sabah akşam ikişer adet
Bnm iki adet ignem var kan sulandırıcı bide progesteron iğnesi vajinal tablet estrofem bide troid hapım var bide folik asit bittiBenim kadar ilaç kullanan var mı acaba prolutex göbekten estroferm sabah akşam bir de lutinus vajinal tablet sabah akşam ikişer adet
Sizin gerçekten çokmuş Rabb'im emeklerimizi boş çıkarmasın*Canim ben sabah 2, ogle 2, aksam 2 olmak uzere gunde toplam 6 estrofem
*Sabah, ogle, aksam, yatmadan once olmak uzere gunde toplam 4 tane progesteron fitil
*Gunde bi adet coraspirin
*Gunde bir adet prednol
*Gunde bir adet euthyrox
*Gunde bir adet oksapar kan sulandirici igne.
*Gunde bir adet iki ampul seklinde kalcadan yapilan progesteron ignesi
*Uc gunde bir vucuda yapistirilan climara bant
*10 damla devit3
*Folibol
*Doktorun kullanmami istedigi multivitamin kapsulu ve şaşesi
Kaldiki ekstradan zaten omur boyu kullanmam gereken kan ilaclari var ( anemi hastasiyim)
Kafama gore kullandigim tek sey ise ilac olmayip takviye olan omega3
Midem bedenim copluk oldu. Ne kol ne gobek ne de kalcada mor olmayan bir yerim yok. Esim igne icin morarmayan yer ariyor her gun. Afedersin popomun her yeri curuk icinde oturamiyorum bile dogru duzgun. Transferden inceki opu deneminde kulkadigim ilaclari saymiyorum bile. Opu tedavisinden sonra bir de ohss olmamak icin bir ton ilac kullandim.
Bu kadar hormon yuklenmek ne kadar dogru bilinmez ama o evlat kokusu icin her seye katlaniyor insan.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Rabbim bizi muradimiza hayirla erdirsin insallah (amin)
Amin insallah canim. Rabbim hic kimsenin emeklerini zayi etmesin.Sizin gerçekten çokmuş Rabb'im emeklerimizi boş çıkarmasın
Rabbim sağlıklı zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallahCumlemize hayırlı haberler olsun insallah ama benim megatif somuc onumuzdeki zamanlarda insallah pozitif aliriz
neden bu kadar çok acaba daha öncesinde düşük mü yaptınız ben de kendi doktorum çok ilaç veriyor sandım kalçadan yapılan proluton bana alerji yaptı kesti doktor. Bir de transferin kaçıncı günündesiniz sonuç çıktı mı*Canim ben sabah 2, ogle 2, aksam 2 olmak uzere gunde toplam 6 estrofem
*Sabah, ogle, aksam, yatmadan once olmak uzere gunde toplam 4 tane progesteron fitil
*Gunde bi adet coraspirin
*Gunde bir adet prednol
*Gunde bir adet euthyrox
*Gunde bir adet oksapar kan sulandirici igne.
*Gunde bir adet iki ampul seklinde kalcadan yapilan progesteron ignesi
*Uc gunde bir vucuda yapistirilan climara bant
*10 damla devit3
*Folibol
*Doktorun kullanmami istedigi multivitamin kapsulu ve şaşesi
Kaldiki ekstradan zaten omur boyu kullanmam gereken kan ilaclari var ( anemi hastasiyim)
Kafama gore kullandigim tek sey ise ilac olmayip takviye olan omega3
Midem bedenim copluk oldu. Ne kol ne gobek ne de kalcada mor olmayan bir yerim yok. Esim igne icin morarmayan yer ariyor her gun. Afedersin popomun her yeri curuk icinde oturamiyorum bile dogru duzgun. Transferden inceki opu deneminde kulkadigim ilaclari saymiyorum bile. Opu tedavisinden sonra bir de ohss olmamak icin bir ton ilac kullandim.
Bu kadar hormon yuklenmek ne kadar dogru bilinmez ama o evlat kokusu icin her seye katlaniyor insan.
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah. Rabbim bizi muradimiza hayirla erdirsin insallah (amin)
Benim de öyle kalçadan olanı kesti doktor alerji yapınca göbekten kan sulandırıcı ve prolutex sabah akşam estroferm bir de aspirin sabah akşam vajinal tabletBnm iki adet ignem var kan sulandırıcı bide progesteron iğnesi vajinal tablet estrofem bide troid hapım var bide folik asit bitti
Vajinal tabletin saati önemli mi dedi doktor peki ben saat 10da yapıyordum yavaş yavaş öne çekiyorum çünkü okul açılınca dersim 9da başlıyor en geç 07.30da yapmam gerekBnm iki adet ignem var kan sulandırıcı bide progesteron iğnesi vajinal tablet estrofem bide troid hapım var bide folik asit bitti
Sonucu nasıl oldu pozitif mi arkadaşlarımın hep 6.7.günde kanda çıkıyor du çıkar diye düşündüm bida zaten asla erken test yapmıcam günümü beklicem çok pişman oldum bayram bayram hasta ettim kendimiArkadaşımın öyle oldu devam edin ilaçlara neden gününüzü beklemiyorsunuz ancak vücuda stres yüklüyorsunuz
Hayır canım bu benim ilk tüp bebek denemem. Hiç hamile kalmadım.Rabbim sağlıklı zamanda hayırlısı ile sağlıkla nasip etsin inşallah
neden bu kadar çok acaba daha öncesinde düşük mü yaptınız ben de kendi doktorum çok ilaç veriyor sandım kalçadan yapılan proluton bana alerji yaptı kesti doktor. Bir de transferin kaçıncı günündesiniz sonuç çıktı mı
Ben de sizinle aynı durumdayım kızım normal oldu şu an 10 yaşında kardeş diye yıllardır bizi mahvetti o yüzden biz de tüp bebek yaptık bu sefer çünkü kaç senedir olmuyorduHayirlisi olsun rabbim kucağına almayı nasip etsinBende dün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer oldum, bugün 2. Gün ishal oldum korkuttu beni ama şimdi sizin pozitiv olduğunu okuyunca çok sevindim darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına inşallah Benim ilk kızım normal oldu şimdi ikinci için uğraşıyoruz ilk transferim.
baMerhabalarbende 20 Nisan'da dondurulmuş 4. Gün embriyo transferi oldum bugün 20 nisanı saymazsak 9. Günüm pazar günü test verecegim bugün adet olacakmışım gibi hafif ağrım var
Bende aynılarını kullanıyorum transferin 5. Günündeyim prolutex iki flakon günde. Estrofem sabah aksam ikişer, kan sulandırıcı iğne, coaspirin, lutininus sabah aşkam, folik asit, dekort ve prograf sabah akşam oda bağşıklığı düşürmek için. Proluton 5 günde bir. 12. Günde kadar kullanmamı söylediler. Ondan sonra kan testi.Benim kadar ilaç kullanan var mı acaba prolutex göbekten estroferm sabah akşam bir de lutinus vajinal tablet sabah akşam ikişer adet
Benim de öyle.önce bi dış gebelik yaşadım 1 sene sonra normal yoldan oğlum oldu.4 yaşındayken kardeşi olsun dedik ozaman da kimyasal gebelik yaşayınca doktora gittim.2 aşılama denediler olmadı şimdi de tüp bebek denedim ilk defa.yaşım da 37,5 o da beni endişelendiriyor 35 yaş üzerinde hamile kalmak zor deniyor bakalım elimden geldiğince pes etmicem takdir Allah’ınBen de sizinle aynı durumdayım kızım normal oldu şu an 10 yaşında kardeş diye yıllardır bizi mahvetti o yüzden biz de tüp bebek yaptık bu sefer çünkü kaç senedir olmuyordu
Aynen bizdede öyle eşimle kızım çok istiyor benim kızımda 6 yaşında. Bizede normal olur birşey yok diyorlardı 3 sene geçti o aradada uğraşlar çatlatma iğneleri sperm testleri derken Tüp bebek olmaya karar verdik embriyolar donduruldu, laproskopi oldum çikolata kist çıktı tüpümde onu temizlediler, şimdide dondurulmuş embriyor transferi oldum.Ben de sizinle aynı durumdayım kızım normal oldu şu an 10 yaşında kardeş diye yıllardır bizi mahvetti o yüzden biz de tüp bebek yaptık bu sefer çünkü kaç senedir olmuyordu
Allahım emeğinizi boşa götürmesin tez zamanda mutlu haber alırsınız inşallah yaş kaç acaba bir de taze transfer mi hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acabaHayır canım bu benim ilk tüp bebek denemem. Hiç hamile kalmadım.
Transfer gününü saymazsam eger bugün benim transferden sonra 7.gunum.
Transferin ucuncu gününden beri adet olacakmış gibi sancı yasiyorum. Bunu yoğun ilac kullanımına bağlıyorum. Sonuçta vücut gereğinden fazla hormon yükleniyor.
Fakat normalde transfer olmasaydım bugün adet olmam lazımdı ve bildiğiniz sanki her an adet olacakmış gibi tüm belirtilerini yasiyorum adet olmanin. Sadece kan gelmiyor.
Ne diyeyim hakkınızda hayirlisi olsun. Kadere inanan insanlarız. Ben ve eşim maddi ve manevi her şeyi yaptık Allah'ın yardımıyla. Gerisi Yüce Allah'ın takdiri. O'ndan umut kesmiyorum. Hakkımızda hayırlısı diyelim tekrardan.
Amin canim. Kimseninkini bosa cikarmasin.Allahım emeğinizi boşa götürmesin tez zamanda mutlu haber alırsınız inşallah yaş kaç acaba bir de taze transfer mi hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz acaba
Bnmde okulum açılıyor vajinal tableti saat 7 ye döndürdüm estrfem ve iğne saatleri önemli dedilerVajinal tabletin saati önemli mi dedi doktor peki ben saat 10da yapıyordum yavaş yavaş öne çekiyorum çünkü okul açılınca dersim 9da başlıyor en geç 07.30da yapmam gerek
Aynen bizdede öyle eşimle kızım çok istiyor benim kızımda 6 yaşında. Bizede normal olur birşey yok diyorlardı 3 sene geçti o aradada uğraşlar çatlatma iğneleri sperm testleri derken Tüp bebek olmaya karar verdik embriyolar donduruldu, laproskopi oldum çikolata kist çıktı tüpümde onu temizlediler, şimdide dondurulmuş embriyor tranjjri oldu
O doktoru takip ediyorum baya başarili inşallah pozitif olurAmin canim. Kimseninkini bosa cikarmasin.
35 yasindayim
Ohss olma ihtimaliyle taze transfer olmadim. Benimki dondurulmus embriyo transferi.
Yastan dolayi iki embriyo transfer edildi.
Doktorum Gokalp Oner. System Hastanesi` nde transferim gerceklesti. Kayseri` de oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?